Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

siz ne diyosunuz arkadaşlar ? nedir bu moratti sevdası ?? adam wesleye olan borcu ödese ertesi gün bize imza atacak...resmen ikili oynuyor moratti

Bu arada üniversitede kalmak isteyenler için kötü bir haber var. Yök kanun taslağına bir madde getirmişler ki, Allah belalarını versin.

Transfer Nöbeti

siz ne diyosunuz arkadaşlar ? nedir bu moratti sevdası ?? adam wesleye olan borcu ödese ertesi gün bize imza atacak...resmen ikili oynuyor moratti

Asıl sorun borç değil Irmak yarım saat önce Sneijderin menajeri Tottenham ilede pazarlık yapmak için ingilterede dedi. Adam adaya gitmek istiyor

Sneijder in bir yerini kaldırmayalım diyen renktaşlar.

Bu adam CL Şampiyonu

Dünya Kupası Finalisti.

Daha ne kadar kaldırabiliriz?

tothenam devreye girmiş diyor ırmak

Inanmayin öyle seylere. Sneijder bizle anlassa, bir sekilde hallederdik biz o sorunu. Aysal´in Moratti´yle bir görüsmesine bakardi olay.

Sneijder cakallik yapiyor. Bizi sicak tutup son güne kadar bir firsat transferinin pesinde kosacak.

Ben yavas yavas sogudum bu hiyardan acikcasi

Doktora ya da yüksek lisans yapanlara yazık, yeni kanuna göre doktora bittikten itibaren bir yıl içinde Yardımcı Doçent olamazlarsa okulla ilişiği kesiliyor. Vicdansızlar, kadroyu siz açıyorsunuz nasıl girelim biz olmayan Yardımcı Doçent kadrosuna.

Ne Moratti'si, ne Wesley'in alacakları..? Olay ikisi arasında değil, futbolcunun tercihinde. Adam İngiltere, İspanya arası güçlü bir takım olursa gidecek, olmazsa bize gelecek. Kahin olmaya gerek yok yani. :)

ben sneijderin b planı kim onu merak ediyorum:confused:

sneijderin geleceğine inancım kalmadı

Birand ölmüş üzüldüm vallaha:sad007:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

mutlaka

ama kendi deyimiyle şampiyonlar liginde oynayan ve her sene liginde şampiyonluğa oynayan bir takım ilgilenir mi?

sene sonu lfc kesin alır belki... ama manu alrı mı mesela?

ManU ihtiyaç duyarsa alır. Chelsea, City gibi takımlar da ihtiyaç duysalar alırlar. Önemli olan ihtiyaç yani...

Allah rahmet eylesin, Mehmet Ali Birand için.

Oysa bir kaç gün önce ön aldı cümlesini tartışıyorduk burada. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt