Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eger kuvvetli dinamik defans yonu iyi ama ofans yani cok iyi olmayan solbek istiyorsaniz M'Bengue olabilir, ofansi da var ama takim halinde yani kisisel Eboue gibi calim/drippling i super degil ama kotu de degil yani

eger ofansif yonu daha kuvvetli daha kivrak/teknik solbek istiyorsaniz Fransadan kesinlikle Faouzi Ghoulam

Aslinda zorlasalar alabilerler belki. Fakat ben bizim yonetimin hic bu tarz oyuncularla ugrasacagini dusunmuyorum yok gibi bizim yonetimde o sekilde vizyon su ana kadar aldiklari yabancilara bakilirsa.

Bence de alınabilir.Yani benim izlediğim Eriksen'in bir defosu yoksa çoktan Avrupa'nın elit bir takımına transfer olması lazımdı.Şaşırıyorum açıkcası hala Ajax'ta oynamasına.

15 milyon euro'ya 2 tane Wesley Sneijder Alırım :yenieek:

Sike yi destekleyen BUNAK CAVCAV i nasil Taraftar kabul ediyor?

Hernanes ya da Honda'yı alsak bu kadar bekletmezlerde ya.

Adam bir hayır ya da evet diyemedi gitti.

adam benim eski komsum, Turkiyemspor da oynadigi donemden tanirim. Galatasaray teklif yapacak ankara diyecek oylemi birak ya

Hayır tatmin edici bir teklife tabii ki gider. Ama burayı özleyeceğini adım gibi biliyorum. Bursaspor 2 yıldır peşinde bana da söyledi, "ne işim var Bursa'da" diyor. Sonuçta futbol emekçisi o da, iyi bir teklife hayır demesi tabii ki biz romantik taraftarları tatmin eder ama biliyoruz gidebileceğini. Öyle ilk fırsatta gemisini terk eden kaptanlara benzetmeyin ama Hurşut'u. Orhan Şam gibi düşünmeden iki güne Ankara'yı (ki yetiştiği yer-kulüp) satıp "ben zaten hep Fenerliydim 3 büyük takım ooley" diyecek bir adam değil. Samimi, bizden biri Hurşut.

Hoca orada hamiti beke çekebilirde. Yarın 2-3 aylık sakatlık yaşadığını düşünsene hemen yerini doldurmaya çalışırdık böylece kurtulurduk adamdan. Ya ben deli olmuştum en son stoperde oynadığı maçta hangi maçtı o tam kestiremiyoorum şuan. 10 yıllık profersyonel olarak futbol oynayan adam defansta topukla arkasına düşen topu almaya çalışıyordu.

O gün acıdım kendime futbola niye önem vermedim diye. :sad007:

1 sene adam gibi antremanla çalışsam hakan baltayı aratmam yeminlen, sadece nefes kontrolü sağlasam yeterli. Çift ciğerli sabri 2 olurdum hahah :haha:

Ya ben zaten kaç senedir söylüyorum Hakan Balta'dan futbolcu olursa herkesten herşey olur diye :D Ama Allah'ı var geçen sene Kadıköy'de attığı golle en azından hafızamızda yer edinmiş oldu,artık gönül rahatlığıyla emekli olabilir :b5: O değil de bu kadar aşağılamanın üstüne yarın bide ilk 11 oynayıp onun golüyle veya golleriyle maçı kazanırsak çok fena dumur oluruz demedi deme :D

Gerçekten yararı olacağını düşünüyorum. Çünkü en kısa doğru noltaya topu göndermek ve bunu hergün yapacaklarını düşününce cidden yarar.

Hocanın haberi vardırda bir allahın kulu şunun fiyatını araştırayım dememiştir. Çok masraflı olduğunu düşünüyordur hoca. Maliyetinden kafasında veto etmiş olabilir :lol:

1.5 milyon€ olduğunu bilse yarın aldırır 2-3 tane eminim. Yatırımım böylesi var mı yahu. Bir bakıyorsun 2 sene sonra herkes teknik tek pas uzmanı. ouch.

Gelecek nesiller için işe yarar en çokta. Hocayı haberdar etmeli aslında.

Hoca takımda 4-5 sene kalacağını bilse aldırır da adamın kendisinin garantisi yok takımda daha :o

Yalçın Dümer

25 minutes ago near Davutpasa, Istanbul

Sarı Kırmızılı asil hanımefendi ve beyler huzurlarınızda sneijder pek yakında değil az sonra...

Yalçın Dümer paylaşmayın bal reklamı geliyor aklıma :(

Millet pusuya yattı Sneijder'i bekliyor.

Şayet gelir ise buranın halini tahmin edemiyorum:D Müthiş bir patlama olacak

inşallah yönetim bu transferden sıkılıpta vazgeçmez onlar buarada stoper sol bek falan alsınlar

Tabii ki money talks da, Hurşut biraz eski kafalı, köy mantıklı bir insandır. Yakından tanırım kendisini birçok kez konuşmuşluğumuz oturmuşluğumuz vardır. Gençlerbirliği dünyada taraftarıyla en içiçe kulüplerden biridir, defalarca senli benli muhabbetlerimizde bana dediği "kanki ben Ankara'yı seviyom, niye gideyim ki? Yaş da geldi 30'a zaten, siz beni seviyonuz ben sizi seviyom sıkıntı yok valla" (aksan ve üslup kelimesi kelimesine budur Hurşut'ta).

Just saying... :) Aykut'a da çoook büyük bonservis bedeli istenecek, Cavcav'ın ağzından çıkan 15 milyon euro.

Ankara'nın neyini sevmiş :D

onun ciddi anlamda sorunları var ya

kokain cekiyor serefsiz. beyin mi kaldiki adamda. kimse camiada onu saymiyor eskisi kadar bu durumdan dolayi oda beyazi nasil karsilarim diye yalan dolan haberler ile ayakda kalmayi calisiyor isde. gercekdir bu anlatiklarim.

Sırf 3 büyüklerin maçlarını izlediğiniz için böyle konuşuyorsunuz. Aykut bu sene Türkiye ligindeki en formda yerli stoper idi açık ara ilk yarıda, aynı zamanda takımın gol kralı şu an. Yaşı da hayli genç, 3 büyük takımda oynamamasına rağmen A milli takıma seçildi son kadroda.

Hurşut'un İstanbul'da tutunabileceğini ben de sanmıyorum. İnanılmaz istikrarsız bir oyuncu. Ama bir o kadar da yetenekli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt