Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Soyle bir Haber var : Brendan Rodgers plays down Wesley Sneijder link - Sports Mole

Liverpool yarisda yok..ManU'unda oyle bir ilgisinin olacagini ben sanmiyorum. Haberin en altindaki cumle enterasan :

"Turkish champions Galatasaray are understood to be leading the chase to sign Sneijder."

meali : Turkiye Sampiyonu Galatasaray'in Sneijder 'i renklerine katma (imzalama) yarisinda lider oldugu anlasilmakta..

Ben açıkcası bizden başka kimsenin olduğunu sanmıyorum. bir ihtimal Anzy olabilir. Bunun dışında yazılan bütün takımlar Menajer oyunlarından başka birşey değil.

Hadi herkez yatsin... Erken kalkip herkez cumaya gitsin bi dua edelim... Baska türlü olmicak galiba bu is. :D

Ben ümidimi kestim.İngilizlerden biri transferin son günlerinde bir gel bakalım sneijder bize gel der o da koş koşa gider gibi geliyor.

3 ihtimal var artik.

Bugün...Cuma aksam-gece birseyler olabilir. :ayatollah:

Pazartesi... :rolleyes:

Bu iki günde birsey olmazsa...31ocaga kadar yol var derim. :o

Beklentiler iyice düştü, "gelirse gelsin çok da umrumda" moduna soktu taraftarı..

Bugün maçımız var ve biz savunmadaki eksiklerimizi de tamamlayamadık hala..

Su transferleri zamaninda yapmasini bir türlü örenemedik. Hep hazirliksiz basliyorlar hep ayni.

bu zamana kadar bari bir yerli stoper (Serdar Tasci zor, Omer Toprak'a raziydim) ve bir sol bek (Carlinhos) alsaydik

bizim yonetimi anlamiyorum gercekten

bu zamana kadar bari bir yerli stoper (Serdar Tasci zor, Omer Toprak'a raziydim) ve bir sol bek (Carlinhos) alsaydik

bizim yonetimi anlamiyorum gercekten

ya ne kolay söylemesi, onu al bunu da al diye büyük bir ihtimalle Sol Bekten vazgeçildiğini 10 gündür söylüyorum Riera'dan memnun hoca.. Yabancı Stoper' alınacağını düşünmüyorum Ujfa sözleşmesi feshedilmeden.

Muslera,Eboue,Dany,Riera,Melo,Amrabat,Elmander ve Şubat'ta Ujfa dönecekmiş 8 yabancı var zaten.. Sneijder gelirse 9 olur.. Yabancı 1 oyuncu daha alınırsa + Baros 11 olur buda bizi sıkıntıya sokar seneye için.. Malum yabancı sayısının düşmesi onandı..

ya ne kolay söylemesi, onu al bunu da al diye büyük bir ihtimalle Sol Bekten vazgeçildiğini 10 gündür söylüyorum Riera'dan memnun hoca.. Yabancı Stoper' alınacağını düşünmüyorum Ujfa sözleşmesi feshedilmeden.

Muslera,Eboue,Dany,Riera,Melo,Amrabat,Elmander ve Şubat'ta Ujfa dönecekmiş 8 yabancı var zaten.. Sneijder gelirse 9 olur.. Yabancı 1 oyuncu daha alınırsa + Baros 11 olur buda bizi sıkıntıya sokar seneye için.. Malum yabancı sayısının düşmesi onandı..

Hocanın Ujfa tekrar sakatlanmasaydı mutlaka bir sol bek istediğini biliyoruz. Ujfa sakatlandıktan sonra mecburen sol bekten vazgeçmiş olabilir ama en azından bir stoper istiyordur. Daha doğru ifadeyle stoper ve/veya sol bek istiyordur hoca. Ujfa en iyi ihtimalle Şubat sonunda dönecek ve nasıl döneceği, form tutup tutmayacağı, tekrar sakatlanıp sakatlanmayacağı belli değil. Hoca böyle bir riske girmek istemez. Muhtemelen savunmaya en az bir oyuncu alınacak. Bu oyuncu yerli mi olur yabancı mı olur bilemem.

Önümüzdeki sene yabancı kontenjanının düşürülmesi kesinleşti mi bilmiyorum ama düşürülse dahi önümüzdeki sene için elimizdeki oyuncular sorun yaratmaz. Melo, Ujfa, Baros'un sözleşmesi bitiyor zaten. Sizin hesabınıza göre iki transferle birlikte sene sonu 8 yabancımız kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt