Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler her gün nöbetteydim bugün sınavlar nedeniyle giremedim.Allah rızası için biri Sneijder'deki son durumu özellikle ScoutGS duyumunu paylaşabilir mi :asd:

Kimse maçı umursamıyor la.

transfere takılıp kalmışız

Teklifi geri çekelim diyen arkadaşlar..

Biz teklifi geri çeksek basın ve Galatasaray taraftarları tarafından bizim yönetim linç edilir.Öyle kolay değil.Öyle pompalamasyon yapıldı ki ancak Sneijder çıkıp ben gelmiyorum derse birşey olmaz.Yine olurda daha az olur.

moratti sen reyissin cidden be

İng takımlarından ciddi bir teklif gelmezse bence bize gelecek ama inş epl teklif gelmez gelirse arkasından bakarız

ya bu trasnfer konusunda amma şansısız ya.klubuyle anlaşırız futbolcu istemez,futbolcu ile anlaşırız klup birşey çıkarır.hay ben böle işin

[video=youtube;k_hRUPhjnmA]https://www.youtube.com/watch?v=k_hRUPhjnmA[/video]

başka oyuncularla da görüşerek sneijder'a bağlı olmadığımızı göstermeliyiz.adama bu kadar ilgi gösterirsek bi tarafı kalkıp geldiğinde hiç bir şey olmaz, q7 vakasının aynısını yaşarız.

şu an ihtiyacımız pastanın kreması yani stoper ve sol bek, çilek şu an olmasada olur

ya bu trasnfer konusunda amma şansısız ya.klubuyle anlaşırız futbolcu istemez,futbolcu ile anlaşırız klup birşey çıkarır.hay ben böle işin

Pintiyiz renktaş. 3kuruşun peşinde koşarız animallah. Başkaları gibi menejerlere el altı para yedirmeyiz. Gizli saklı başkanlarla çetemiz yok bizim. Zor oluyor ama temiz oluyor anlayacağın...

benım anlamadıgım bişe var eğer ki İnter söz konusu parayı Sneijdere hemen ödemezse ne olacak ?

Bence yarım dönem yatıp parasını alacak Sneijder İnterde...

Herşey çok güzel olacak... Sabır sabır sabır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt