Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bülent Tulun 5 Şubat diye birşey dedi o ne demek Mertcan :D Adam kendi kendine tarih uyduruyor transfer 1 şubatta bitecekse.:asd:

Ya bence Tulun transferin son gününe kadar demiştir, bizim gazetecilerde 5 Şubat bildiği için son tarihi öyle lanse etmiştir :D Seten bugün 5 Şubat diye iddialaşıyordu hatta Yaman Akıncı'yla

burda sercan transferine karşıt biri olarak kendimi telef etmiştim ama ergenlere dinletememiştim kendimi haklı çıkmaktan üzgünüm ama tekrar ediyorum sercandan hiçbirşey olmaz

Sercam gitcene göre Takımda 3 Forvet kaldı Elmander ( sezonun yarısı sakat) Umut- Burak bu kadroyla lige avrupaya başlıyoosak .şimdi herkes sercan ne işe yarar diycek ama işin kulpu öyle değil çift forvet oynayan her takımda en az 4 forvet kadroda olmalı futbolun matamatiği bu.

Bunun anlamışu takım Tek forvete döncek bu yüzden artık 3 forvet yeterli 4. forvet yani sercan gönderiliyor.Bakın kimin gelceni söylemiyorum

Vallah aynisini bende düsündüm sercan haberini okuyunca. sneijder Transferi gerceklesdi galiba yoksa hayata sercani birakmazdi hoca. tek forvete dönüs yapilacak yani 4-5-1

Vallah aynisini bende düsündüm sercan haberini okuyunca. sneijder Transferi gerceklesdi galiba yoksa hayata sercani birakmazdi hoca. tek forvete dönüs yapilacak yani 4-5-1

Yada bu sercandan DJ olacak burda dura dura en iyisi sivas'a gitsin turku ogrensin diye mi yolladi ..

Enginden bişi beklemiyorum ama Elmander'den iyi bir başlangıç bekliyorum :ayatollah:

Gecen sezonun Kanatlari: ,,Engin---------Emre C."

Sampiyon olduk...Engin hadi 10maclik olayi...Emre ne oldu anlamadim...

Sampyion takimin parcalari birde baya düsdüler

Arkadaşlar Mbengue olayı nedir ? Ciddiyet var mı yoksa zinhar konuşmayalım bu konuyu..

Sercan Kim ya? Sercan kadro da olmus, satmisis...fark olur mi...Zaten verim 0...

Onu zaten "Yedek Forvet" olarak görmedim...Terim de görmemisdir...

Aynen öyle aga,hani Riera gibi mülayim adama saldıracağına az şu Emre'ye iki Osmanlı tokatı yapıştırsan kendine gelir :D

Şaka bir yana sistemsel olarak da zaten bir problemimiz var o aşikar..İşte Sneijder gelirse biraz daha derlenir toparlanırız gibime geliyor,ileride top tutmakta çok sıkıntılarımız var..Bakalım yarın ki maçı da merakla bekliorum bende herkes gibi,inşallah kazasız belasız atlatırız güzel bir futbol ve sonuçla.

Yarın ksein solbek h.balta oynayacak riera açıkta ben böyle bekliyorum. Şu hakanı birisi Allah rızası için sakatlasa şöyle 1-2 ay sürse sakatlığı yokmu koca ligde şöyle bir babayiğit :sad007:

Bari Hursut Merici alalim...Sneijder gelmiyorsa

paylaşıldı mı bilmiyorum ama liverpool TD brenden rogers açıklama yapmış ve yalanlamamış sneijderi.sorduklarında 20 küsur oyuncu ile ilgileniyoruz şeklinde hafif alaycı bi üslupla açıklama yapmış.e haklılar ilgilenmeye başlamakla ,sneijder o kadar çok premier league falan dedi ki...para ne kadar verirler bilemiyorum tabi..(LIVE SNEIJDER - Moratti: "Manca solo l'ok di Wes". C'è un mistero clausola - FC Inter News)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt