Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Liverpool'un çalıştırıcısı Brendan Rodgers "Sneijder transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum" diyerek söylentilere noktayı koydu.

Liverpool'un çalıştırıcısı Brendan Rodgers "Sneijder transferinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum" diyerek söylentilere noktayı koydu.

O paraları mümkün değil vermezler Sneijder'e...

Biz senelik 5,5 falan veriyoruz , Liverpool ancak 4 verebiliyor...,

Sneijder paragözün teki Real Madrid'e de İnter'e de kan kusturmuş biri para konusunda..

Liverpool'a hayatta gitmez..

Belki son anda Manu devreye girebilir diye düşünüyorum..

Aleyküm Selam..

Bilgin bile bu konuları yazdıysa vardır birşeyler ki bence de var. Ama hocanın sabrı özellikle büyümesini önlüyor. Yine ben de sorunun Başkan'dan değil Terim'İ takımımıza yıllardır yakıştıramayan liseli malum tayfadan kaynaklandığını düşünüyorum. O tayfanın temsilcisinin adını da Bilgin vermiş zaten.

Bizans,GS'nin yanında Üsküdar Musiki Cemiyeti gibi - Bilgin GÖKBERK - Hürriyet

O paraları mümkün değil vermezler Sneijder'e...

Biz senelik 5,5 falan veriyoruz , Liverpool ancak 4 verebiliyor...,

Sneijder paragözün teki Real Madrid'e de İnter'e de kan kusturmuş biri para konusunda..

Liverpool'a hayatta gitmez..

Belki son anda Manu devreye girebilir diye düşünüyorum..

sadece para için değil ayrıca çehre ve hedefler konusunda da lfc bizimle yarışamaz...

sadece isimleri var gerisi hikaye...

bu dediklerim son 5 sene için geçerli...

manu nun ilgileneceğini sanmıyorum bu yaştaki birisi ile...

sadece sneijder intere kıllık olsun diye lfc'ye gider diye düşünüyorum...

yani sizin istediğiniz de olmayacak varsın benim istediğim de olmasın diyebilir...

Rüyamda Mbengue bizdeydi Kasımpaşa maçında 2. golümüzü atıyordu... Hayırlısı bakalım.. Sneijder'den umudumu kestim iyice Fener Belhanda'yı alır da biz Sneijderi alamazsak kahrolurum

bu akşam İmparator olaya noktayı koyar olumlu yada olumsuz ..

Bilgin bile bu konuları yazdıysa vardır birşeyler ki bence de var. Ama hocanın sabrı özellikle büyümesini önlüyor. Yine ben de sorunun Başkan'dan değil Terim'İ takımımıza yıllardır yakıştıramayan liseli malum tayfadan kaynaklandığını düşünüyorum. O tayfanın temsilcisinin adını da Bilgin vermiş zaten.

Bizans,GS'nin yanında Üsküdar Musiki Cemiyeti gibi - Bilgin GÖKBERK - Hürriyet

Akşam TRT-3 "eleman" muhabbetini kaşıyıp duruyorlardı, kızdım kapattım.

Terim'in maç sonu açıklamasını çok merak ediyorum.

Rüyamda Mbengue bizdeydi Kasımpaşa maçında 2. golümüzü atıyordu... Hayırlısı bakalım.. Sneijder'den umudumu kestim iyice Fener Belhanda'yı alır da biz Sneijderi alamazsak kahrolurum

belhandayı abartmayın grıoud gıttı gorduk bu sene belhandayı avrupalılar o takımda ıs yapıcakları aldılar belhandayı almadılar neden....belhanda esıttır amrabat ... fark yok... arkadaslar kandırmayın kendınızı belhanda bıze gelsede yıne aynısı soylerım..

Liverpool menajerinden aciklama ....

"Dear Liverpool Fans, Dont get your hopes up. we will "NOT" be signing Wesley Sneijder. Yours Sincerely, Brendan Rodgers. "

Türkcesi: Sevgili Liverpool Taraftari, umutlarinizi yüksek tutmayin. Wesley sneijderi transfer etmeyecez. saygilarimla....

Akşam TRT-3 "eleman" muhabbetini kaşıyıp duruyorlardı, kızdım kapattım.

Eleman muhabbeti bence çok lüzumsuz. Asıl sorunun üstünü kapatıyor. Asıl sorun 'eleman' değil. Daha başka. Güç mücadelesi. Transferlerden tutun, hocaya kadar, açıklamalara kadar herşeye tek hakim olma duygusu. Burda inanmayanlar çıksa da, başkan ağız ucuyla yalanlasa da, hoca da yok dese de vücut dilleri olduğunu gösteriyor. 1 aydır daha bir araya gelip transfer konuşmadılar yani. Ama şu an doğrusunu da yapıyorlar. En azından takıma yansıtmama adına üstünü kapatmaya çalışmaları iyi ama yaz döneminde bunu bir şekilde çözmeleri lazım.

belhandayı abartmayın grıoud gıttı gorduk bu sene belhandayı avrupalılar o takımda ıs yapıcakları aldılar belhandayı almadılar neden....belhanda esıttır amrabat ... fark yok... arkadaslar kandırmayın kendınızı belhanda bıze gelsede yıne aynısı soylerım..

Belhandada cidi karkater sorunu var ondan almiyorlar. F7 ye uygun karakteri. zaten monpelierenin baskanina bak sonra oyuncuya bak. cidi karakter sorunlari var ordakilerde nedense . cinegen bölümü ne fransanin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt