Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bak bunu bilmiyordum diğlerleri hakkında Fatih Hoca istememiştir dediğiniz var mı?

Bu yazılan futbolcuların hepsini sistem içerisnde kullanabiliyor Fatih Hocamız.. ama Sneijder'i kullanmak için sistemi bozması gerekecek..

Ondan dolayı huzursuz bence Fatih Hoca bu Sneijder transferinden..

Yahu reisler, bu Şino (:)) şimdi bize gelirse İnter'deki alacağı paradan feragat ettiği anlamına mı geliyor? Yani bize gelse daha sonra hakkını almak için FİFA'ya filan müracaat etse olmuyor mu? :rolleyes:

beats kulaklık aldım biraz girdi ama baya iyi yav, başka dünyaya gidiyorum resmen. :asd:

Manu veya Liverpool teklifi 3.5 seviyelerine çıkarırsa apar topar gidr adam..

Gerard'ın aldığı para yanılmıyorsam 3 milyon... o yüzden lfc geçiniz zaten alamayız diyor adamlar ayrıca istediği parayı verselerdi çoktan lfc ile antremandaydı sneijder...

man u 3.5 verse yani interde hakettiği 2 milyondan var mı geçer demek istedin?

Renktaş valla şuraya stres dağıtmak için geliyorum ama, taraftarımızın kendi kendine yarattığı homurtulardan stres olup boğuluyorum. Yok Kasımpaşaya yenilicez kesin, yok kaos çıkıcak, yok Fatih Terim çok sert konuşacak, yok Fatih Terim basın toplantısını çıkmıcak. Yok Beşiktaşa yenilicez Fatih Terim istifa edicek. Yok taraftar Terim'i tutacak yönetimi boykot edecek. Yok Sneijder olmayan teklife rağmen Manuya gönderiliyor.

Ya yeter daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz de insanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Şuraya 2dakika kafa dağıtmak için geliyoruz. Ha iyi gün taraftarı değiliz, gerektiği yerde erkeğiz falan demeyiz ağlarız. Ama şimdi ağlamam gereken bir sebep söyleyin? Nedir bu sizi karaları bağlatan? Sneijderin 1hafta içinde bitmemesi mi? Shalke mi transfer yaptı Fener mi? Ya yeterin valla içimi kararttınız...

Fazla takılmıycan kardeşim buralarda valla insanın bütün morali siniri altüst oluyor Ben öyle yapıyorum son 1 haftadır çok rahatım.. En önemlisi hala pozitifim..

Renktaş bu bahsedilen 2milyon euro, imaj haklarıyla alakalı bir para. Yani sponsorluk,reklam vs. Yani bu normal bir alacak değil fifadan gitsin alsın direk. Gitmeden şantaj yapıyor. 2milyon euro vermezseniz hiçbir takıma gitmem oturduğum yerden 5milyon euronuzu alırım diyor İnter'e. Adam zeki biliyor işi...

Efe kardeşim Ünal AYSAL'a deseler ki 2 milyon euro yu ver bu iş bu saniyede bitsin diye hemen kendi cebinden verir..

Bence sorun bizi hala kabul etmemesi..

Bu adamın geleceğine gram ihtimal vermiyorum..

Yahu reisler, bu Şino (:)) şimdi bize gelirse İnter'deki alacağı paradan feragat ettiği anlamına mı geliyor? Yani bize gelse daha sonra hakkını almak için FİFA'ya filan müracaat etse olmuyor mu? :rolleyes:

Fifa ya müracaat ederse sana BJK Ferrari örneğini vereyim ne kadar süre sonra alacağına dair

United niye alsın Sneijder'i? İlerde Rooney - Van Persie var. Rooney olmadığı zaman Kagawa var orada. sneijder demek sistem değişikliği demek onlarda.Ya Rooney ya da Persie'den biri yedekte bekleyecek yada kanatlarda Nani - welbeck-Ashley young-Giggs ile oynamayacaklar demek.

Valancia var daha

Ne kadar bonservis isterler verip alalım , semih ile birlikte iyi bi ikili olurlar

7-8 diyorlar ne kadar doğruysa artık..

Ama şöyle bir durum var transferin bitmesine 15 gün kalmış Leverkusen'de o açığını kapatmak zorunda bize satarsa..

Zamanımız daralıyor..

Renktaş bu bahsedilen 2milyon euro, imaj haklarıyla alakalı bir para. Yani sponsorluk,reklam vs. Yani bu normal bir alacak değil fifadan gitsin alsın direk. Gitmeden şantaj yapıyor. 2milyon euro vermezseniz hiçbir takıma gitmem oturduğum yerden 5milyon euronuzu alırım diyor İnter'e. Adam zeki biliyor işi...

aynen öyle...

fifa der banane lan senin sponsorlarla yaptığın anlaşmalardan der yollar...

Bu yazılan futbolcuların hepsini sistem içerisnde kullanabiliyor Fatih Hocamız.. ama Sneijder'i kullanmak için sistemi bozması gerekecek..

Ondan dolayı huzursuz bence Fatih Hoca bu Sneijder transferinden..

Kaka'yı alsaydı bozmayacak mıydı? Yahu Ofansif Orta Saha isteyen Fatih Hoca.. Bu sistem zaten hiçbir zaman Fatih Hocanın sistemi değil ki.. Geçen sezon başında da mecburiyetten döndü. Fatih Hocanın bir takımda en çok istediği şey iyi bir 10 numaradır.. Fatih Hoca bu nedenle istememezlik yapmaz belki dengeler diğer oyuncular huzursuz olur falan diye istemeyebilir.. Ama nedeni bu olmaz...

Efe kardeşim Ünal AYSAL'a deseler ki 2 milyon euro yu ver bu iş bu saniyede bitsin diye hemen kendi cebinden verir..

Bence sorun bizi hala kabul etmemesi..

Bu adamın geleceğine gram ihtimal vermiyorum..

Neden Ünal Aysal keriz mi renktaş? Bahsettiğin kadar keriz olsa bu kadar zengin olamazdı başarılı olamazdı zaten. Eğer bahsettiğin gibi durum olsa 4milyon eurolar değil 6milyon eurolar teklif ederdi...

Kagawa varken Sneijder i almaz M.United

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt