Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

neyin kafasini yasiyor acaba bursa 7,5 snajdere veririken 7 milyon Serdar azize vermek salaklik tir .. gerci amrabat ta fena kazik yedik te neyse :(

Serar Aziz çok berbat ve her bursa oyuncusu gibi şişirilmiş bir oyuncu.Bursa'da 1 oyuncu vardı Volkan Şen.O bile bir yere gelemedi.Sedar Aziz Semih ve Dany yanına yaklaşamaz.Dany'den iyi sadece bir yerli var o da Serdar Taşçı.

sorun adamı köle gıbı kullanmakta seçım özgurlugu vermemekte olay bu adam haklı beyler dagılın daha çok düşünür bu adam benden söylemesı

Serar Aziz çok berbat ve her bursa oyuncusu gibi şişirilmiş bir oyuncu.Bursa'da 1 oyuncu vardı Volkan Şen.O bile bir yere gelemedi.Sedar Aziz Semih ve Dany yanına yaklaşamaz.Dany'den iyi sadece bir yerli var o da Serdar Taşçı.

süper ligden alınacak adam gibi stoper yok,yerli istiyosak 2 alternatif var,o kadar

olmaz yabanci doluyor sakat oluyor kadro

gurbetci olur

niye sakat oluyorki. saol bek gelmeyeceğine göre??

ligte yapacak ibşey yok. amrabat yedeklerizz..

------muslera--

-eboue--toure--semih--riera---

-----hamit---melo--selçuk---

---------umut---snejder----

--------------burak-------------

danny-elmander. amrabat ben olsan satarımm.. çünkü snejder farken top tutacak kel sadece snejder olur...

Vallahi şu işi anlayan varsa anlatsın nasıl oluyor bu protokol vs.wesley baska söylüyor yönetim başka tulun başka sabri başka...

Sneijder'in o protokolü bozmaya hakkı yok mu ?

Tabi ki vardır.O protokolün tek amacı bonservisin başka takımlar tarafından yükseltilmesini önlemek.Yani Sneijder'i bağlayan bişey yok.Şu an bonservisini ve Sneijder'in istediği kontratı veren biz ve Anzhi var.Adam Rusya'ya gitmek istemiyor.

Hiçbir takım teklif etmezse ya İnter'de kalıcak ya da bize gelicek.Ki yarım dönem daha oynamamayı göze alabileciğini sanmıyorum

Ya beyler bu protokol Sneijder'in başka takıma gitmesine engel değil,nerden çıkardınız bu köle ticareti olayını?

Bu protokolün içeriği şu: Eğer İnter Sniejder'i başka takıma satarsa GS'a 5 milyon civarında bir tazminat ödeyecek..

Hepsi bundan ibaret...Sneijder başka takıma gitmek istiyorsa ister ama gideceği takım Inter'e bizim verdiğimiz bonservisin minimum 5 milyon yukarısını vermek zorunda kalır,olay sadece bundan ibaret..

Yani bu protokol, Sneijder transferi sürecinde sadece elimizi diğer takımlara göre daha da güçlendirmiştir..Ayrıca bonservis bir yana, diğer takımlar zaten bizim ödeyeceğimiz maaşın çok daha altında teklif ediyorlar Sneijder'e..

Ha Sneijder gitmek isterse, gideceği takımda külfetine katlanır,fazla bonservis öder alır..O yüzden yok köle ticaretiymiş, yok oyuncuyu esir almakmış böyle bir düşüncemiz zaten olamaz,herşeyden önce FIFA ve UEFA böyle birşeye izin vermez...

Kasımpaşa maçında puan kaybı olasışığını yüzde kaç görüyorsunuz.Ben yüzde 50.

niye sakat oluyorki. saol bek gelmeyeceğine göre??

ligte yapacak ibşey yok. amrabat yedeklerizz..

------muslera--

-eboue--toure--semih--riera---

-----hamit---melo--selçuk---

---------umut---snejder----

--------------burak-------------

danny-elmander. amrabat ben olsan satarımm.. çünkü snejder farken top tutacak kel sadece snejder olur...

bir Turk takimin kadroda 3 yabanci stoperi olmasi sakatlik, ve aptallik, ujfa yi gondersek tamam derim, ama Dany varken bi yabanci daha bana cok ters geliyor ve akillica gelmiyor, zorlamamiz gereken adamlar Serdar Tasci veya Omer Toprak, turk kalitesi artsin, ayni zaman sezon sonu icin Kerim Frei da sart

Vallahi şu işi anlayan varsa anlatsın nasıl oluyor bu protokol vs.wesley baska söylüyor yönetim başka tulun başka sabri başka...

bence olay şu kardeş bizimkıler gıdıyor morattıyle oturuyor ve bir anlaşma yapıyor sonra dönüyor wesliye kardeş bak biz böyle böyle anlşama yaptık artık sen bızım tapulu malımızssın 5 şubata kadar sanada bunu veririz düşün taşın bize cevabın ver dıyor bence olay bu

kulube neredeyse bastan asagi yeni bir anlayis geldi. polat zamaninda galatasaray sayginligini, vizyonunu neredeyse tamamen yitirmisti. ancak her sey unal aysal ve ekibiyle gerceklesti. bugun butun branslarda ataga kalktiysak bunun nedeni unal aysal ve onun liderci kisiligi sayesinde oldu. aslinda en buyuk transferimiz ne terim ne sneijder ne melo ne de burak. en buyuk transferimiz yillardan beri ozlemini cektigimiz unal aysal ve yonetimidir.

umarim degerini biliriz de eskisi gibi hak ettigimiz yere tekrardan geliriz :-)

ne yazik ki bunu anlamayan taraftarlarimiz cogunlukta.

Şaka maka Amrabat yerine Podolski yada Shaqiri olacaktı şu an kadromuzda. Hem de benzer maliyetle

Şu İnter takımı bizden başkasına satarsa 5 m euro ödeyecek tam bir efsane inanmayın.Adamın isteği kulüp bizle aynı bonservisi verirse her türlü kabul etmek zorunda.Sneijder ortalığı ayağa kaldırır bu adam İnter'i kendi ticari işlerinde kullanıyor diye.

laaa iyi okuyun..

inter ile anlaştık

snejder ile anlaştık. protokol yapıldı? oyuncunu alacağı para belli.

sorun inter-snejder arasında. bizlik bişey yok. çözülmez ise snejder gelir yinede?

adam maaşını niye bıraksın? onlar değil ben tercih ettim diyecek işte veya inter taraftarına bak beni istemeyen başkan var iyiyin kafasını diyecekk...

kusuruma bakmayınn..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt