Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

borsaya bıldilip alınamyan yıldızlarr vay bee saalm takım olurmuşş bunlardann:):)

16.06.2011 – Atletico Madrid / Diego Forlan / Jose Antonio Reyes

01.07.2011 – S.Paulo / Luis Fabiano

17.08.2011 – Al Sadd / Abdel Kader Keita

24.08.2011 – FC Köln / Lukas Podolski

23.01.2012 – Basel / Xherdan Shaqiri

Niyet nedir big brother? haberin iceriligini okumadan demek United i secti demekle niyet ne dir?

Transfer konusunda hic bir sey yazmiyor. adam United ile isimleri gecmis oyuncularin su an alinirsa acaba ne olur diye yazmis baska hic birsey yok.

şahsi fikrim ve bunu söylerken sana sormam mı gerekiyordu?

sanene niyetimden...

kaale almazsın olur biter...

Galatasaray linked with out of favor Fulham defender Jon Arne Riise ... Galatasaray are looking to add depth ahead of the Champions League and domestic ...

arkadaş sabahtan beri elektirkler kesik yüreğim ağzımda ders çalıştım bu saate kadar açtım neti yine birşey yok çok az kaldı ya çok sağlam sövecem ben

AW: Transfer Nöbeti

okuldaki almanlarin hepsi olmaz öyle sey diyor sneijder Galatasaraya gelmez felan.. ahh bi gelsen kocum reklamin yeter

borsaya bıldilip alınamyan yıldızlarr vay bee saalm takım olurmuşş bunlardann:):)

16.06.2011 – Atletico Madrid / Diego Forlan / Jose Antonio Reyes

01.07.2011 – S.Paulo / Luis Fabiano

17.08.2011 – Al Sadd / Abdel Kader Keita

24.08.2011 – FC Köln / Lukas Podolski

23.01.2012 – Basel / Xherdan Shaqiri

Forlan'da var ama bu ikili dışındakiler iyiki olmamış Allah korumuş ...

anca çok para vermeleri lazım lfc'ye gitmesi için...

ne şampiyonluk nede cl'nin yanında geçemez lfc bu haliyle...

bu sene ilk 10 zor görünüyor o yüzden seneye de cl yok diye düşünebiliriz lfc için...

sneijder ingiltereden manu, man city, chealse ve arsenal... bence bu takımlardan teklif bekliyor...

alırsa manu alır, gerisi dönüp bakmaz bile...

aynen ,

Chelsea bir sürü genc oyuncu aldi bu "mevkilerde" bu oyuncularin önünü asla kesmezler

Arsenal bu kadar parayi verme niyeti olsaydi RVP asla ayrilmazdi

City dersek bir cok yildizlari zaten var lüks olurdu..

geriye bir tek Manchester United kaliyor onlarda baya rahat lider durumdalar hersey yolunda bu hali ile transfer ihtiyaci yok Sneijdere teklif sunarsalarda en alt sartlarda olur bizim verdigimiz paranin yarisini zor bulur bence

(mantik der :yenieek:)

Liverpool haberleri baya yogunlasdi ingilterede sneijder ilgili.

İzninizle bi yazımı alıntılamak istiyorum, tam şeref geldikten sonra yazmışım, tabi haliyle güme gitti :)

Bi okuyup değerlendirir misiniz??

Olasılık Hesapları..(Sezai kardeşe özenerekten :) )

Bi okuyun bakalım...

Şınayder : Hacı tamam size eyvallahım var gelicem size ama kalan parayı almam lazım kulüpten..

GS : Ne kadar alacağın ??

Şınayder : Var hacı var 1-2 sıkıştı oraya işte, siz verir misiniz ?? :trollface:

GS : Bizim çıkacağımız nokta burası üstüne veremeyiz..

Ş : Tamam o zaman rica etsem resmi açıklamayı yapmayın..

GS : Eee at imzanı neden açıklama yapmayalım, alacağın varsa en kötü Fifaya başvurur alırsın..

Ş : Hacı benim derdim inter ile değil, başkanı olacak o at hırsızı ile, onun yüzünden kulüpten, yanlış anlamayın ama zorla uzaklaştırılıyorum, bugüne kadar medya üstünden astılar kestiler, paramı düşürmeye çalıştılar, en sonunda kadro dışı bile bıraktılar, bende inada bindirdim, o zaman bırakmadım parayı, şimdi niye bırakayım?? Eğer fifalık olursam karşıma interi almış olucam, bunu yapmak istemiyorum, ayrıca yarın bigün kariyerimde teknik direktör olma hayalim var, sırf bu adam yüzünden interin üstünü çizmek ve interin de benim üstümü çizmesini istemiyorum..

GS : Tamam, bir an önce çöz problemlerini, bizde ciddi bir kulübüz, çok fazlada bekleyemeyiz..

Ş : Eyvallah..

Olabilir mi?? Olamaz mı???

Yabancı basının bize çok takıntısı var. hiç biri inanmak istemiyorlar. Son 1 haftadır Sneijder'i tüm premier lig ekiplerine transfer ettiler.

Bu arada Sneijderin degeri düsmüs Transfermarktda .

28 milyon euroydu simdi 19 milyon euro olmus

Beyler ScoutGs'nin hala duyum konusunda güvenilirliği var mıdır?

Eğer trollemiyorsa site yöneticilerinden biri az önce şöyle yazmış:

Ali Erdogan ‏@malierdogan

Bu sefer gol derler.

sonrasındaki diyaloglarda da Sneijder işinin bir ara yatma riskiyle karşı karşıya olduğunu ancak şimdi nihayet bittiğini yazıyorlar.

Duyum duyumdur beyler, paylaşayım.

şahsi fikrim ve bunu söylerken sana sormam mı gerekiyordu?

sanene niyetimden...

kaale almazsın olur biter...

Medyadan bir farkin yok bu halin ile. Bir yorum yapiyorsun haberin iceriligi ile hic bir baglantisi yok. bilgi kirligi diye sözler geciyor, forum zaten gergin bu yorumlarin ne üyelere faydasi var ne GSC'ye katkisi var.

peki, kaale almiyalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt