Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Gokayca @sinangokayca
Arkadaslar gsnin sol bekle gorustugu isimleri aldim bunlar carlinhos,rodriguez,mbengue arkadaslar en yakin olan suan mbengue tam gsye gore
Liverpool'un çalıştırıcısı Brendan Rodgers "Sneijder transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum" diyerek söylentilere noktayı koydu.
eğer bizim sivri zeka spor muhabirleri başka transfer olacak mı sorusunu sormayı akıl ederlerse
M'Bengue'yi izleyen var mı?
O paraları mümkün değil vermezler Sneijder'e...
Biz senelik 5,5 falan veriyoruz , Liverpool ancak 4 verebiliyor...,
Sneijder paragözün teki Real Madrid'e de İnter'e de kan kusturmuş biri para konusunda..
Liverpool'a hayatta gitmez..
Belki son anda Manu devreye girebilir diye düşünüyorum..
Selamun Aleykum..
bu sorudan önce başkana şunu kesin soracaklar;
başkanla aranızda problem mi var?
Ben biraz araştırdım da taraftarlarımız onu Eboue'nin genç versiyonu diyorlar.. olumsuz bir yorum yok yani..
Bilgin bile bu konuları yazdıysa vardır birşeyler ki bence de var. Ama hocanın sabrı özellikle büyümesini önlüyor. Yine ben de sorunun Başkan'dan değil Terim'İ takımımıza yıllardır yakıştıramayan liseli malum tayfadan kaynaklandığını düşünüyorum. O tayfanın temsilcisinin adını da Bilgin vermiş zaten.
Bizans,GS'nin yanında Üsküdar Musiki Cemiyeti gibi - Bilgin GÖKBERK - Hürriyet
Rüyamda Mbengue bizdeydi Kasımpaşa maçında 2. golümüzü atıyordu... Hayırlısı bakalım.. Sneijder'den umudumu kestim iyice Fener Belhanda'yı alır da biz Sneijderi alamazsak kahrolurum
Akşam TRT-3 "eleman" muhabbetini kaşıyıp duruyorlardı, kızdım kapattım.
belhandayı abartmayın grıoud gıttı gorduk bu sene belhandayı avrupalılar o takımda ıs yapıcakları aldılar belhandayı almadılar neden....belhanda esıttır amrabat ... fark yok... arkadaslar kandırmayın kendınızı belhanda bıze gelsede yıne aynısı soylerım..