Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kanat oyuncu Valencia daha çok...

daha çok derken direk kanat oyuncusu zaten sağ hemde 7 senedir takip ettiğim bir adam renktaş yukarda kanatlarda Nani - welbeck-Ashley young-Giggs ile oynamayacaklar demek. dediği için valenciayı unutmasın manasında söyledim renktaş :)

7-8 diyorlar ne kadar doğruysa artık..

Ama şöyle bir durum var transferin bitmesine 15 gün kalmış Leverkusen'de o açığını kapatmak zorunda bize satarsa..

Zamanımız daralıyor..

O bölgeye yabancı oyuncu almak ne kadar mantıklı :confused: İyi bi yerli oyuncu almalıyız stoper bölgesine

neyse ben banyo ya gireyim belki Sneijder gelir

Alışırlar zamanla yani onu demek istedim :D Türk stoper olarak serdar aziz yada ömer toprak işte başka yok aklıma gelen . Bi sağ bek ,bi sol bek transferi + sneijder yeme yanında yat :D

kesinlikle türk bi stoper gerekli fakat izlemeyen arkadaşlar FM den PES ten tanıyanlar sakın Serdar Taşçı demesin.. O adam koca bi balon..Almanya milli takımına çağırılıyor falan demeyin sakın Servet de yarı final oynayan Türkiye'nin sigortasıydı..

Kaç hafta geçti yine netice sıfır. Bundan sonra adam alsak bile Schalke maçına nasıl hazır olacak, takıma nasıl uyum sağlayacak bu adam? Sneijder oyalıyor, anladık da stoper, sol bek, ne biliyim Alper Potuk konuları falan ne oldu? Schalke maçını da geçtim, şampiyonluk giderse ne halt edicez? Sen Sneijder'e 75443468854467 Euro öner ve yine de alama ama bu paranın çeyreğine daha fazla ihtiyaç duydugumuz yerlere transfer yapmaya bile çalışma... Gerçekten anlamıyorum ne yapmaya çalıştığımızı...

CL için değil öncelik Lig için yapılacak transferler... Başkan kendisi dedi zaten bu senelik CL misyonumuz bitmiştir diye.. Tabiki yine de sahada en iyisini yapacağız ama hedeflediğimiz yere ulaştık dedi..

Şuan Başkan'a da Fatih Hoca'ya da sorsanız bir tercih yapın Lig mi? CL'de bir üst tur mu? deseniz 2'si de Lig der.. Kaldı ki bende Lig derim anlık başarılardan sıkıldım artık.. Ha her ikiside olursa çok çok iyi olur ama ağırlık lig olmalı.. Bıktım artık 1 sene başarı geldikten sonra 10 sene hüzün yaşamaktan önce hedefimiz devamlılık olmalı..

Bu yazılan futbolcuların hepsini sistem içerisnde kullanabiliyor Fatih Hocamız.. ama Sneijder'i kullanmak için sistemi bozması gerekecek..

Ondan dolayı huzursuz bence Fatih Hoca bu Sneijder transferinden..

Kaka'yi (veya Kaka misali biri) istemesinin sebebi neydi o zaman? sanmiyorum sorunun sneijder ile ilgili olduguna yada sistem degisikligi ile ilgili olduguna ama isin arka planinda neler donuyor onu bilmiyoruz tabii.

Beyler sohbete doyum olmuyor. Şimdi çıkayım ben önce cuma sonra bir sınav yapacağım. Bunları bitirip geldiğim de bu iş bitmiş olsun. Kamil abi gelirse selam söyleyin.

Ha bir de düşünsenize Kasımpaşa'ya 3 atmışız. Hoca toplantıda Sneijder ve Carlinhos bitti demiş:)

dünkü şu aptal TRT 3 programında

Sneijder 7,5 milyon bonservis ve yıllık 4 civarı bir paraya gelmesini külfet

Belhanda nın 12+ bonservis ve yıllık en az 3,250 civarı bir paraya gelmesine başarı olarak yorumluyorlar.

Haklılar hem kariyer hemde yetenek olarak Belhnda >>>>> *2 Sniejder

i-e

Bugün kasımpaşa'yı geçelim , üstüne transferleri açıklayalım daha ne isterim :)

Beyler sohbete doyum olmuyor. Şimdi çıkayım ben önce cuma sonra bir sınav yapacağım. Bunları bitirip geldiğim de bu iş bitmiş olsun. Kamil abi gelirse selam söyleyin.

Ha bir de düşünsenize Kasımpaşa'ya 3 atmışız. Hoca toplantıda Sneijder ve Carlinhos bitti demiş:)

Aleyküm selam :D

CL için değil öncelik Lig için yapılacak transferler... Başkan kendisi dedi zaten bu senelik CL misyonumuz bitmiştir diye.. Tabiki yine de sahada en iyisini yapacağız ama hedeflediğimiz yere ulaştık dedi..

Şuan Başkan'a da Fatih Hoca'ya da sorsanız bir tercih yapın Lig mi? CL'de bir üst tur mu? deseniz 2'si de Lig der.. Kaldı ki bende Lig derim anlık başarılardan sıkıldım artık.. Ha her ikiside olursa çok çok iyi olur ama ağırlık lig olmalı.. Bıktım artık 1 sene başarı geldikten sonra 10 sene hüzün yaşamaktan önce hedefimiz devamlılık olmalı..

Lig basladi ve halen bir Sneijder belirsizligi hakim. Sneijder alinmasi halinde Lig maclarimiz hazirlik ve sistem oturtma maclari gibi olacak ki bu maclarda olasi puan kayiplari bize lig icin cok pahaliya mal olabilir. Sonucta oturmus bir sistem icin transfer yapilmayacak.

Dün TRT3'de bir spor programı vardı akşam.. Galatasaray'ı yakından takip eden bir gazeteci transfer konusunda Fatih Hoca ve Başkan arasında çok ciddi sıkıntılar olduğunu söyledi..

Fatih hocamız takımın 2 eksikliğine vurgu yapmış solbek ve stoper ama Başkan öncelikle Sneijder transferinin bitirileceğini söylemiş...

Yorum sizin..

Ergün abi bari sen yapma fener medyası taraftarı yönetime karşı kışkırtmaya çalışıyor inanmayalım bunlara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt