Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence akıllarınca Milli Takımların yararı için ve dışarıya fazla para harcanmasın die yabancı sınırlaması yapıyolar ama bence tamamen saçma ve yanlış bir düşünce.

Kabul edelim ki, Almanyadaki bir avuç Türklerimizden yetişen futbolcular nerdeyse Türkiye ile yarışıcak düzeyde. Bu da gösteriyor ki, Türkiye'de futbolcu yetiştiremiyoruz. Zaten itiraf etmiyolar mı ben 30 yaşıma gelene kadar sahada nerde duracağımı bilmiyodum vs. Dahası şuan bile alt yapıdan gelen futbolcular A takıma yükseldiklerinde saha da nerde duracağını, taktikleri vs bilmiyolar. Şimdi sen bu adamları nasıl kadroya al nasıl sahaya sür? Arda gibi çok yetenekli oyuncular olucak da, bu eksiklikleri başka şekilde kapatabilecek vs vs...

Ben yabancı sınırlamasının kalkmasının(belli kurallara göre) milli takım için daha yararlı olacağını düşünüyorum. Sebebine gelince, zaten oyuncu yetiştiren bir toplum değiliz, yetiştiremediğimiz için 3-5tane çıkanları da fahiş fiyatlarla 3büyüklere alıyoruz. Ve yurt dışına ne pahasına olursa olsun göndermek istemiyoruz. Gönderirsek yerine Türk oyuncu bulamıyoruz ki zaten. Örnek veriyorum Hakan Balta, Almanya'da yetişmiş bir sol bektir. Kim ne derse desin taş gibi solbekti. Kendisini geliştirermesi için önü açıktı. Ama rakibi olmadığı için, Türkiye'de benden iyi türk sol bek yokki havasına kapıldı ki haklıydı. Çalışsa da forma onun, sahada yürüse de forma onun. Eee bu adam gelişir mi? En kötü formuyla bile emin ki takıma girecek...

Yani eğer yabancı sınırlaması olmazsa, hem şuan elimizdeki Türk oyuncular daha fazla çalışmaları gerekicek takıma girebilmek için, bu da onların formunu ve tekniğini geliştirecek ki, belki takımlarımızda az sayıda Türk olacak ama hepsi de kaliteli oyuncular olacak böylece Milli takımın kalitesi yükselcek.

Diğer konu, üstte bahsettiğim gibi, sınırlama olduğu için Türk oyuncuları yurt dışına gönderemiyoruz. Sınırlama kalkarsa onların da daha 18-20 yaşlarında bile yurt dışı transferi gerçekleştirebilecekler kolayca. Tabiki gittiği yer önemli. Eğer doğru tercihler yapabilirlerse gelişim süreçlerini inanılmaz hızlandırırlar ve kendilerini inanılmaz geliştirirler. En basit örneği, Arda Turan. Emin olun ki bizden giden Arda ile ordaki Arda gerçekten çok farklı. Bu da Türkiye ile İspanya arasındaki farkı ortaya koyuyor zaten.

Bir de alt yapı olayı var ama hiç ona girmiyim zaten...

Yani özet olarak;Yabancı sınırlamayla Milli Takımın başarısını artıracaklarını düşünüyorlar ama bence düşürüyorlar. Milli Takımın kalitesinin artması için yabancı sınırlaması belirli şartlar ile kaldırmak gerekiyor. (Örn; İngiltere olduğu gibi oyuncuların Milli takımlarda oynama şartı vs.)

1000000% haklisin ve ayni dusuncedeyim

Sneijder Tottenham'a gider EPL'ye giderse Liverpool olmaz.

moratti de bizim başkan gibi her gördüğü kameraya demeç veriyor bu aralar, demeç vereceğine şu sneijderin parasını ver de buraya gelsin artık be adam :mad:

Tottenham Almaz zaten Holtby yi aldilar ayni pozisyon icin, sacma gelir ama belli olmaz tabi

Sneijder son güne kadar bizi bekletse ve son gün teklifimizi kabul etse, gerçekten buraya gelince adam akıllı oynayıp bize yarar sağlayacağını düşünen var mı aramızda?

Renktaş bu adamın en önemli özelliklerinden bitanesi profesyonelliği ve hırsı... Melo örneğinden gidiyosun sanırım. Ama Melo farklı. Melo resmen Amerika'da Orlando senin Miami benim sürekli tatil yapıyodu ve geziyodu. Hadi bizimle olan kampa katılamadı ama Juventus'un kampına istese katılabilirdi. Takımların oyunculara bunları sağlama yükümlülüğü var. Onu bile yapmadı gezmek işine geldi.

Sneijder meselesine gelince, adam antremanlarına falan gidiyor, Maç eksiği var sadece o da oynayarak düzelticek... Belki 3-5 maç alışma süreci olabilir ama sneijderin alışmasının zor olacağını düşünmüyorum.

TAG SPOR ‏@TAGSpor

GOAL'ün haberine göre yarın (Cuma) Liverpool ile Sneijder Son Defa masaya oturacak ve çıkacak karara göre Sneijder'ın takımı netleşecek.

liverpool mu.

Anlaşacaksada anlaşsın artık bizde yolumuzu cizelim gittiğindede ağlar liverpool'a. Bizi harbi harbi onlar için bekletiyorsa yolu şimdiden açık olsun. Bende manchester unitedden falan teklif bekliyor diye düşünüyordum.

Birde şu var sen zaten devre arası bir takıma gideceksin elbek klüp sana takım bul demiş e hacı aralık başından itibaren menajerin sana takım bulamamış. 30 günlük transfer döneminde mi istediğin ücrette istediğin özellikte takım bulacaksın.

Çok şey istiyor sneijder hem premier lig olsun diyor, hem iyi para versinler, hemde. Ş.ligi olsun diyor. Enteresan gerçekten. Transfer döneminin sonuna kalırsa bu adam gelmez bize şurada kalmış 3,5 ay devre sonuna. Yatar parasını alır sonrada istediği takıma gider. Seçeneği bol olur o zaman. Şu önümüzde ki 2-3 gün içerisinde geldi geldi. Gelmedi unutalım derim. Bir an önce alternatiflere yönelmeliyiz.

Başkan ntvsporda alt yazıda dedikleri geçiyor üşendim şimdi yazmaya:asd:

Transfer Nöbeti

Renktaş bu adamın en önemli özelliklerinden bitanesi profesyonelliği ve hırsı... Melo örneğinden gidiyosun sanırım. Ama Melo farklı. Melo resmen Amerika'da Orlando senin Miami benim sürekli tatil yapıyodu ve geziyodu. Hadi bizimle olan kampa katılamadı ama Juventus'un kampına istese katılabilirdi. Takımların oyunculara bunları sağlama yükümlülüğü var. Onu bile yapmadı gezmek işine geldi.

Sneijder meselesine gelince, adam antremanlarına falan gidiyor, Maç eksiği var sadece o da oynayarak düzelticek... Belki 3-5 maç alışma süreci olabilir ama sneijderin alışmasının zor olacağını düşünmüyorum.

Juventus'un kamp kadrosunda hiç olmadı Melo yani istese de katılamazdi...

Sent from my iPad using Tapatalk

Defans transferine odaklanmalıyız artık ,sneijder öyle yada böyle kararını vericek

tottenham o kadar çok ofansif orta sahayı ne yapacak acaba, sigurdsson,holtby,dembele + sneijder :confused::confused: ben pek ihtimal vermiyorum tottenham işine

ya Inter ya Galatasaray bu kadar basit hadi iyi geceler beylerrrr:cool:

Resmen adam bizi son seçenek olarak görüyor. Bu okadar aleni bir şekilde ortadayken ben bu adama bir Elmander kadar bile manevi değer veremem. Onun takıma vereceğide zaten alacağı ile doğru orantı da olacaktır, bu yüzdende kimse adam king falan filan demesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt