Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şuan birkaç senaryo gözüküyor:

1-kasımpaşa maçındaki ters bi skor , hocanın maç sonu yönetime sert eleştirileri , bjk maglubiyeti ve schalkeye elenmeyle gelen hocanın istifası...(Allah korusun)

2-kasımpaşa galibiyeti , bjk maglubiyeti ve birkaç transferle yapılan bandaj , schalkeye elenmek ve bi iyi bi kötü skorlar ile şampiyonluk yarışının son haftalara kalması...

3-kasımpaşa galibiyeti , maçtan sonra hocanın neşeli hali ,maçtan sonra açıklanan transferler , bjk galibiyeti , schalke turu ve CL de çeyrek final , sene sonu şampiyonluk...

bunlar olabilitesi olan şeyler arkadaşlar realist davranmak lazım...büyük Galatasaray taraftarı herşeye hazırlıklı olmalı...

Valla transfer taraftarı değilim çok şükür, mağlubiyete gelince, 10 sene şampiyon olamadı bu Galatasaray. 5.3.8.liği de gördü son 5 sezonda bu göz. Ben ne olursa olsun Fatih Terim'e ve yönetime güveniyorum. Teknik heyet ve futbolcuları unutmamak gerekir. Taraftara güvenmelimiyim işte orda şüphelerim var.

Hangi program bilmiyorum da bir gece denk gelmiştim. İzleyim demiştim. Bir Oğuz denen yazardan gerisi işe yaramaz.

Programın adı Basın Tribünü. Orda bir Fatih denen eleman var. bjk'li galiba. Adam sırf muhalefet bize. Fırsat bulduğu an iğneliyor bizi.

Zorunda kalmadıkça izlememeye çalışıyorum.

Valla transfer taraftarı değilim çok şükür, mağlubiyete gelince, 10 sene şampiyon olamadı bu Galatasaray. 5.3.8.liği de gördü son 5 sezonda bu göz. Ben ne olursa olsun Fatih Terim'e ve yönetime güveniyorum. Teknik heyet ve futbolcuları unutmamak gerekir. Taraftara güvenmelimiyim işte orda şüphelerim var.

:b5:

Bugün kazanırsak transfer yapmayız. Puan kaybedersek hemen transfer yaparız.

13-05-%C3%BCnal-aysal-fatih-terim-2.jpg

Sahip çıkmak lazım bu iki değere

Bugün kazanırsak transfer yapmayız. Puan kaybedersek hemen transfer yaparız.

dün gazetecinin birisi dedi ki -unuttum şimdi kim oldugunu- yarın Galatasaray kazanırsa FT maç sonu çok sert konuşacak..ama yok kazanamazsa basın toplantısı bile yapmayabilir dedi..."Bilmem anlatabildim mi?"

dünkü şu aptal TRT 3 programında

Sneijder 7,5 milyon bonservis ve yıllık 4 civarı bir paraya gelmesini külfet

Belhanda nın 12+ bonservis ve yıllık en az 3,250 civarı bir paraya gelmesine başarı olarak yorumluyorlar.

Spor programları Sneijderi istemeyenleri bu kadar borcun altına girilir mi diye kışkırtıyor..

Sneijderi isteyenleri de Başkan oyalıyor, Yönetim oyalıyor diye kışkırtıyor.

Gerçi bizimkiler de çanak tutuyor ama yinede sabırlı olmak lazım

Maliyet olayına gelince

4 M € ise 3,5 yıllık toplam maliyeti 21,5 M €

Buda Fener'deki toplam maliyetler..

Meireles 20 M €

Sow 20 M €

Krasic 16,2 M €

M. Topal 12,65 M €

HAK 9,75 M €

Kuyt 9,55 M €

Toplam Sözleşme Sürelerinin sonuna kadar kalsalar primler hariç maliyetler.. :yenieek:

belhandayı intere veriyorum koydummu fenev:):):):
tsn_haber_detay.asp

Spor programları Sneijderi istemeyenleri bu kadar borcun altına girilir mi diye kışkırtıyor..

Sneijderi isteyenleri de Başkan oyalıyor, Yönetim oyalıyor diye kışkırtıyor.

Gerçi bizimkiler de çanak tutuyor ama yinede sabırlı olmak lazım

Maliyet olayına gelince

4 M € ise 3,5 yıllık toplam maliyeti 21,5 M €

Buda Fener'deki toplam maliyetler..

Meireles 20 M €

Sow 20 M €

Krasic 16,2 M €

M. Topal 12,65 M €

HAK 9,75 M €

Kuyt 9,55 M €

Toplam Sözleşme Sürelerinin sonuna kadar kalsalar primler hariç maliyetler.. :yenieek:

Sow'un bence fazla. Bir adam her sene maaşından düşermi.

KAP bildirimine bir bak.

Lille Kulübü oyuncusu Moussa Sow'ın 2015-2016 sezon sonuna kadar sözleşme yapılmak üzere transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma çerçevesinde Lille Kulübüne 10.000.000 Avro bonservis bedeli, oyuncuya ise 2011-2012 sezonunun kalanı için 1.280.000 Avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 Avro, 2013-2014 sozunu için 2.600.000 Avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için ise 1.400.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

evet işte aynen bundan bahsediyorum...hele ki haftaya bjk maçında bi geriye düştük mü homurdanmaları gör sen ... herkes yönetime sallıycak Fatih Hocanın arkasnda duracak doğal olarak ve kaos başlayacak...neyse gene Allah Korusun diyelim..

13-05-%C3%BCnal-aysal-fatih-terim-2.jpg

Sahip çıkmak lazım bu iki değere

Ben bugün maç sırasında burada olup bunları hatırlatacağım tabi ne kadar dinlenir ne kadar biri durup düşünür bilmiyorum İnşallah maç iyi giderde hiç bunlara gerek kalmaz.. Ama Kasımpaşa ve Cuma maçı nefret ediyorum Cuma maçlarından..

Fatih Terim maç sonu basın toplantısı yapmak zorunda yoksa ceza alır TFF den.

Kim çıkarıyor bu yapmayacak diye saçma sapan söylemleri

dün gazetecinin birisi dedi ki -unuttum şimdi kim oldugunu- yarın Galatasaray kazanırsa FT maç sonu çok sert konuşacak..ama yok kazanamazsa basın toplantısı bile yapmayabilir dedi..."Bilmem anlatabildim mi?"

Kimmiş o gazeteci? Fatih Hocanın altında mı yatıyomus töbe estafurullah ya renktaş sıkıldım artık ya. Kendi kendimizi saçma sapan şeylerle boğmaya çalışıyoruz resmen. Kasımpaşaya yenilsek ne olacak sonunda ölümmü var. Fatih Terim eziklere bile giydirmedi lafları, kendi başkanına mı giydircek? En fazla kızdığı bir iki yönetici varsa onlara imalı bir cümle gönderir o kadar.

Maç kazanırsa çok sert konuşacak ama kazanamazsa basın toplantısı bile yapmayabilirmiş. Ağzı olan konuşuyor sizde onları buraya taşıyosunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt