Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar objektif olarak yorum yaparsanız 4.5m veren Galatasaraya mı yani Tsl mi

yoksa 3 veren tottenham yani epl mi ?

Not: tabiki camiamız totenham dan büyük ama adamın gözünden bakarsak?

o zaman çektirsin gitsin tottenham a. bizi niye oyalıyor, hayır desin olayı kapatsın.

Sneijder'i transfer nöbeti diye bir başlık açılsın bana kalırsa.

Zaten hem taraftar hem yönetim olarak tek derdimiz o oldu.

Yarın lig başlıyor sol bek ve stoper arada kaynadı resmen.

arkadaşlar objektif olarak yorum yaparsanız 4.5m veren Galatasaraya mı yani Tsl mi

İngiltere'de futbolcu vergisi yüzde 50...Yani objektif düşündüğümde Galatasaray :D

Adamın gözünden bakarsak ben yuh diyorum hala Tottenham'ı seçmediğine.

Herkese iyi akşamlar yeni üye oldum. Kaç gündür forumdaki mesajlarınızı misafir gibi okuyordum. Sneijderle ilgili görüşmeler başladığından beri sürekli burayı takip ediyorum. İşte evde sürekli bir gelişme var mı diye bakıyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Tekrardan iyi akşamlar

Ben şu andki durumlara bakarım nedir yani egomudur herşey nerede. Cv'de Epl yazınca ne olacak yani. Bugün itibari ile imza atsan ş.liginde oynayacaksın bir futbolcu için ş.liginden daha büyük bir etken var mıdır yani. Birde totthenham ile ş.ligine kalma ihtimali %10 gibi bir oran iken tsl gibi bir yerde her sene şampiyonluk yaşama ve ş.liginde boy gösterme şansın var. Para ise paranıda veriyorlar. Taraftara bakalım; bir yerde kral gözü ile bakacaklarken diğerinde sıradan futbolcu kıvamında olacaksın.

Hayır yani şurada max 2 sene daha gözde olursun o liglerde ondan sonra efil efil yıllık 4 milyon veren klüp olsada gitsem gözüyle bakar. Eğer amaç futbol oynamaksa benim gözümde anzhi'ye bile gidilebilir(Allahın soğuk rusyası)

Witsel, hulk falan maldı ya zaten rusyaya bile gittiler. Rusya bizim ligden çok kaliteli ya bir giden pişman bir gitmeyen. O adamlar oraya gidebiliyorsa buralara gelmek bir futbolcu için sorun olmaması gerekir. Sonuçta şırnağa falan getirmiyoruz veya karadenize saat 8 dedin mi hayat biten bir bölgede değil. İstanbul yani geleceği yer.

hata bizim yönetimde şuna 3 gün içinde kararını ver yoksa vazgeçiyoruz diye rest çeksinler, 2. gün imzayı atar. ama bizim yönetim adama premier ligden takım araması için zaman veriyor.

sanırım başkan artık gücünü göstermek için taviz veriyor ama bencede çok uzadı belli bir süre verilmeli tulun acelemiz yok diyor nasıl yok anlamış değilim

sanırım başkan artık gücünü göstermek için taviz veriyor ama bencede çok uzadı belli bir süre verilmeli tulun acelemiz yok diyor nasıl yok anlamış değilim

madem aceleleri yok diğer transferleri yapsınlar bari. 1 şubata kadar oturup sneijderi beklemeye niyetliler herhalde. ortada ne stoper ne de solbek için bi gelişme yok.

Ben şu andki durumlara bakarım nedir yani egomudur herşey nerede. Cv'de Epl yazınca ne olacak yani. Bugün itibari ile imza atsan ş.liginde oynayacaksın bir futbolcu için ş.liginden daha büyük bir etken var mıdır yani. Birde totthenham ile ş.ligine kalma ihtimali %10 gibi bir oran iken tsl gibi bir yerde her sene şampiyonluk yaşama ve ş.liginde boy gösterme şansın var. Para ise paranıda veriyorlar. Taraftara bakalım; bir yerde kral gözü ile bakacaklarken diğerinde sıradan futbolcu kıvamında olacaksın.

Hayır yani şurada max 2 sene daha gözde olursun o liglerde ondan sonra efil efil yıllık 4 milyon veren klüp olsada gitsem gözüyle bakar. Eğer amaç futbol oynamaksa benim gözümde anzhi'ye bile gidilebilir(Allahın soğuk rusyası)

Witsel, hulk falan maldı ya zaten rusyaya bile gittiler. Rusya bizim ligden çok kaliteli ya bir giden pişman bir gitmeyen. O adamlar oraya gidebiliyorsa buralara gelmek bir futbolcu için sorun olmaması gerekir. Sonuçta şırnağa falan getirmiyoruz veya karadenize saat 8 dedin mi hayat biten bir bölgede değil. İstanbul yani geleceği yer.

şl de sürekliliği sağlasak biz değil adamlar peşimizden koşucak o yüzden bu sezon şampiyonluk bnce çok ama çok önemli deseniz ki şl de bi sonraki tur ve ya şampiyonluğu seç şampiyonluk seçerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt