Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Q9ZZn.jpg

Öğlenleyin Konami firmasının proglamlama bölümünde çalışan bir arkadaşımla konuştum. Sezai, Milanoda Sneijderin IP adresinden takip yaptım dün İtalya saaitine göre akşam 9:20 ile 11:30 arası ınternetten Konamiye bağlı olarak Pes oynanmış ve Galatasaray klübü seçilmiş takım olarak. Sneijder mi oynadı evde ki baska birisimi onu bilemiyorum dedi. Çok teşekkür ederim bilgi için dedim.

S.A tıkırtı var mı? İşteyim bakamadım

Q9ZZn.jpg

Öğlenleyin Konami firmasının proglamlama bölümünde çalışan bir arkadaşımla konuştum. Sezai, Milanoda Sneijderin IP adresinden takip yaptım dün İtalya saaitine göre akşam 9:20 ile 11:30 arası ınternetten Konamiye bağlı olarak Pes oynanmış ve Galatasaray klübü seçilmiş takım olarak. Sneijder mi oynadı evde ki baska birisimi onu bilemiyorum dedi. Çok teşekkür ederim bilgi için dedim.

sezai gardasim hangi taktikle oynamis? 4-2-3-1?

Bundan önceki yargı olsa(ki yıllardır vardı) şike soruşturması başlamazdı bile!

Bak siyaset konuşmak istemiyorum. Bana tüpçünün nasıl başkan olduğunu bir açıklasana... Hangi hakla? Hangi ALLAH'ın adaletiyle!!!!!!!!!

Benim bildiğim bir tane ALLAH var, bizi yaradan var eden rabbimdir... Onun da bir tane adaleti var! Bu adalet hangi ALLAH'ın adaleti? Kimin ALLAH'ının adaleti?

Ama en azindan bizde yani taraftar arasinda demokrati tartismasini biliyoruz. 25 milyon taraftar icinde herkesin herkezi begnme sarti yokdur. ama begenmeyince bunun nedenleride yazmak gerekiyor ve arkadas kendi fikrini yazip cizmis. saygi duymak lazim ne kadarda cogumuzun fikirleri ile ters düsüyorsa. Art niyet yoksa sorun yok benim icin :)

fikir belirtmek ile nankörlük farklı kavramlar abi

Arkadaş bak böyle ağzını bozacaksan olmaz,sana gayet makul bi cevap verdim,hem ne alakası var ben Terim ile ilgili birşey mi söyledim?

Sen yönetim transferde başarısızdır demişsin bende ona cevap veriyorum,nerden kattın Terim'i işin içine? Seviyeli bir şekilde tartışmanı yapacaksan yap,ha yok işine gelmiyorsa da forum yerine git kahve de yap muhabbetini...

sen kahvede yap yazdıklarımı tekrar oku da öyle yaz o zman ben başkan terim olmadan bi hiçtir dedim o koltukda bu kadar rahat oturmasının nedeni imparatordur dedim hemde terimin isteyip de başkanın alamadığı oyunculara rağmen dedim anlıyosun dimi beni .... o oyuncuları tek tek yazmama gerek varmı .. yani hocayla ve bu takımla gurur duyulmalı demek istiyorum sen ordaki başarısızlık cümlesini nerelere getirdin yani kahve muhabbeti yapan sensin sırf cevap vermek için yazma okuduğunu anla öyle yaz...

Bu Konamide çalışan arkadaşım dehşet bir programcıdır, zeka kupüdür, zaten salaş halinden belli oluyordur.

Q9ZZn.jpg

Yeminle yetenek diyorum ya... Sen bu yeteneğini neden kullanmıyosun ki renktaş? Valla örnek vericem Fotomaçda direk Genel Yayın Yönetmeni olursun:D

Yaşı yetenler iyi bilirler...

Ergün- gönderiliyordu ,

Suat gözden düşmüştü ( bi ara konya da falan oynadı ) ,

Hakan Ünsal gönderiliyordu,

Okan Buruk ayağını kırdıktan sonra gözden düşmüştü,

Takımda adam gibi kaleci yoktu,

Takımda Adam gibi defans yoktu

Hakan Şükür aşırı formsuzdu,

Arif Gönderiliyordu,

Bu takıma sahip çıktı Fatih Hoca... U21'de Fransa'da Avrupa Şampiyonu olduğu takımındaki oyunculara sahip çıktı.. O sahip çıktığı oyuncular Fatih Hocasına Avrupadan 2 kupa alarak teşekkür etti...

O Galatasaray için çırpınırken Ünal Aysal Klube üye bile değildi... Fatih Hoca Şimdilerde Divan Kurulu Üyesi..

imparator_fatih_terim_by_ozturkdesign-d5h9re8.jpg

ligtv nasıl bir yayıncı kuruluş ya, djalmanın afrika kupasına gittiğinden haberleri yok , adamı muhtemel 11e yazıyorlar

Doğru düşünüyor olabilirsin. Lakin şöyle bir şey var; UEFA'nın şimdiye kadar verdiği şike cezaları hep o ülke federasyonunun kararları doğrultusunda olmuştur. Yani hukuki yargılamanın sonucu beklenmemiş idari yargılama derhal sonuçlandırılmıştır.

Kısaca UEFA, o ülke federasyonunun kararına sadık kalmayı ilke olarak benimsemiştir. Benim endişem de bu.

Bunun tersini kanitlayan bir sion örnegi var ama :)

Demek ki, istatistiklerde sıkıntın var. Adrian İlie, Filipescu, Van Gobbel, Capone hocanın seçtikleri arasında. Hagi ve Popescu yüksek maliyetliydi ama alınabiliyorsa niye hayır desin hoca..

Hocam her teknik adamın sevabı kadar hataları da olur..Evet İlie,Filipescu,Capone tercihleri ne kadar doğruysa, Pinto,Almaguer,Sarr,Lukunku,Petre,Bratu,Cristian,Abdullah,De Boer,Cris vs.vs. gibi yanlış tercihleri de olmuştur hocanın..

O yüzden geçmişe takılmaya gerek yok,önemli olan şu an ki zaman ve hoca bana göre geçen senelere oranla iyi bir yüzdeyle ilerliyor.Umarım bundan sonraki tercihleri de hep olumlu olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt