Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence yarın açıklanmaz maçımız var diye.. maçın önüne geçer yoksa olay.

Sercan Kim ya? Sercan kadro da olmus, satmisis...fark olur mi...Zaten verim 0...

Onu zaten "Yedek Forvet" olarak görmedim...Terim de görmemisdir...

yedegin yedigid cift forvet systeminde. diyelim burak sataktlandi. forvete o zaman elmander-umut yapardin sercanida zorunlu olarak yedege cekerdin. hoca tek forvete dönmeyi düsünüyor ki 3 forvet yeter diyor. bir yede birde yedegin yedegi.

Engin'den iyi bi performans bekleyenler kac kisi? :ayatollah:

Kamp ile fizik durumuda iyi olmusdur...

insallah aslinda baya beklentilerim var idi Engin konusunda hatta hamit ilk 2-3 ay boyu bocalamasindan sonra bir anda Engin kendi oyununu oynarsa Hamit'i cok kötü zorlar diye düsünüyordum....

Yeterki o öfkesi mi diyelim artik, bu konuda biraz kontrollu olursa cok faydali bir oyuncu olur. (top tutmasi sürmesi forvet hatti arasinda baglanti kurmasi konusunda iyi isler yapiyor)

o değilde ben transfer olarak bir footbanout istiyorum. Tarifi imkansız derecede çok. Emre çolaktan süper bir 10 numara yapabiliriz o makine ile. Ayağında top tutmamaya alıştırılması lazım bizim oyuncuların. Özelliklede emrenin.

o değilde ben transfer olarak bir footbanout istiyorum. Tarifi imkansız derecede çok. Emre çolaktan süper bir 10 numara yapabiliriz o makine ile. Ayağında top tutmamaya alıştırılması lazım bizim oyuncuların. Özelliklede emrenin.

Kaça paraydı o alet? Bi transfer parası var zaten nerdeyse, Dortmund kullanıyordu dimi?

madem sorun interle sneijder arasında niçin başkan dahil tüm yöneticilerimiz sneijderin kararını bekliyoruz tarzında konusuyorlar

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka'nın Milan'a geri dönmek istediği üzerine verdiği demeçlerden sonra harekete geçen Milan'dan ümitsiz açıklamalar geldi. Milano ekibinin ikinci başkanı Adriano Galliani, Kaka'nın dönüşünün zor olduğunu açıkladı.

68 yaşındaki yönetici Sky Italia'ya verdiği röportajda Kaka'yı kiralamak için İspanyol deviyle görüşme halinde olduklarını doğrularken, "Kaka'ya imza attırmamız mümkün mü? Bu zor, çok zor olacak. Nereye kadar şartlarımızı zorlayabiliriz göreceğiz" ifadelerini kullanarak transferin zor olduğunu açıkladı.

Galliani ayrıca kulüple ismi geçen Mario Balotelli'nin menajerinin Milan kulüp binasına gelmesini, "Menajerlerin bizi ziyaret etmesi doğal bir şey" şeklinde yorumladı.

Brezilyalı yıldız Milan'da 6 sezon geçirdikten sonra 2009 senesinde İspanyol devi Real Madrid'in yolunu tutmuştu

Yarın ksein solbek h.balta oynayacak riera açıkta ben böyle bekliyorum. Şu hakanı birisi Allah rızası için sakatlasa şöyle 1-2 ay sürse sakatlığı yokmu koca ligde şöyle bir babayiğit :sad007:

Aman aga ne ettin adamı telef ettin hemen :D Ya sakatlanmasın ama oynamasın da yani hatta kadroya da girmesin mümkünse...Zaten sene sonu sözleşmesi bitio,tekmeyi vururlar ona..Bende Riera-Emre ikilisini oynatır diye bekliyorum solda ama her şekilde sıkıntılı yani o bölge..Ayrıca sağ kanat ondan beter Sabri-Hamit ikilisinden pek umudum yok benim :(

O değilde sezon sonu bi bakıyormuşuz bizim Sercan zayıflamış, eski çevikliğini yakalamış falan, filan vs.. kendim de inanmadım yazarken :Z5:

Kardeşim diyelimki Hatay şehrindeki bir firmadan sana çok cazip bir iş teklifi gelse, hele evliysen çoluk çocuk varsa en az 15 gün düşünür hatta önceden gider Hatay da ortam nasıl diye bakarsın, DİKKAT et sadece kendi ülkende başka şehre gitsen..Ülke değiştirmeyi söylemiyorum bile :)

Mecburi hizmet kurasında diğer seçeneklerim Ağrı, Bitlis ve Van Erciş'ti. Hatay çıktı şansıma. Hatay iyidir iyi....:) gelin yani tereddüt etmeyin:)

Hurşut'u Ankara'dan koparmak öyle pek kolay olmayacak dostlar :) Hurşut tam bir Ankara aşığı ve sembol isim haline geldi, Cavcav Aykut ve Hurşut'u kolay kolay başka takıma vermeyecek. Bu sefer farklı. :)

abi bu Birand beni bitirdi,ne yarın ki mac ne transferler,soktayım resmen,mekanı cennet olsun Güzel Abim....:sad007:

Toplam maliyeti 1,5 milyon € imiş bir yerde okumuştum. Hadi olsunda 3 olsun yahu. Teknik gelişim için harika bir alet o hayran kaldım gerçekten.

1,5m€ iyi para ama gerçekten işe yarayacaksa düşünmeden verilebilir. Fatih Hoca sever aslında bu tarz olayları :D

hursit hollandaca da biliyor, iyi alternatif olur, amrabat da oyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt