Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

pfff sizin paylastiginiz haberlerden insan sıkılıyor vallah

Ya oğlum bırakın wesley falan gidip stoper ve baska bir 10 numara arayalım ya DİEGO İLE bu kadar ugrassak adam yarın mactaydı ya

Bu Semih Haznedaroğlu nasıl bir yönetici ? Baroş için ondan kurtulmak istiyoruz demiş.Cümleye bak,yazık.

Ne var bunda renktas?

Baros'un ilk 11 birak ilk 18e bile degil antrenmanlara bile cikmiyor dogru hatirliyorsam.. Kendisine tessekür edip kurtulmak lazim bundan baska dogal olan birsey yok.

Beyler, Bülent Tulun deyip deyip kendi idarecinizi bu kadar rencide etmeyin! Sanki bütün sorun Bülent Tulunmuş havası yaratmayın lütfen. Adam talimatlar gereği işini yapmaya çalışıyor. Adama bitir dediğiniz de sanki gidip hayır ben istemiyorum mu diyecek?

Ne var bunda renktas?

Baros'un ilk 11 birak ilk 18e bile degil antrenmanlara bile cikmiyor dogru hatirliyorsam.. Kendisine tessekür edip kurtulmak lazim bundan baska dogal olan birsey yok.

Ben gitmesine birşey demiyorum ki.Bunu daha güzel bir cümleyle söylersin.Yollarımızı ayırmak istiyoruz gibi.

evet beyler bir starla ugraşılarak transfer dönemi nasıl hiç edilir tekrar izlemiş olduk iyice gelenek haline gelmeye başladı bu durum :)

Liverpool istese de alamaz, protokol var. Boru değil. Başka kapıya adı kalmış kulüp.

Gec Renktas, hic sanmiyorum.... Liverpool olmus orta seker bir takim büyüklügü tarih de kalmis birakin Sneijderi, Sneijder kalitesinde 4 oyuncu daha alsalar anca biraz toparliyabilirler. Bunun yaninda Kulübün Sahibi bu tür yüklü transferlere izin de vermiyor Andy Carrol dan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt