Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sene sonunda sözleşmesi bitecekler: Çağlar, Baros, Gökhan, Ujfalusi, Melo, Aydın, Balta, Umut

Şu an kiralık verilenler: Kazım, Culio, Yiğit, Anıl, M.Batdal, Ceyhun, Sercan

Sene sonunda büyük çaplı bir temizlik var gibi gözüküyor...Şu isimlerden kim kalsın diye kendime soruyorum,cevabını bulamıyorum.Belki bir ihtimal Umut kalırsa kalır. Şunların alayını göndersen kimsenin içinin yanacağını da zannetmiyorum..

Sezon sonu biz almazsak rakiplerimizden birisi muhakkak alır. 3.5m€ verip almak gerek bence.

Trabzon teklif yapmış seni alalım sene sonu diye, kabul etmemiş. Ben Galatasaray'da oynamak istiyorum, boşu Touluse'a teklif yapmayın demiş. Trabzon'a yakın bir yazar söylemişti, Lemi Çelik.

Şaka maka bu adamları kiralaya kiralaya kurtulamadık bi türlü :o Culio, Batdal falan ne abi

Sene sonunda sözleşmesi bitecekler: Çağlar, Baros, Gökhan, Ujfalusi, Melo, Aydın, Balta, Umut

Şu an kiralık verilenler: Kazım, Culio, Yiğit, Anıl, M.Batdal, Ceyhun, Sercan

Sene sonunda büyük çaplı bir temizlik var gibi gözüküyor...Şu isimlerden kim kalsın diye kendime soruyorum,cevabını bulamıyorum.Belki bir ihtimal Umut kalırsa kalır. Şunların alayını göndersen kimsenin içinin yanacağını da zannetmiyorum..

Melo'ya içim çok yanar.Aydın'a da üzülürüm.

Görünen o ki Melo'yu almayacaklar.

Sneijder ve menajeri şu an içten içe ulan Kagawa ya da Rooney, Bayern'de Kroos veya Ribery, Arsenal'de Cazorla ya da Wilshere City'de Silva ya da Nasri şöyle uzun sakatlansa da 1 Şubat'tan önce beni alsalar diye içten içe düşünüyordur:lol:

Melo gol atmadığı için mi herkes düşünmüyor.

Tamam sezon başı felaket başladı ama sonrasında gayet de iyiydi.

Sneijder ve menajeri şu an içten içe ulan Kagawa ya da Rooney, Bayern'de Kroos veya Ribery, Arsenal'de Cazorla ya da Wilshere City'de Silva ya da Nasri şöyle uzun sakatlansa da 1 Şubat'tan önce beni alsalar diye içten içe düşünüyordur:lol:

Defolsun gitsin hıyar herif cehenneme kadar yolu var..:mad:

Sneijder bize gelirken hem ağlarım hem giderim diyor. Adam gelmemek için her şeyi yapıyor ama işe yaramıyor. Ağlaya ağlaya gelecek sonunda. Geldikten sonra yapacağı açıklamalara bakalım, eğer bizi pohpohluyorsa karaktersizin tekidir.

Transfer Nöbeti

Daha dusunmeye devam ederlerse koca bir sezon kenarda mac izleyecekler...

Sent from my iPad using Tapatalk

Sezon bitmeden juve ile masaya oturmalıyız bi an evvel adam tam hazır hale gelecek yine bekleyceğiz. Yerine kolay kolaya adam bulamayız hatta o seviyede bir adam hiç bulamayız.

Aynen öyle.Yine o sezon başında ki durumu yaşamamak için bir an önce alınmalı zaten bonserviste öyle ahım şahım olmayacaktır bu sene.

Geçen sene ki Melo olsaydı evet benimde içim yanardı ama bu sene ki görüntüsünden sonra şu an bile gönderseler umrumda olmaz

Melo hep geçen seneki Melo olsaydı şu an Barca'da oynuyor olurdu. Normali bu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt