Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bugün kasımpaşa maçını maalesef kazanamayacağımızı düşünen kaç kişiyiz ?

Ben %99 puan kaybedeceğimizi düşünüyorum HAKEM VE FEDERASYONUN ETKİSİYLE...

Arayıpta bulamadıkları kavga ortamını kendi elimizle yarattık..

Başkan ile Hocanın arasında soğuk rüzgarlar eserken taraftar da Sneijder transferinin gecikmesi ve yapılmayan transferlerden dolayı gergin bir durumda..

Bir Çakmak eksik patlayabilmemiz için...

adam ınterı çıldırtmak bızıde kullanarak takım teklıfı beklıyor olay çok açıkk

Ben %99 puan kaybedeceğimizi düşünüyorum HAKEM VE FEDERASYONUN ETKİSİYLE...

Arayıpta bulamadıkları kavga ortamını kendi elimizle yarattık..

Başkan ile Hocanın arasında soğuk rüzgarlar eserken taraftar da Sneijder transferinin gecikmesi ve yapılmayan transferlerle gergin bir durumda..

Bir Çakmak eksik patlayabilmemiz için...

aynen maalesef imzamı atarım yazdıklarına :(

örnek: scholes, giggs

bu isimler 28inde gitmedi oraya, 18inde gözlerini orada açtılar...

yaşı geçkin olarak kadrosuna kattığı isim olarak son yıllarda sadece Van Persie var ona da 24 milyon sterlin verip aldılar sene başında...

tabi bunlar manu sneijderi almaz demek değil...

Rodriguez bize tuzlu gelir. Wolsburg geçen sene 7.5 milyon Euro saymış kendisine. Kendisini izleyen takımlarsa hiçde fena değil. Işık var demekki bu çocukta. Transfermark'a sitesine göre Psg, Chelsea, Milan, Fiorentina ve bizim ilgimiz varmış. Alamayız bu çocugu.

Carlinhos en kolay seçenek gibi duruyor sol bek için. Takımı o bölgeye transfer yapmış. Sezon başından beri bizim ilgimiz malum. Sezon başında Tafarel aracılığı ile görüşmeler olduğu söylenmişti zaten. Bize en yakın seçenek gibi duruyor kendisi.

M'Bengue'yi tanımıyorum. Duymadım hiç ismini. Gelirse maliyet açısından uygun olduğu için gelir diye düşünüyorum. Kendisine fazla bir bonservis veya fazla bir maaş vereceğimizi sanmıyorum. Bu eleman stoper de oynayabiliyormuş. Buda bizim için bir artı olabilir.

Hayırlı cumalar...

tumblr_m7rrauZRhc1qktlg4o1_1280.jpg

Şimdi Sercan gitti. Forvette Burak - Elmander - Umut kaldı. Sizce Tek forvete geçme sinyali mi? Yoksa Sneijder için bütçe açmak mı (Ceyhun - Sercan- Cris) En az 2,5 milyon maaş bütçesi boşaldı. Yoksa hiç biri mi?

şuan birkaç senaryo gözüküyor:

1-kasımpaşa maçındaki ters bi skor , hocanın maç sonu yönetime sert eleştirileri , bjk maglubiyeti ve schalkeye elenmeyle gelen hocanın istifası...(Allah korusun)

2-kasımpaşa galibiyeti , bjk maglubiyeti ve birkaç transferle yapılan bandaj , schalkeye elenmek ve bi iyi bi kötü skorlar ile şampiyonluk yarışının son haftalara kalması...

3-kasımpaşa galibiyeti , maçtan sonra hocanın neşeli hali ,maçtan sonra açıklanan transferler , bjk galibiyeti , schalke turu ve CL de çeyrek final , sene sonu şampiyonluk...

bunlar olabilitesi olan şeyler arkadaşlar realist davranmak lazım...büyük Galatasaray taraftarı herşeye hazırlıklı olmalı...

Sneijder'den Kuyt'a telefon

Galatasaray'ın imzaya beklediği Wesley Sneijder, İstanbul hakkında Fenerbahçeli Dirk Kuyt'tan bilgi aldı.

Sarı-lacivertli takımın Hollandalı futbolcusunu telefonla arayan Sneijder'in, vatandaşı ile İstanbul'u konuştuğu öğrenildi. İnterli oyuncunun, milli takımdan arkadaşı Kuyt'tan İstanbul'da oturacağı ev konusunda da yardım istediği belirtildi.

Sneijder'in İstanbul'a gelmesi halinde Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşına komşu olması bekleniyor.

Kaynak : Sneijder'den Kuyt'a telefon :confused:

Sneijder'in İstanbul'a gelmesi halinde Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşına komşu olması bekleniyor.

bu cümle olmasa doğru derdim...

kuytun antreman sahası samandırada ve yanılmıyorsam acarkentte oturuyor...

sneijderin antreman sahası floryada olacak ve evi neden kavacık da olsun?

Sneijder'den Kuyt'a telefon

Galatasaray'ın imzaya beklediği Wesley Sneijder, İstanbul hakkında Fenerbahçeli Dirk Kuyt'tan bilgi aldı.

Sarı-lacivertli takımın Hollandalı futbolcusunu telefonla arayan Sneijder'in, vatandaşı ile İstanbul'u konuştuğu öğrenildi. İnterli oyuncunun, milli takımdan arkadaşı Kuyt'tan İstanbul'da oturacağı ev konusunda da yardım istediği belirtildi.

Ben Kuyt' ın yerinde olsa bu haberi yapan gazeteciyi dava ederdim telefonumu dinliyor diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt