Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Cevap: Transfer Nöbeti
Barcelona, Gladbach'ın kalecisini alacak büyük ihtimalle.
Barcelona, Gladbach'ın kalecisini alacak büyük ihtimalle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga valla bana göre de senin lafların boş yani ama ben senin görüşüne saygı duyuyorum dedim,nedense senden aynı davranışı göremiyorum..Ne var yani abi beğenmek zorunda mıyım,sen beğenirsin ben beğenmem herkesin kendi düşüncesi kendi zevkidir uzatmanın anlamı yok
Ben Yekta bu sene her macinda cok iyi oynadigini düsünüyorum demekki kendini gelistiriyor ve formayi kapmak istiyor .. sadece bi düsünceydi melo yu defansta oynatmak ve imkansiz bisey degil bence:yenieek:
Birşey diyeceğim adamdan daha ne istiyorsunuz anlamıyorum takımda kim kusursuz oynuyor ki adamı beğenmiyorsunuz. Son maçları izle bakalım duran toparda toplara kim müdehale etmiş ve sonraa mğdehale etmediğinde başımıza ne geldiğini ilk 10 hafta maçlarını izle.
Melo her takımın isteyeceği türde bir oyuncuyken bizim taraftarımız mırın kırın ediyor ya anlamıyorum.
Fm falan oynamıyoruz her sene libero değiştiremezsin. Melo gitsin inler gelsin hepinizin dilinde de arkadaş inler gelmek istiyor mu bakalım.
Buna prince giderken elde ki bulgurdan olmak adını vermiş atalarımız. Sen oyuncunun seviyesini çıkartmaya çalış, o gelsin bu gelsin şu gelsin demekle olmaz. Gelince ne olacak ya tutmadı sonraya çare belli yönetime sallarız değil mi niye meloyu almadı diye.
Son yıllarda ki melonun bölgesine yaptığımız transferlere şöyle bir bak istersen. İyi kaliteli adamı bulan bırakmak istemiyor zaten. 15-20 milyon verceksen oyuncuye herkes kapısını açar ama. 10 milyon altına bonservisli melo kıvamında adamı bir daha zor bulursun.
Hanı sneijder fırsat transferi deniliyor ya aynen meloda fırsat transferidir.
Bursanın çağları istemesi bir işaret olabilir mi ?
Kardeşim kötü oynuyor,beğenmiyorum diyorsun.
Neyini beğenmiyorsun diye sorduğumda 3 ay bizi bekletti felan diye zırvalıyorsun.
Sen desene gıcık oluyorum herife ondan sevmiyorum diye.
Bursanın çağları istemesi bir işaret olabilir mi ?
Bursa Çağları mı istiyormuş.Verelim gitsin ne bekliyoruz![]()
Çok güzel diyorsunda bende dany solbeke koyalım demiştim bir mourinho arkadaş çıktı öyle onu oraya bunu buraya koyma ile olmaz demişti. Defans oyuncusunu defans kurgusu içerisinde değişebilirsin ama sırf yekta oynasın diye ben meloyu gidip defansa koymam asla.
Madem böyle bir amaç içine girdik dediğim gibi sol açıkta yektayı deneyebiliriz. Serbest oyuncu görevinide veririz. Melo ileri çıkınca göbeği doldurur. Verimli olur mu bir nevi olabilir. Orta sahada aslında gerçekten çok iyi oyuncularımızda yok değil ha sadce kendilerini takıma daha çok vermeleri gerekir.
Abicim gıcık falan olduğumdan değil,ta en başta da söyledim ben bu sene ki performansını beğenmiyorum ama disiplinsiz davranışları da bunun üzerine tuz biber oluyor o ayrı bir konu...Sen konuyu aldın nerelere getirdin,tartışmak için yer arıyorsun heralde..Neyse benden bu kadar ben kendimi gayet net ifade ettiğimi düşünüyorum,haydi rasgele...
Bursa 'ya Çağlar ve Zan'ı itelesek..+para ile Serdar Aziz'i alsak![]()
Ya arkadaşım anlatamıyorum galiba,sen beğenirsin ben beğenmem herkesin kendi fikri yani,kanun mu var Melo'yu illa ki beğenicez diye? Hani anlamıyorum bu konu üzerinde tartışmak bile yersiz,ne ben dedim diye Melo gider,ne sen dedin diye Melo kalır,sene sonu bekleriz bakarız kalırsa kalır giderse gider,olay bu kadar basit yani,neyi paylaşamıyoruz onu çözemedim gitti