Mehmet Yilmaz
Kırmızı Üye
- 22 Ocak 2010
- 1.597
- 201
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
ünal aysal suanda kanal d canli yayinda
ünal aysal suanda kanal d canli yayinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wesley Sneijder dışında savunma için de Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Terim'in verdiği listeye göre sol bek arayışlarına hız verdi.
Sol bek için Carlinhos'la anlaşılmasına rağmen, kulübü Fluminense bitmek tükenmek bilmeyen istekleri ve uzlaşmaz tavrı nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Galatasaray, gözünü Fransızların genç yıldızına dikti. Fransız medyasında yer alan haberlere göre, Fransa Ligue 1 takımlarından Toulouse'un sol beki Cheikh M'Bengue için Galatasaray devreye girdi. Cheikh M'Bengue'nin menajeri Olivier Sadran yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'ın Toulouse'a 6 milyon önerdiği ve pazarlık halinde olduğu, transfer görüşmelerinde sona gelindiğini iddia etti.
Kulübüyle 2014'e kadar sözleşmesi olan Cheikh M'Bengue, 23 Temmuz 1988'de Fransa'da doğdu ve alt yaş gruplarında Fransa ulusal takımı formasını terletti. Daha sonra Senegal'i tercih eden M'Bengue, Fransa liginin en iyi sol beklerinden biri olarak gösteriliyor.
Sol beke Afrikalı bomba - Futbol
Tanrı'dan rahmet yazısını değiştirmeleri lazım
iyi mı bu adam bir fikrin var mı
Dogru gecen sene bu oyuncuyu onerdim burada, kisaca eboue nin solbek versiyonu
Sakin, ama topla agresif, cok cabuk, ayni anda kuvvetli ve top ayagina yakisiyor, eboue veya carlinhos kadar teknik degil ama kademe anlayisi ve topla ileriye gidisleri gayet iyi hem 24 yasinda. Zaten 6 milyon du bonservisi sanirim hala ayni
Takıla takıla buna takıldın ya, daha da bişey demiyorum.
He buna takıldım ne olacak
He buna takıldım ne olacak
Allah yolunu açık etsin ne diyeyim.