Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birand'i kaybettik :sad007:

Buda gösteriyor ki şu fani dünyada kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.Ne olacağı belli değil.

Düne kadar adama küfür ediliyordu vay be :sad007:.

Buda gösteriyor ki şu fani dünyada kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.Ne olacağı belli değil.

Ah şunu bir anlasalar işte.

Çok değil yahu Pazar günü ön aldı ne demek diye saatlerce tartıştı insanlar burada. Şimdi ise bu haber. Çok tuhaf, çok boş bir Dünya işte.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun m.ali birand

Portal anasayfada herkese yolanthe'nin dekolteli haberi mi çıkıyor . Kaldırın şunu Allah aşkına..

demekki Beyin Ölümü haberleri dogruymus..Allah Rahmet eylesin ..Mehmet Ali Birand abi cok özleniceksin :sad007:

Takımdaki çoğu futbolcuyla diyalog kurmamış !!!

Taraftarlar gitmesini istiyor

Teknik Adam gitmesini istiyor

Başkanı gitmesini istiyor

BİZ DÖRT GÖZLE BU ADAMI BEKLİYORUZ...

Beyfendi son güne kadar bekleyecekmiş...

Buraya yazıyorum transferin son günü gelirse Sneijder ile ilgili çakmak dahi almam..

Koskoca GALATASARAY'ı kul köle yaptılar ....

Cuma günü gak guk dedi mi salıverin gitsin nereye gidecekse...

Sevimsizlik abidesi... ben hayatımda daha takıma gelmeden nefret ettiğim birini hatırlamıyorum yemin ederim nefret ettim şu adamdan..

Yok babası gelecek yok menajeri gelecek yok anası yok danası... Cehenneme kadar yolun var..

Vay be adam 2 gün önce twitter'da yazıyordu, haber sunuyordu.2-3 hafta önce stattaydı.Ne kadar garip ya.:sad007:

Allah rahmet eylesin... Mekanin cennet olsun Mehmet Abi...

bosverin sneijderi yaw mehmet ali abi ölmus beyler ya

Takımdaki çoğu futbolcuyla diyalog kurmamış !!!

Taraftarlar gitmesini istiyor

Teknik Adam gitmesini istiyor

Başkanı gitmesini istiyor

BİZ DÖRT GÖZLE BU ADAMI BEKLİYORUZ...

Beyfendi son güne kadar bekleyecekmiş...

Buraya yazıyorum transferin son günü gelirse Sneijder ile ilgili çakmak dahi almam..

Koskoca GALATASARAY'ı kul köle yaptılar ....

Cuma günü gak guk dedi mi salıverin gitsin nereye gidecekse...

Sevimsizlik abidesi... ben hayatımda daha takıma gelmeden nefret ettiğim birini hatırlamıyorum yemin ederim nefret ettim şu adamdan..

Yok babası gelecek yok menajeri gelecek yok anası yok danası... Cehenneme kadar yolun var..

+1905

Kaynak italyan gazeteci, başka türlü ne kaynak bekliyosun? Babası mı haber vericek:)

Haberi izlemedin herhalde?

orasini bilmem ama resmi aciklamayi bekliyorum sadece fanatikmis , ntv mis, twittermis vs. gec bunlari ayni haberi günlerdir tekrarliyorlar

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.
.

Hayat ne tuhaf cidden ya.daha 2 gün önce sneijder mesajı çekip hepimizi heycanlandırmıştı usta gazeteci.seni çok özleyeceğiz büyük Galatasaraylı.nur içinde yat.Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin üzüldüm gerçekten iyi galatasaraylıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt