Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

imparatorKopiea4acefcajpg.jpg

Sneijder alinmayacaksa bari Keita'yi geri getirsinler.

Yardiran kanat oyuncusu lazim acilen.

Yaşı yetenler iyi bilirler...

Ergün- gönderiliyordu ,

Suat gözden düşmüştü ( bi ara konya da falan oynadı ) ,

Hakan Ünsal gönderiliyordu,

Okan Buruk ayağını kırdıktan sonra gözden düşmüştü,

Takımda adam gibi kaleci yoktu,

Takımda Adam gibi defans yoktu

Hakan Şükür aşırı formsuzdu,

Arif Gönderiliyordu,

Bu takıma sahip çıktı Fatih Hoca... U21'de Fransa'da Avrupa Şampiyonu olduğu takımındaki oyunculara sahip çıktı.. O sahip çıktığı oyuncular Fatih Hocasına Avrupadan 2 kupa alarak teşekkür etti...

imparator_fatih_terim_by_ozturkdesign-d5h9re8.jpg

Ne yazık ki üzülerek söylüyorum takımımızda vefa yok. Terimin yada o dönem oyuncularımızın yaptığını ezik aykut yapsa stada ismini verirler.

Yani genç yetenekli ve maliyeti daha düşük futbolculara hazırlıklı olalım ozaman

Ne oldu arkadaşlar olumsuz bir durum mu var Sneijder ile ilgili

Saniyormusunuz Sneijder gelecek ve Messi´lik yapacak? Hic sanmiyorum. Selcuk´un bi tik üstü performans sergiler, o da kendini tam anlamiyla Galatasaray´a verirse tabiki. Bu Fenerbahce medyasi neler diyecek daha. Sneijder toplam 6 Milyon aliyor, 6 Milyon´luk oynuyor mu? diyecekler.

Fatih Terim istedigi oyuncuyu veto etme hakkina sahiptir. O oyuncuyu oynatacak kisi kendisidir sonucta. Yönetim degil.

Az evvel de söyledigim gibi, marka oyunculari transfer etmek önemli degil, önemli olan TD´ye inanmaktir.

Madem iyi oyunculari önemsiyordu yönetim, alsalarmis Shaqiri´yi o zaman. Podolski´yi alsalarmis.

Kafalarina göre is yapmasinlar. Ne tecrübeleri var ki oyuncu öneriyorlar? Yönetim kim?

Sneijder ne yaptin la!!! Millet kafayi yedi birbiri ile atisiyor...Ilk yariyi tum olumsuzluklara ( kotu futbol sansizlik falan filan her neyse!!) ragmen lider bitirip sikeci takima 6 puan fark atmisiz, Sampiyonlar liginde ( son 6 yildir katilamadigimiz) bir ust turuna yukselip istedigimiz rakibi de cekmisiz yani Ceyrek Final'de yakin olmasina ragmen bir kara bulut'dur coktun ustumuze icimizi karartin .... Simdi bunun ustune Allah korusun bu aksam Kasimpasa ile olan macimizda bir puan kaybini bile dusunemiyorum.... Acaba Yonetim mi istifa eder yada Fatih Terim mi yazik lan yazik soktun fesatligi icimize ......

Ula ezikler şikenin var olduğunu bile bile takımlarına sahip çıktılar küme düşmesini önlediler... Siz neyin derdindesiniz? Rahat mı batıyor? Durup dururken neden ufak kıvılcımları Orman yangınına çevirme derdindesiniz?

TARAFTARLIK TAKIMINA SAHİP ÇIKMAK DESTEKLEMEKTİR! ÇENE YAPMAYIN TARAFTARLIĞINIZI YAPIN ARTIK!

Akşama doğru hareketlenmeler olur. -gibi..

Bırak elmayı armudu da sen önce kendi çelişkilerini çöz...

İki cümleyi yan yana koyalım.

Ben Fatih Terim'e kötü hoca demedim, diyemem de bunu tekrarlamak istiyorum

sezonun ilk yarısında ligde 3 maçta iyi oynadık diye sayabilir misiniz ? Takım taktiksiz oynuyor malesef bunun nedeni de Fatih Hoca'nın kişisel problemleri.

Fatih hocanın form düşüklüğü olduğunu düşünüyorum ilk devrede demişim(Mourinho'da da var mesela). Bunun nedenini de belirtmişim gördüğün gibi. Kötü hocadır demek cok farklı birşeydir öyle birşey demek ne haddime . Böyle söylediklerimi incelemek ve analiz etmek gercekten güzel ancak biraz daha dikkatli olalım lütfen.

Arkadaşlar özür dileyerek şu gerçek mi bizim iş yerinden abi sipariş vermiş de..

iPhone Fırsatları bu sitede

Renktaş birinci sınıf reflikadır yazıyor zaten orda

reflika;yapının taklitinin yapılmasıdır. bir yapının kendisi örnek alınarak veya belgelerine ulaşılarak başka bir yere yapılmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt