Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Sneijder'in İngiltere'den teklif beklediğini düşünmüyorum yani hal böyle olsaydı tek hedefi İngiltere'de oynamak olsaydı bizi şimdiye kadar reddetmiş olması gerekirdi bence.Diğer türlü olursa hiç uğraşmamıza bile gerek yok 2 aylık bir çalışma var ortada ve eğer başka takımlardan teklif bekliyorsa 2 aydır bizi oyalıyor o zaman.

Ben Sneijder'in İngiltere'den teklif beklediğini düşünmüyorum yani hal böyle olsaydı tek hedefi İngiltere'de oynamak olsaydı bizi şimdiye kadar reddetmiş olması gerekirdi bence.Diğer türlü olursa hiç uğraşmamıza bile gerek yok 2 aylık bir çalışma var ortada ve eğer başka takımlardan teklif bekliyorsa 2 aydır bizi oyalıyor o zaman.

en kötü ihtimal olarak bizi elinin altında tuttu işte...ihtiyatlı adammış :D

Sanmam bu saatten sonra başka takım işi olmaz. Boş haberler.

Bu transfer Alex Ferguson'un yapmak isteyeceği bir transfer olur mu bilmiyorum ligde ve avrupada iyi gidiyorlar üstüne o bölge için Kagawa'ya yatırım yaptı.Antrenman ve maç eksiğide var İngiltere temposuna nasıl ayak uyduracak.Hemen kadroya girmesi çok zor eğer bir Van der Vaart olmak istiyorsa İngiltere en iyi tercih.Bizim avantajımız yıllık ücretin yanında imza parası bence iddialar bu ücretin 1 yıllık parası kadar olacağı yönünde adam bir imza ile 1 senelik para alacak.

Adamın açıklamaları çok net zaten. 31 Ocak'a kadar zamanım var diyor. Bizi yedekte tutup, daha iyi bir teklif bekliyor. Bunu gayet açık belirtiyor. Bunu görmemek için kör olmak gerek. Biz de 1-2 gün daha bekleriz, olumlu veya olumsuz bir şekilde sonuçlanır transfer.

Yalnız böyle ManU vb. dedikoduların çıkması Sneijder'in bekleme sürecini uzatır. Biz de 31 Ocak'a kadar beklemeyeceğimiz için olumsuz sonuçlanabilir transfer. Liverpool'dan pek zarar gelmez ama ManU devreye girerse, geçmiş olsun..

Kaç hafta geçti yine netice sıfır. Bundan sonra adam alsak bile Schalke maçına nasıl hazır olacak, takıma nasıl uyum sağlayacak bu adam? Sneijder oyalıyor, anladık da stoper, sol bek, ne biliyim Alper Potuk konuları falan ne oldu? Schalke maçını da geçtim, şampiyonluk giderse ne halt edicez? Sen Sneijder'e 75443468854467 Euro öner ve yine de alama ama bu paranın çeyreğine daha fazla ihtiyaç duydugumuz yerlere transfer yapmaya bile çalışma... Gerçekten anlamıyorum ne yapmaya çalıştığımızı...

ManU'nun istediğinde Inter bırakmamıştı Sneijder'i. Şimdi ise durum tam ManU'nun istediği gibi. ManU devreye girerse kesin alır Sneijder'i. Net..

ManU devreye girme olasiligi sozkonusu olsaydi liverpool kesinlikle ilgilenmiyorum ayaklarina yatmazdi. Bence konu isteyip istememek degil Inter ile Galatasaray arasindaki protokol. Kimse ekstradan 5 milyon euro odemek istemez.

Bir gazeteci Fatih hoca ile yüz yüze konuştun mu diye sordu Başkana..

O da yüz yüze konuşmadık ama iletişim halindeyiz dedi..

Her transfer döneminde Fatih Hocayla - Ünal Başkan arasında problem varmış gibi gösteriliyor.. Gösteriliyor diyorum çünkü Fatih Hoca'yı sizde en az benim kadar iyi tanıyorsunuz bu kadar sıkıntıya gelemez birinci problem 2.problem derken 3.de patlar istifa eder.. Hocanın bu kadar uzun süre problem yaşadığı bir yerde kaldığı görülmemiş...

4. Transfer dönemindeyiz bu ikiliyle.. Her transfer döneminde aynı muhabbet fatih hocanın istediği isimler alınmıyor vs vs.. Sezon başı alınan isimleri sayıyorum..

Burak,Hamit,Amrabat,Umut,Dany,Melo,Cris..

Cris mecburi son dakika onu çıkarıyorum.. Diğerlerinden hangisi Fatih Hoca'nın istemediği isim olabilir? Belki Dany gerisinin alınmasını bizzat kendi emretmiştir..

Problem var mıdır vardır belki ama öyle büyük çaplı olduğunu sanmıyorum görüş ayrılıkları vardır.. Kaldı ki hiç problem çıkmaması için Aziz-Aykut gibi bir ikili olması lazım. Fatih Hoca baskın bir tiptir Aykut gibi höst deyince susacak bir tip değil ki.. Başkan'da öyle yani 2'sinin sorun yaşaması gayet doğal..

Sanmam bu saatten sonra başka takım işi olmaz. Boş haberler.

Renktaş valla şuraya stres dağıtmak için geliyorum ama, taraftarımızın kendi kendine yarattığı homurtulardan stres olup boğuluyorum. Yok Kasımpaşaya yenilicez kesin, yok kaos çıkıcak, yok Fatih Terim çok sert konuşacak, yok Fatih Terim basın toplantısını çıkmıcak. Yok Beşiktaşa yenilicez Fatih Terim istifa edicek. Yok taraftar Terim'i tutacak yönetimi boykot edecek. Yok Sneijder olmayan teklife rağmen Manuya gönderiliyor.

Ya yeter daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz de insanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Şuraya 2dakika kafa dağıtmak için geliyoruz. Ha iyi gün taraftarı değiliz, gerektiği yerde erkeğiz falan demeyiz ağlarız. Ama şimdi ağlamam gereken bir sebep söyleyin? Nedir bu sizi karaları bağlatan? Sneijderin 1hafta içinde bitmemesi mi? Shalke mi transfer yaptı Fener mi? Ya yeterin valla içimi kararttınız...

Galatasaray açıklamalara bi bakalım..

Futbolcu ve Klubü ile anlaştık..

İnter Açıklamaları

Galatasaray ile anlaştık..

Sneijder in açıklamaları

hiçbirşey belli değil... Sadece olumlu olarak görülen tek şey olumsuz bir kararının olmaması..

Bu kadar zaman neden bekleniyor denildiğinde İnter il Sneijder'in arasındaki para dediler.. Ocak ve Şubat maaşları..

Aslında şöyle mantıklı olabilir.. Ocak ve Şubat maaşlarını alabilmesi için bizimle anlaşması şubatdan başşaması gerek.. geldikten sonra da hak ettiği maaşını avukatı aracılığı ile alabilir..

Bizi yedekte tutuyor..

Manu veya Liverpool teklifi 3.5 seviyelerine çıkarırsa apar topar gidr adam..

Her transfer döneminde Fatih Hocayla - Ünal Başkan arasında problem varmış gibi gösteriliyor.. Gösteriliyor diyorum çünkü Fatih Hoca'yı sizde en az benim kadar iyi tanıyorsunuz bu kadar sıkıntıya gelemez birinci problem 2.problem derken 3.de patlar istifa eder.. Hocanın bu kadar uzun süre problem yaşadığı bir yerde kaldığı görülmemiş...

4. Transfer dönemindeyiz bu ikiliyle.. Her transfer döneminde aynı muhabbet fatih hocanın istediği isimler alınmıyor vs vs.. Sezon başı alınan isimleri sayıyorum..

Cris mecburi son dakika onu çıkarıyorum.. Diğerlerinden hangisi Fatih Hoca'nın istemediği isim olabilir? Belki Dany gerisinin alınmasını bizzat kendi emretmiştir..

Problem var mıdır vardır belki ama öyle büyük çaplı olduğunu sanmıyorum görüş ayrılıkları vardır.. Kaldı ki hiç problem çıkmaması için Aziz-Aykut gibi bir ikili olması lazım. Fatih Hoca baskın bir tiptir Aykut gibi höst deyince susacak bir tip değil ki.. Başkan'da öyle yani 2'sinin sorun yaşaması gayet doğal..

özellikle hoca istemiş ve Albayrak gidip bitirmiş...Albayrak ve Dany kendisi defalarca söledi...

Dany de Fatih Terim'in özel isteği ile alındı.

United niye alsın Sneijder'i? İlerde Rooney - Van Persie var. Rooney olmadığı zaman Kagawa var orada. sneijder demek sistem değişikliği demek onlarda.Ya Rooney ya da Persie'den biri yedekte bekleyecek yada kanatlarda Nani - welbeck-Ashley young-Giggs ile oynamayacaklar demek.

Galatasaray açıklamalara bi bakalım..

Futbolcu ve Klubü ile anlaştık..

İnter Açıklamaları

Galatasaray ile anlaştık..

Sneijder in açıklamaları

hiçbirşey belli değil... Sadece olumlu olarak görülen tek şey olumsuz bir kararının olmaması..

Bu kadar zaman neden bekleniyor denildiğinde İnter il Sneijder'in arasındaki para dediler.. Ocak ve Şubat maaşları..

Aslında şöyle mantıklı olabilir.. Ocak ve Şubat maaşlarını alabilmesi için bizimle anlaşması şubatdan başşaması gerek.. geldikten sonra da hak ettiği maaşını avukatı aracılığı ile alabilir..

Bizi yedekte tutuyor..

Manu veya Liverpool teklifi 3.5 seviyelerine çıkarırsa apar topar gidr adam..

Renktaş bu bahsedilen 2milyon euro, imaj haklarıyla alakalı bir para. Yani sponsorluk,reklam vs. Yani bu normal bir alacak değil fifadan gitsin alsın direk. Gitmeden şantaj yapıyor. 2milyon euro vermezseniz hiçbir takıma gitmem oturduğum yerden 5milyon euronuzu alırım diyor İnter'e. Adam zeki biliyor işi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt