Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder liberpoola mi gidecek ne anlamadim gitti. cidi yalanlamamis bu sefer liverpool hocasi. ne deym bye bye portakal . kaka yi alalim bari :D

Hurşut'u Ankara'dan koparmak öyle pek kolay olmayacak dostlar :) Hurşut tam bir Ankara aşığı ve sembol isim haline geldi, Cavcav Aykut ve Hurşut'u kolay kolay başka takıma vermeyecek. Bu sefer farklı. :)

iyi inş vermez zaten yoksa bizimkiler kesin alırdı

Seneye ilk transferimiz Sivas'tan Erman Kılıç, bakın yazıyorum buraya demedi demeyin :ayatollah:

Sercan olmasada nolur 4. forvet sayılmaz diyenler o fmde olur .Fatih terim gibi bir TD çift forvet oynuycağı lige 3 forvetle başlamaz .gerizekalımı elinde sonunda umut burakdan biri sakatlancak ligde 7-8 maç olcak bu o zaman yedekte forvet kim olcak .küçümemeyin sercanı(bencede 5 para etmez bir oyuncu ama yedekte oturur oda önemli)

Sneijder gelmese Cristian Eriksen'i alalım.:cool:

Hurşut'u Ankara'dan koparmak öyle pek kolay olmayacak dostlar :) Hurşut tam bir Ankara aşığı ve sembol isim haline geldi, Cavcav Aykut ve Hurşut'u kolay kolay başka takıma vermeyecek. Bu sefer farklı. :)

Valla öyle bi anlattın ki R.Madrid istese alamazlar derim o derece ikna oldum :)

Sıktı harbiden Sneijder meselesi yönetimde herkes mi farklı konuşur ya.

Gecen sezonun Kanatlari: ,,Engin---------Emre C."

Sampiyon olduk...Engin hadi 10maclik olayi...Emre ne oldu anlamadim...

Sampyion takimin parcalari birde baya düsdüler

Tam düsündüklerimi yaziyorsun brother! :yenieek:

Emre ne yapti da böyle oldu sasirdim resmen.... ön yargili olmak istemiyorum ama bir kac defa "artist" gibi resimleri cikti internet sayfalarinda bir kac da öyle "artist" gibi twitter resimleri yüklediginde bir anda Sercan Yildirimla gece gündüz barda geziyor gibi bir algi olustu (yapiyor demiyorum öyle bir algi olusturdu anlik bende...) ardindan iste bir sürü sans bulmasina ragmen topu ezmesi, ayaginda cok fazla tutmasi ve cok ama yani gercekten cok gereksiz faul yapmasi ile baya sogudum kendisinden....

Anlam veremedigim Emre konusunda bu topu misal en fazla 1 2 saniye ayaginda tutmasi gerekiyorsa bu rahatlikla 4-5 saniye oluyor hatta arada bir böyle tam takim tempo yapacak topla bir saga bir sola dönmesi öldürdü resmen. Ayrica bu bas ettigim gereksiz fauller, hepsi ceza sahasina yakin yerlerden kalemize kolayca orta yapilacak yerlerde olmasi ... buna ne oldu diye gercekten sasirdim kaldim... (birsey demek istemiyorum ama zor dayaniyorum bence Emre Colak kacirdi sansini tam yükselise gecmisti ki devam etseydi bu hali ile Amrabata da gerek kalmazdi ve bir sürü avrupa takimi da izlemeye alirdi.) bence pili bitti... bakalim ligde 17 mac kaldi böyle bir iki maci kazandirmakla olmaz. takim oyununa katkisini görmek istiyorum yoksa o da Sivas yolunu tutsun derim.

En son sorunsuz ve tüm mevkilere hangi sene transfer yapıldı hatırlayan var mı ? 96 ?

Cavcav'a yeterki yeşili göster satmayacağı şey yok bence :D

la bırakın nereye giderse gitsin la o değilde bizim gazımızı kasımpaşa alacak gibi geliyor bana ya neyse iyice coştuk çünkü ne takımı düşündük ne ligi şu son bir hafta :o

yarın maç var açıklanmaz cumartesi pazarda borsa kapalı açıklanmaz pazartesiyi beklerler :D

PLMFO.jpg

Sneijder'in transferiyle ilgili herkesin gözden kaçırdığı bir ayrıntı var. Sarı ve Kırmızı birbirine karıştırılırsa turuncu elde edilir.

cavcav kendini bile transfer etirir parayi veren olursa ona :lol:

Muslera gidince Ö.Çatkıç'ı alalım malum ligi tanıyor perfect" :yenieek:

Aman aga ne ettin adamı telef ettin hemen :D Ya sakatlanmasın ama oynamasın da yani hatta kadroya da girmesin mümkünse...Zaten sene sonu sözleşmesi bitio,tekmeyi vururlar ona..Bende Riera-Emre ikilisini oynatır diye bekliyorum solda ama her şekilde sıkıntılı yani o bölge..Ayrıca sağ kanat ondan beter Sabri-Hamit ikilisinden pek umudum yok benim :(

Hoca orada hamiti beke çekebilirde. Yarın 2-3 aylık sakatlık yaşadığını düşünsene hemen yerini doldurmaya çalışırdık böylece kurtulurduk adamdan. Ya ben deli olmuştum en son stoperde oynadığı maçta hangi maçtı o tam kestiremiyoorum şuan. 10 yıllık profersyonel olarak futbol oynayan adam defansta topukla arkasına düşen topu almaya çalışıyordu.

O gün acıdım kendime futbola niye önem vermedim diye. :sad007:

1 sene adam gibi antremanla çalışsam hakan baltayı aratmam yeminlen, sadece nefes kontrolü sağlasam yeterli. Çift ciğerli sabri 2 olurdum hahah :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt