- 30 Temmuz 2009
- 32.518
- 8.375
- 2.188
Cevap: Transfer Nöbeti
Ben savunmaya yabancı birinin alınacağını düşünmüyorum, birinin alınacağını da pek sanmıyorum.. Ha alınsa iyi olur direk oynayacak biri..Ama alınmasa dünyanın sonu mu değil.. Bu sezona zaten aynı stoperlerle başladık.. Sol Bek'e gelince Carlinhos'un Riera'dan iyi olacağının garantisi yok bir takviye yapılacaksa sezon sonu yapılmalı bence..
Baros ve Ujfa'nın ki bitiyor.. Ama Melo yerine biri alınacaktır.. Türkiye'de o bölgede oynayacak adam olmadığına göre yine Yabancı olacaktır.. Yani 9 Yabancı yine fazla hele hele seneye 5'e düşerse.. Muslera,Eboue, Melo(Yerine Alınacak Biri), Sneijder bir yabancı kalıyor geriye Stoper'i var, Sol Bek'i var, Sol Açığı var nereden tutarsan tut elimizde kalıyor...
Offf Tüpçü offf
Hocanın Ujfa tekrar sakatlanmasaydı mutlaka bir sol bek istediğini biliyoruz. Ujfa sakatlandıktan sonra mecburen sol bekten vazgeçmiş olabilir ama en azından bir stoper istiyordur. Daha doğru ifadeyle stoper ve/veya sol bek istiyordur hoca. Ujfa en iyi ihtimalle Şubat sonunda dönecek ve nasıl döneceği, form tutup tutmayacağı, tekrar sakatlanıp sakatlanmayacağı belli değil. Hoca böyle bir riske girmek istemez. Muhtemelen savunmaya en az bir oyuncu alınacak. Bu oyuncu yerli mi olur yabancı mı olur bilemem.
Önümüzdeki sene yabancı kontenjanının düşürülmesi kesinleşti mi bilmiyorum ama düşürülse dahi önümüzdeki sene için elimizdeki oyuncular sorun yaratmaz. Melo, Ujfa, Baros'un sözleşmesi bitiyor zaten. Sizin hesabınıza göre iki transferle birlikte sene sonu 8 yabancımız kalır.
Ben savunmaya yabancı birinin alınacağını düşünmüyorum, birinin alınacağını da pek sanmıyorum.. Ha alınsa iyi olur direk oynayacak biri..Ama alınmasa dünyanın sonu mu değil.. Bu sezona zaten aynı stoperlerle başladık.. Sol Bek'e gelince Carlinhos'un Riera'dan iyi olacağının garantisi yok bir takviye yapılacaksa sezon sonu yapılmalı bence..
Baros ve Ujfa'nın ki bitiyor.. Ama Melo yerine biri alınacaktır.. Türkiye'de o bölgede oynayacak adam olmadığına göre yine Yabancı olacaktır.. Yani 9 Yabancı yine fazla hele hele seneye 5'e düşerse.. Muslera,Eboue, Melo(Yerine Alınacak Biri), Sneijder bir yabancı kalıyor geriye Stoper'i var, Sol Bek'i var, Sol Açığı var nereden tutarsan tut elimizde kalıyor...
Offf Tüpçü offf