Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Numaranin ne önemi var renktas ?

Asil mevki sol kanat olan Riera bugün sol bekte oynuy:yenieek:orsa Melo nun bir defans oyuncusu olmasinda bir kusur görmüyorum sahsen :yenieek:

Yok ben ilginç olur diye dedim.Ama Melo bölgesinde iyi zaten onun yerine aynı kalitede adam bulamayız.

melo için sezon başında gitsin falan bende çekiyordum ama mantıklı düşününce don değiştirir gibi orta sahanı değiştirmeyeceksin.

Melo tamam iyi eyvallah ama ben olsam lig bitmeden Gökhan inler için bastırırım..

Geçen sene ki Melo olsaydı evet benimde içim yanardı ama bu sene ki görüntüsünden sonra şu an bile gönderseler umrumda olmaz

Gol atmadığı için mi umrunda değil.

Savunma da iyi idare ediyor işte daha ne bekliyoruz ki.

Gecen sezon bambaska bir sezondu Melo ve Selçuk adına.

Eksiye geçmediği sürece Melo'nun bu hali de gayet iyi.

Ha yani bu kadar istikrarsız olduğu için Galatasaray da olması normal diyorsun..Galatasaray da oynamak bu kadar basit yani öyle mi?

Hayır bu kadar istikrarsız olduğu için Barça'da değil diyorum :f

onun bölgesinde Yekta ya sans verebilirsin hem böyle bir yabanci fazla oynatirsin takimda.. yani Sneijderi :D:D

Orta sahayı boş bırakalım diyorsun yani. E ne anladım o zaman ben sneijder transferinden. Selçuk o bölgede çok yorulur yıpranır. Bende yektanın oynamasını istiyorum. Onun oynaması için ya hamitten vaz geçeceğiz yada sol açığa koyacağız ki o bölgede oynadı epey bir süre gayette iyi oynuyordu.

Öyle görünüyor ki solbek falanda alınmayacak defansı yedekleyeck bir oyuncu alınır riera olduğu yerde devam eder. Hatta amrabat gelinceye kadar h.baltaya önünde rieraya herkes hazırlıklı olsun. 1-2 maç iyi oynarsa vay o zaman halimize

Gol atmadığı için mi umrunda değil.

Savunma da iyi idare ediyor işte daha ne bekliyoruz ki.

Gecen sezon bambaska bir sezondu Melo ve Selçuk adına.

Eksiye geçmediği sürece Melo'nun bu hali de gayet iyi.

Aga gol atması benim umrumda değil,ben oyuna olan katkısına bakarım,yoksa bir ön libero için gol ekstradır kimse de çok fazla gol beklemez..Ben bu sene hem saha içi hem saha dışında Melo'nun tavırlarından ve performansından rahatsızım,ha sen seviyorsundur saygı duyarım,herkesin fikri kendini bağlar

Melo tamam iyi eyvallah ama ben olsam lig bitmeden Gökhan inler için bastırırım..

Gökhan inlerde koşa koşa gelecekti zaten kaç paraya bırakmalarını düşünüyorsun inleri ?

29 yaşında ki adama bizim klüp 12+ bonservis verir mi peki.

Aga gol atması benim umrumda değil,ben oyuna olan katkısına bakarım,yoksa bir ön libero için gol ekstradır kimse de çok fazla gol beklemez..Ben bu sene hem saha içi hem saha dışında Melo'nun tavırlarından ve performansından rahatsızım,ha sen seviyorsundur saygı duyarım,herkesin fikri kendini bağlar

Niye rahatsızsın acıkla arkadaş

Oyunu daha iyi acan,kanatlara Melo gibi pas atan baska adamın var mı su takımda.

Adam 2 kez hücuma katılıyor,dikine nasıl oynanacağını gösteriyor resmen.

Bizim kanatlar hala topu sağına soluna cekip orta yapsın.

kisa sure icersinde netlessin artik bu sneijder meselesi. benim gercekten umrumda degil, olumlu/olumsuz. cunku ben galatasaray'i dusunuyorum. dusunmek zorundayiz, sneijder gelmez baskasi gelir basarili olur. yeterki sneijder'i gozumuzde galatasaray spor kulubunden buyuk gormeyelim.

o yuzden, en gec cumartesi gunu kap'a aciklama yapilsin. yonetimde taraftarda artik onune baksin.

Barca niye işin içine girdi usta onu anlamadım :D

:D Melo'nun geçen seneki formu Avrupa'daki sayılı ortasahalarından yapardı diyorum onu çok üst seviyedeydi geçen sene. Ama bu sene asıl formuna döndü.

Orta sahayı boş bırakalım diyorsun yani. E ne anladım o zaman ben sneijder transferinden. Selçuk o bölgede çok yorulur yıpranır. Bende yektanın oynamasını istiyorum. Onun oynaması için ya hamitten vaz geçeceğiz yada sol açığa koyacağız ki o bölgede oynadı epey bir süre gayette iyi oynuyordu.

Öyle görünüyor ki solbek falanda alınmayacak defansı yedekleyeck bir oyuncu alınır riera olduğu yerde devam eder. Hatta amrabat gelinceye kadar h.baltaya önünde rieraya herkes hazırlıklı olsun. 1-2 maç iyi oynarsa vay o zaman halimize

Ben Yekta bu sene her macinda cok iyi oynadigini düsünüyorum demekki kendini gelistiriyor ve formayi kapmak istiyor .. sadece bi düsünceydi melo yu defansta oynatmak ve imkansiz bisey degil bence:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt