Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya beyler bu protokol Sneijder'in başka takıma gitmesine engel değil,nerden çıkardınız bu köle ticareti olayını?

Bu protokolün içeriği şu: Eğer İnter Sniejder'i başka takıma satarsa GS'a 5 milyon civarında bir tazminat ödeyecek..

Hepsi bundan ibaret...Sneijder başka takıma gitmek istiyorsa ister ama gideceği takım Inter'e bizim verdiğimiz bonservisin minimum 5 milyon yukarısını vermek zorunda kalır,olay sadece bundan ibaret..

Yani bu protokol, Sneijder transferi sürecinde sadece elimizi diğer takımlara göre daha da güçlendirmiştir..Ayrıca bonservis bir yana, diğer takımlar zaten bizim ödeyeceğimiz maaşın çok daha altında teklif ediyorlar Sneijder'e..

Ha Sneijder gitmek isterse, gideceği takımda külfetine katlanır,fazla bonservis öder alır..O yüzden yok köle ticaretiymiş, yok oyuncuyu esir almakmış böyle bir düşüncemiz zaten olamaz,herşeyden önce FIFA ve UEFA böyle birşeye izin vermez...

Aynen olay bu sadece elimizi güçlendiren bişey ortada bi kısıtlama ya da zorlayıcı bir durum yok ...

bir Turk takimin kadroda 3 yabanci stoperi olmasi sakatlik, ve aptallik, ujfa yi gondersek tamam derim, ama Dany varken bi yabanci daha bana cok ters geliyor ve akillica gelmiyor, zorlamamiz gereken adamlar Serdar Tasci veya Omer Toprak, turk kalitesi artsin, ayni zaman sezon sonu icin Kerim Frei da sart

bende diyorumki.. şeref reis yazdığımdada vardı alt yapıdan veya genç biirni alıp yedekesek dedim.. bende aynı kanıdyayım ama. gurbetçilerin hepsi direk oynayan adamlar ve pahalı bonservisleri var. eğer sol bek alınmayacaksa stoper yabancı olmalıdır.

gorusunuze saygi duyuyorum. ancak ben bunca yillik galatasarayliyim, bu yonetim kadar basarili transfer yapan bir yonetime rastlamadim.

sanirim su kadro size ne demek istedigimi anlatacaktir: Ankaragücü 3 - 2 Galatasaray - 13.03.2011 13:48 (SPOR TOTO SÜPER LİG) / Galatasaray.org :-)

edit: caglar birinci'nin cikip yerine mustafa sarp'in girdigi bir kadrodan bugunlere geldik... :-)

Bence Başkan transfer konusunda hala yeterince tecrübe kazanmadı.

laaa iyi okuyun..

inter ile anlaştık

snejder ile anlaştık. protokol yapıldı? oyuncunu alacağı para belli.

sorun inter-snejder arasında. bizlik bişey yok. çözülmez ise snejder gelir yinede?

adam maaşını niye bıraksın? onlar değil ben tercih ettim diyecek işte veya inter taraftarına bak beni istemeyen başkan var iyiyin kafasını diyecekk...

kusuruma bakmayınn..:D

Eferim laaa...

Baya acıklayıcı olmus laaaaa...

Serdar Aziz'i-Semih ve ya Ömer-Semih ikilisini görmektense Emre Çolak'ı solkanatta görmeyi 1000 kere tercih ederim.

laaa iyi okuyun..

inter ile anlaştık

snejder ile anlaştık. protokol yapıldı? oyuncunu alacağı para belli.

sorun inter-snejder arasında. bizlik bişey yok. çözülmez ise snejder gelir yinede?

adam maaşını niye bıraksın? onlar değil ben tercih ettim diyecek işte veya inter taraftarına bak beni istemeyen başkan var iyiyin kafasını diyecekk...

kusuruma bakmayınn..:D

renktas gozlerime resmen zarar verdin :D

bende diyorumki.. şeref reis yazdığımdada vardı alt yapıdan veya genç biirni alıp yedekesek dedim.. bende aynı kanıdyayım ama. gurbetçilerin hepsi direk oynayan adamlar ve pahalı bonservisleri var. eğer sol bek alınmayacaksa stoper yabancı olmalıdır.

katilmiyorum, pahali dedigin de 6 milyon euro, bu cok mu? bugun Bursa dan Gencler den Kayseri den stoper iste sana direk 5-7 milyon diyorlar,

onlara verecegime ve kesin aldiktan sonra huzunle bakacagima gider Alamanayadan alirim gurbetci en azindan durdugu yeri biliyor bide oyle baksak.

vallah ujfa gidecekse gelsin kaliteli yabanci stoper,yoksa kesin gurbetci, benim dusuncem boyle

Altyapıdan adam çıkması kolay mı Semih'in Emre 3-4 yıldır bekleniyordu zaten.

Salih Gelecekte Fenerbahcenin karakteri olacak diyor Kocaman . Allah askina ben mi futboldan Anlamiyorum . Salihli... adam agir mi agir . İki gunde goklere cikardilar

Resmen saçmalık...

Neymiş Biz oyuncu ile de inter ile de anlaşmışız ama oyuncunun inter ile arasındaki 2 milyon euro alacağı yüzünden bize imza atamıyormuş..

İyi de kardeşim gel imzayı at bize zaten o hak ettiğin para ise avukatın aracılığıyla dava açar alırsın zaten ...

1 Şubat'a kadar bize imza atmaması bizim anlaşmayı 1 şubat itibari ile yapacak olmamız ve Sneijder'inde İnterden istediği 2 milyon euro nun Ocak ve Şubat aylarını kapsamış olması mı ki ?

Bizim yönetim otursun adam akıllı konussun sneijder ile madem öyle. Bizim CL maçımız var elini çabuk tut desin. Hayret bişey.

süper işte amaçta buydu göze girebilmek..

hep aynı şeyleri konuşuyoruz artık..

1 saat sonra gelende 2 saat önce çıkanda aynı şeyi konuşuyor :)

konu net. BİZZZZZZ AYARI ÇEKTİK BEKLİYOK.:D

sneijder gelirse .. kalpten giden kesin olur :D

Resmen saçmalık...

Neymiş Biz oyuncu ile de inter ile de anlaşmışız ama oyuncunun inter ile arasındaki 2 milyon euro alacağı yüzünden bize imza atamıyormuş..

İyi de kardeşim gel imzayı at bize zaten o hak ettiğin para ise avukatın aracılığıyla dava açar alırsın zaten ...

1 Şubat'a kadar bize imza atmaması bizim anlaşmayı 1 şubat itibari ile yapacak olmamız ve Sneijder'inde İnterden istediği 2 milyon euro nun Ocak ve Şubat aylarını kapsamış olması mı ki ?

inter'in ödeme yükümlülğü ollmayan bir para olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt