Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Man U gercekten teklif yapmış ise bize de gercekten gecmis olsun...

Fletcher defansif ortasaha hatta İstanbul'daki maçta stoper olarak oynamıştı bize karsı yani sakatlığı olası sneijder teklifini tetiklemez...

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

üst olmasa da fena değil renkdaş. neden sordun :)

Benim ilk mesajımdaki ince göndermeyi anlayamamışsın sanırım.Forumun ana kurallarından bir tanesi de Türkçe kullanımı ve Türkçe kullanırken de olabildiğince düzgün kullanımı.

Yoksa bizim de İngilizce'miz üst düzeye yakın sayılır.

Makara falan demişsin de o yüzden yanıtlamak durumunda kaldım.:)

Man U gercekten teklif yapmış ise bize de gercekten gecmis olsun...

Fletcher defansif ortasaha hatta İstanbul'daki maçta stoper olarak oynamıştı bize karsı yani sakatlığı olası sneijder teklifini tetiklemez...

Sent from my iPad using Tapatalk

Artrik kabak tadi verdi bu Plan B nin varligindan da supheliyim ..

Şu haberi çevirebilecek olan var mı?

According to La Gazzetta dello Sport, 28 year old attacking midfielder Wesley Sneijder could finally accept a 2 million euros severance pay from Inter Milan and then move to Galatasaray.

Benim ilk mesajımdaki ince göndermeyi anlayamamışsın sanırım.Forumun ana kurallarından bir tanesi de Türkçe kullanımı ve Türkçe kullanırken de olabildiğince düzgün kullanımı.

Yoksa bizim de İngilizce'miz üst düzeye yakın sayılır.

Makara falan demişsin de o yüzden yanıtlamak durumunda kaldım.:)

Seninle ilgili bir şey değildi renkdaş, yanlış anlama :). Olumlu düşünmemiz için yazdım onu, bilmediğini düşünmemiştim zaten. Dil kullanıma gelince de dikkat etmemiştim, haklısın.

According to La Gazzetta dello Sport, 28 year old attacking midfielder Wesley Sneijder could finally accept a 2 million euros severance pay from Inter Milan and then move to Galatasaray.

Wesley 2mio$ kabul edip gsye gelebilir inter tarafindan

Transfer Nöbeti

Sneijder interden 2 milyon euroluk odemeyi aldiktan sonra Galatasaray'a gidebilir...

Haberin kaynagi saati falan nedir?

Bu bilinen bir durum zaten...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijderle ilgili son durum nedir aradaslar

irmak oguz altay unal baskan ...

duyum varmi???

"team, il gioco è rimasto legato alle otto dei rimanenti otto ritorna al buon tempo antico" -alessandro sinsi. empoli ikinci kaptanı.

yani diyor ki: "kalan sekiz maçın sekizinde de berabere kalarak takımımızı eski güzel günlerine geri döndüreceğiz."

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, 28 yaşındaki orta saha Wesley Sneijder nihayet Inter 2 milyon avro kıdem tazminatı kabul edip Galatasaray'a hareket olabilir.

google çevirici

Transfer Nöbeti

Ulan ne 2 milyonmus be

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alt yapı olayını belirttim ama özellikle yazmak istemedim çok çok çok uzun mesele. Hadi alt yapıyı getiriyorum demeyle gelmez alt yapı. Aileler futbola göndermek istemiyolar çocuklarını, bırak onu beden eğitimi dersini gereksiz görüyolar vs vs... O konuya girince çıkamazsın zaten...

Az önce baslik acacaktim bu alt yapi konusunda, is cok uzuyacak diye ayri yaziyorum, 3 4 bölüm olarak yakinda eklerim foruma.. Konu gercekten cok derin. günü kurtarma adina önüne gelen zaten söylüyor bu laflari.

:yenieek:

#sneijderehayir

#boycottwesley

#gsdingonunahiridegil

#gohomewes

#bizeuzakodineyakin

#notosneijder

#galablockdutchman

#saynotoorange

#wesgethefoutahee

manchester olayı doğru mu

Soyle bir Haber var : Brendan Rodgers plays down Wesley Sneijder link - Sports Mole

Liverpool yarisda yok..ManU'unda oyle bir ilgisinin olacagini ben sanmiyorum. Haberin en altindaki cumle enterasan :

"Turkish champions Galatasaray are understood to be leading the chase to sign Sneijder."

meali : Turkiye Sampiyonu Galatasaray'in Sneijder 'i renklerine katma (imzalama) yarisinda lider oldugu anlasilmakta..

Eskilerin Lincoln hayranları şimdi Sneijder'i istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt