Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Liverpool menajerinden aciklama ....

"Dear Liverpool Fans, Dont get your hopes up. we will "NOT" be signing Wesley Sneijder. Yours Sincerely, Brendan Rodgers. "

Türkcesi: Sevgili Liverpool Taraftari, umutlarinizi yüksek tutmayin. Wesley sneijderi transfer etmeyecez. saygilarimla....

Sneijder'e dünkü şarkıyı tekrar hediye ediyorum.

"Dear Liverpool Fans, Dont get your hopes up. we will "NOT" be signing Wesley Sneijder. Yours Sincerely, Brendan Rodgers. "

Türkcesi: Sevgili Liverpool Taraftari, umutlarinizi yüksek tutmayin. Wesley sneijderi transfer etmeyecez. saygilarimla....

Bakın doğruysa kurumsallaşma budur. Adamların hocası ve sportif elemanları bu işlere bakıyor. Ve net bir dille taraftara gerçekleri söylüyor. Bizim 5 yöneticimiz her gün başka şeyler söylediler. Hatta 6. Söyleyenlerin hem isimleri farklı hem de söyledikleri. Ayrıca bir şeyi söyleyen, ertesi gün başka şeyler söyledi.

Zaten belliydi artik EPL defteri tamamen kapandi Sneijder icin ya Inter ya Galatasaray olacak..Yakinda gelir imzaya.

Bakın doğruysa kurumsallaşma budur. Adamların hocası ve sportif elemanları bu işlere bakıyor. Ve net bir dille taraftara gerçekleri söylüyor. Bizim 5 yöneticimiz her gün başka şeyler söylediler. Hatta 6. Söyleyenlerin hem isimleri farklı hem de söyledikleri. Ayrıca bir şeyi söyleyen, ertesi gün başka şeyler söyledi.

hocam zaten adamlar da teknik direkötr diye bir olgu yok, MANAGER var...

ve bu titre herşeyle ilgileniyor...

Eleman muhabbeti bence çok lüzumsuz. Asıl sorunun üstünü kapatıyor. Asıl sorun 'eleman' değil. Daha başka. Güç mücadelesi. Transferlerden tutun, hocaya kadar, açıklamalara kadar herşeye tek hakim olma duygusu. Burda inanmayanlar çıksa da, başkan ağız ucuyla yalanlasa da, hoca da yok dese de vücut dilleri olduğunu gösteriyor. 1 aydır daha bir araya gelip transfer konuşmadılar yani. Ama şu an doğrusunu da yapıyorlar. En azından takıma yansıtmama adına üstünü kapatmaya çalışmaları iyi ama yaz döneminde bunu bir şekilde çözmeleri lazım.

:confused::confused::confused::confused:

Sinan Gokayca mı ne . fifa menajeriyim yazmış. Niye ben göremiyorum Fifa menajerleri listesinde?.

O Touluose'un sol beki ise fazla atakçı değilmiş. ORtaları evlere şenlikmiş. Böyle duydum.

Eleman muhabbeti bence çok lüzumsuz. Asıl sorunun üstünü kapatıyor. Asıl sorun 'eleman' değil. Daha başka. Güç mücadelesi. Transferlerden tutun, hocaya kadar, açıklamalara kadar herşeye tek hakim olma duygusu. Burda inanmayanlar çıksa da, başkan ağız ucuyla yalanlasa da, hoca da yok dese de vücut dilleri olduğunu gösteriyor. 1 aydır daha bir araya gelip transfer konuşmadılar yani. Ama şu an doğrusunu da yapıyorlar. En azından takıma yansıtmama adına üstünü kapatmaya çalışmaları iyi ama yaz döneminde bunu bir şekilde çözmeleri lazım.

Yoktur demiyorum bende. Böyle bir şeyin olabilme ihtimalinin olması rahatsız ediyor insanı. Ancak bir mevzunun gündemde olması istenmiyorsa bunu kapatmanın en güzel yolu üzerine gidilmemesi ve hiç bahsedilmemesidir. Meseleyi kendi aralarında halletmelerini temenni ederek bizimde böyle davranmamız isabetli olacaktır.

bugün kasımpaşa maçını maalesef kazanamayacağımızı düşünen kaç kişiyiz ?

O paraları mümkün değil vermezler Sneijder'e...

Biz senelik 5,5 falan veriyoruz , Liverpool ancak 4 verebiliyor...,

Sneijder paragözün teki Real Madrid'e de İnter'e de kan kusturmuş biri para konusunda..

Liverpool'a hayatta gitmez..

28 yaşında adama manchster vermeş kardeş bizden başka rahat ol:)

sadece para için değil ayrıca çehre ve hedefler konusunda da lfc bizimle yarışamaz...

sadece isimleri var gerisi hikaye...

bu dediklerim son 5 sene için geçerli...

manu nun ilgileneceğini sanmıyorum bu yaştaki birisi ile...

sadece sneijder intere kıllık olsun diye lfc'ye gider diye düşünüyorum...

yani sizin istediğiniz de olmayacak varsın benim istediğim de olmasın diyebilir...

bu yaş dediğin 28:) ferguson zaten sever tecrübeyi. örnek: scholes, giggs vb. tamam bunlar man. ile idol olmuşlar. ama sezon başında nasıl istiyodu ferguson sneijderi bunu da hatırlamak mlazım. tamam kagawa var ama sağları solları belli olmaz

belhandayı abartmayın grıoud gıttı gorduk bu sene belhandayı avrupalılar o takımda ıs yapıcakları aldılar belhandayı almadılar neden....belhanda esıttır amrabat ... fark yok... arkadaslar kandırmayın kendınızı belhanda bıze gelsede yıne aynısı soylerım..

Forvet oyuncuları tüm dünyada en çok elde patlayan topçulardır...Guiza da kral oldu geldi , Torres Chelsea'de ne halde.. Giroud ile kıyaslanmaz.. Normal şartlarda Belhanda Liverpool , Arsenal ayarında topçu olmalı.. Amabat gibi yerinde sayarsa işi zor.

Arkadaş adam olumsuz yönde karar da vermiyor ne istiyor bence kendide bilmiyor ki.

belhanda çok iyi ve üst düzey bi oyuncu arkadaşlar..şuan kap'a sneijderi değil de belhandayı bildirmiş olsak onun nöbetini tutardık burda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt