Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

takım şuan son hazırlık maçındakı izledıgım kadarıyla hazır2 dönem patlama bekeldıgım topçular riera golmander ve emre çolak bugun sirkulıse ederız paşalıları

Liverpool taraftarları genel olarak maaşını çok buluyor adamın yarı yarıya kesmesi gerektiğini söylüyorlar gelebilmesi için

Şimdi Sercan gitti. Forvette Burak - Elmander - Umut kaldı. Sizce Tek forvete geçme sinyali mi? Yoksa Sneijder için bütçe açmak mı (Ceyhun - Sercan- Cris) En az 2,5 milyon maaş bütçesi boşaldı. Yoksa hiç biri mi?

+ Baros da gönderilecek. Seneye çöplerden de kurtulunur. Seneye Melo da gidecek. Sneijder için iyice maaş bütçesi açılacak.

Sneijder fazla etkilemez bizi :yenieek:

şuan birkaç senaryo gözüküyor:

1-kasımpaşa maçındaki ters bi skor , hocanın maç sonu yönetime sert eleştirileri , bjk maglubiyeti ve schalkeye elenmeyle gelen hocanın istifası...(Allah korusun)

2-kasımpaşa galibiyeti , bjk maglubiyeti ve birkaç transferle yapılan bandaj , schalkeye elenmek ve bi iyi bi kötü skorlar ile şampiyonluk yarışının son haftalara kalması...

3-kasımpaşa galibiyeti , maçtan sonra hocanın neşeli hali ,maçtan sonra açıklanan transferler , bjk galibiyeti , schalke turu ve CL de çeyrek final , sene sonu şampiyonluk...

bunlar olabilitesi olan şeyler arkadaşlar realist davranmak lazım...büyük Galatasaray taraftarı herşeye hazırlıklı olmalı...

Maç sonuçları ne olursa olsun taraftar baskı yapmazsa, sakinliğini korursa bunların hiç biri olmaz unutmayın bizi dirilten bu yönetim ve Fatih hoca bunu sakın unutmayın.. Her sinirlendiğinizde 2 yıl önceki yaşananları hatırlayın ve biraz daha sabır gösterin en azından başkanın 3 yılını tamamlamasını bekleyin.. Dışarının oyunlarına gelmeyin..

Sneijder'den Kuyt'a telefon

Galatasaray'ın imzaya beklediği Wesley Sneijder, İstanbul hakkında Fenerbahçeli Dirk Kuyt'tan bilgi aldı.

Sarı-lacivertli takımın Hollandalı futbolcusunu telefonla arayan Sneijder'in, vatandaşı ile İstanbul'u konuştuğu öğrenildi. İnterli oyuncunun, milli takımdan arkadaşı Kuyt'tan İstanbul'da oturacağı ev konusunda da yardım istediği belirtildi.

Sneijder'in İstanbul'a gelmesi halinde Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşına komşu olması bekleniyor.

Kaynak : Sneijder'den Kuyt'a telefon :confused:

"Alo Kuyt, Sneijder abin ben.."

Maç sonuçları ne olursa olsun taraftar baskı yapmazsa, sakinliğini korursa bunların hiç biri olmaz unutmayın bizi dirilten bu yönetim ve Fatih hoca bunu sakın unutmayın.. Her sinirlendiğinizde 2 yıl önceki yaşananları hatırlayın ve biraz daha sabır gösterin en azından başkanın 3 yılını tamamlamasını bekleyin.. Dışarının oyunlarına gelmeyin..

buna biz idrak edebiliyoruz da tribünlere anlatmak lazım...

transferden ziyade, önümüzdeki ilk 2 maç çok önemli. hem kasımpaşayı hemde evimizde bjk yı yenersek moral bakımından tavan yaparız. hemde tinerciler ve şikeciler psikolojik olarak biterler

dünkü şu aptal TRT 3 programında

Sneijder 7,5 milyon bonservis ve yıllık 4 civarı bir paraya gelmesini külfet

Belhanda nın 12+ bonservis ve yıllık en az 3,250 civarı bir paraya gelmesine başarı olarak yorumluyorlar.

Liverpool taraftarları genel olarak maaşını çok buluyor adamın yarı yarıya kesmesi gerektiğini söylüyorlar gelebilmesi için

öyle bir sey yapmak istese zaten interde sorun yasamazdi diye akilarina getirmiyor ezik poolar :D

Yahu adam ücretinden 30% kesmedi diye sorun yasadi inter ile satilmak noktasina kadar gelindi. simdi de liverpoola 50% kesinti yaparak mi gidecek :rolleyes:

F7 den ezikleride varmis megerse :troll:

İnter de Sneijder yüzüne adam alamıyor. En yakın zamanda iş çözülür. 31 Ocak'a kadar beklenmez.

Belhanda nın 12+ bonservis ve yıllık en az 3,250 civarı bir paraya gelmesine başarı olarak yorumluyorlar.

izlemeyin abicim sizde kabahat...durup dururken canını sıkmaya gerek yok değiştir kanalı olsun bitsin...

Hangi program bilmiyorum da bir gece denk gelmiştim. İzleyim demiştim. Bir Oğuz denen yazardan gerisi işe yaramaz.

transferden ziyade, önümüzdeki ilk 2 maç çok önemli. hem kasımpaşayı hemde evimizde bjk yı yenersek moral bakımından tavan yaparız. hemde tinerciler ve şikeciler psikolojik olarak biterler

takımın moralinin kötü olduğu filan yok.

Kaos ortamı yaratılıyor bu duruma taraftarın çanak tutmaması lazım.

Ligde lider, CL' de bir üst turda olan bir takımın morali niye bozuk olsun

öyle bir sey yapmak istese zaten interde sorun yasamazdi diye akilarina getirmiyor ezik poolar :D

Yahu adam ücretinden 30% kesmedi diye sorun yasadi inter ile satilmak noktasina kadar gelindi. simdi de liverpoola 50% kesinti yaparak mi gidecek :rolleyes:

F7 den ezikleride varmis megerse :troll:

Edit : bidaha düsündüm... F7 kadar bu dünyada ezigi yok.abartim biraz yani. liverpollardan özür dileyim :lol:

Yok hocam bizde de var doğrudan sana da söylemedim zaten bak gör Allah Korusun bu akşam maç kötü giderse neler söylenecek burada.. Allahtan maç deplasmanda..

evet işte aynen bundan bahsediyorum...hele ki haftaya bjk maçında bi geriye düştük mü homurdanmaları gör sen ... herkes yönetime sallıycak Fatih Hocanın arkasnda duracak doğal olarak ve kaos başlayacak...neyse gene Allah Korusun diyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt