Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sene sonunda takımın başına yabancı ve top class bi hoca geleceğini düşünüyorum.

CA4SW.gif

Sene sonunda takımın başına yabancı ve top class bi hoca geleceğini düşünüyorum.

Felaket tellalları iş başında...

Not: Valla kusura bakmayın, yorum yapanın ismine cismine rütbesine bakmıyorum. Siz ne kadar acımasız olursanız o kadar acımasız olucam.

Olaya baktığın yöne göre değişir? Mahkemeden mi bahsediyor yoksa Federasyondan mı? Federasyon olsa zaten konuyu kapatmışlardı. Neden devam ediyor desin? Bence Yargıtay'ın sonucunu bekliyorlar. Karar kesinleşsin elimizde delil olsun hesabı...

Bir yandan şikeye sıfır tolerans diyeceksiniz diğer yandan şike yaptığı kesinleşen ve bundan dolayı ceza alacak olan kişi ve kurumları bu cezadan kurtarmak için Kanunu, Yönetmeliği, Talimatnameyi değiştiren ülkede şike soruşturması iyi yapılıyor diyeceksin.

Bunun neresi samimi Allah aşkına ? Ceza verecek olsalar sırf bu mevzuat değişikliklerinden kıllanıp yine verirlerdi. Yargı kararını beklemelerine ne lüzum var ki ?

Fatih Terim konusunda net cevap verebilirim.

Yönetim Fatih Terim´i yollayacak güce sahip degil. Hicbirzaman bu güce sahip olamayacaklar.

Fatih Terim´i yollarlar belki, ama ertesi gün kendileri giderler. Bu kadar basit. Acik ve net.

Neden bu fikre sahipsin?

Tek normal yorum seninki olduğu için cevap vereyim renktaş: Fatih Terim her ne kadar canımız olsada egosu ve duyguları cok yüksek biri. Ünal Aysal ise aksine kulübü bir şirket gibi yönetmek istiyor. Cok fazla çatışma oluyor Fatih Hoca ve yönetim kademeleri arasında. Takıma yapılan yatırım gitgide artıyor ve yapılan seçimler daha da önem kazanıyor. Fatih Terim takımı bataktan cıkarmak icin cok doğru bir seçimdi ancak yükseliş aşamasında başka bir hoca ile devam edileceğini düşünüyorum. Duygularından cok mantığı, taktiği ön planda tutulan, uluslararası manada daha tanınmış olan böylece oyuncuların bizi seçmemsini kolaylaştıracak bir isim.

Yönetim morinyoyu bile getirse Fatih Terimin yatığını yapamaz. Ama belli olmaz biz kendi ipimizi kendimiz çekecez derlerse o başka.

Delinin biri kuyuya taş atmış (kırk akıllı çıkaramamış diye bir söz var), biz parantez içindeki kısmı 40 kişi yorumlamış değiştirelim.

Tek normal yorum seninki olduğu için cevap vereyim renktaş: Fatih Terim her ne kadar canımız olsada egosu ve duyguları cok yüksek biri. Ünal Aysal ise aksine kulübü bir şirket gibi yönetmek istiyor. Cok fazla çatışma oluyor Fatih Hoca ve yönetim kademeleri arasında. Takıma yapılan yatırım gitgide artıyor ve yapılan seçimler daha da önem kazanıyor. Fatih Terim takımı bataktan cıkarmak icin cok doğru bir seçimdi ancak yükseliş aşamasında başka bir hoca ile devam edileceğini düşünüyorum. Duygularından cok mantığı, taktiği ön planda tutulan, uluslararası manada daha tanınmış olan böylece oyuncuların bizi seçmemsini kolaylaştıracak bir isim.

Bi isim verebilir misin mesela kim olabilir? Mourinho? Lucescu?

Fatih hoca class bi hoca değilmi ?

Böyle olmalı yada Fatih Hoca iyi hoca değil demiyorum, diyemem de . Sadece yönetim bence böyle bir davranışta bulunacak diyorum. Sneijder gibi sansasyonel bir isime yönelebilirler şampiyon olamazsak.

eğer sen Fatih Hoca nın tanınmışlığını Türkiye' den ibaret sanıyorsan senin ayıbın.

Fatih Hoca' dır bu takımı zamanında dipten alıp en tepeye ulaştıran.

senin yorumun normal değil ki insanlar sana normal tepki versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt