Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen kahvede yap yazdıklarımı tekrar oku da öyle yaz o zman ben başkan terim olmadan bi hiçtir dedim o koltukda bu kadar rahat oturmasının nedeni imparatordur dedim hemde terimin isteyip de başkanın alamadığı oyunculara rağmen dedim anlıyosun dimi beni .... o oyuncuları tek tek yazmama gerek varmı .. yani hocayla ve bu takımla gurur duyulmalı demek istiyorum sen ordaki başarısızlık cümlesini nerelere getirdin yani kahve muhabbeti yapan sensin sırf cevap vermek için yazma okuduğunu anla öyle yaz...

Bak hala ortamı tahrik ediyorsun,sen sakin ol bi önce...Kahve muhabbetini kimin yaptığı gayet net belli oluyor,zaten okuyan herkes çözebilir..Ben Fatih Hoca ile ilgili hiçbir şey söylemedim ki, sen durduk yere bana Fatih Hoca'yı savunuyorsun...Hani gören de ben Fatih Hoca'ya laf etmişim sanacak.

Ha Fatih Hoca olmadan Ünal Aysal bir hiç demişsin, peki bende sana sorayım Fatih Hoca'yı geçen sene bu takımın başına getiren kim? Yani Fatih Hoca'nın başarısı demek bizzat başkanın başarısı demek,çünkü güvendi ve onu takımın başına getirdi..Ve her konuşmasında da söylüyor,ben Fatih Hoca ile sorun yaşarsam kendi ayağıma kurşun sıkarım diye..

Hani ortada Fatih Hoca ile ilgili hiçbirşey yokken bir anda hır gür çıkarıyorsun,burada tek bir konu üzerine ben sana soru sordum o da yönetimin transfer başarısızlığıydı..Sakız gibi uzatmanın anlamı yok,ben kendimi gayet iyi ifade ettim..Haydi rasgele...

Galatasaray'ın Carlinhos'ta ilerleme kaydedemedikten sonra rotasını çevirdiği Senegalli sol bek Cheikh M'Bengue,Sarı-Kırmızılı ekibi cezbedici olarak tanımladı.

Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Toulouse'un Senegalli sol beki Cheikh M'Bengue, Sarı-Kırmızılı ekibin cezbedici bir takım olduğunu, ancak günün birinde Toulouse'dan ayrılacaksa bunun ara transfer döneminde değil sezon sonunda olacağını ifade etti.

L'Equipe'e konuşan ve transfer tekliflerine açık olduğunu ifade eden 24 yaşındaki savunmacı, ''Transfer tekliflerine açığım, kariyerime başka bir kulüpte devam etmeye niyetim var. Bununla birlikte, transfer olacaksam ara transfer yerine sezon sonunda olmak isterim'' diye konuştu.

Cheikh M'Bengue, ''Galatasaray cezbedici bir takım. Oynadıkları Türkiye Ligi de sürekli üstüne koyan ve yatırım yapılan bir lig. Ayrıca Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde de gruplardan çıktılar ve çeyrek final oynama şansları var. Çok yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro görüyoruz ve çok kaliteli bir takım, ama şu an için sadece bağlantıdayız. Gelecek neler getirecek göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Cheikh M'Bengue: Galatasaray cezbedici

Noureddine Amrabat ‏@NAmrabat53 My football shoes for Africa Cup! #AfrikaCup

BA4tUQ-CEAAVNjs.jpg:large

Aslanim benim. Seviyorum bu cocugu

Bak hala ortamı tahrik ediyorsun,sen sakin ol bi önce...Kahve muhabbetini kimin yaptığı gayet net belli oluyor,zaten okuyan herkes çözebilir..Ben Fatih Hoca ile ilgili hiçbir şey söylemedim ki, sen durduk yere bana Fatih Hoca'yı savunuyorsun...Hani gören de ben Fatih Hoca'ya laf etmişim sanacak.

Ha Fatih Hoca olmadan Ünal Aysal bir hiç demişsin, peki bende sana sorayım Fatih Hoca'yı geçen sene bu takımın başına getiren kim? Yani Fatih Hoca'nın başarısı demek bizzat başkanın başarısı demek,çünkü güvendi ve onu takımın başına getirdi..Ve her konuşmasında da söylüyor,ben Fatih Hoca ile sorun yaşarsam kendi ayağıma kurşun sıkarım diye..

Hani ortada Fatih Hoca ile ilgili hiçbirşey yokken bir anda hır gür çıkarıyorsun,burada tek bir konu üzerine ben sana soru sordum o da yönetimin transfer başarısızlığıydı..Sakız gibi uzatmanın anlamı yok,ben kendimi gayet iyi ifade ettim..Haydi rasgele...

lan oğlum bas git ağzımı bozdurma benim ben başkan yada terim gitsin diyenler filan oldu onlara istinaden bişeyler yazdım sadece içtin mi ne yaptın tamam bas git hadi..

İki cümleyi yan yana koyalım.

Ben Fatih Terim'e kötü hoca demedim, diyemem de bunu tekrarlamak istiyorumsezonun ilk yarısında ligde 3 maçta iyi oynadık diye sayabilir misiniz ? Takım taktiksiz oynuyor malesef bunun nedeni de Fatih Hoca'nın kişisel problemleri.

Fatih hocanın form düşüklüğü olduğunu düşünüyorum ilk devrede demişim(Mourinho'da da var mesela). Bunun nedenini de belirtmişim gördüğün gibi. Kötü hocadır demek cok farklı birşeydir öyle birşey demek ne haddime . Böyle söylediklerimi incelemek ve analiz etmek gercekten güzel ancak biraz daha dikkatli olalım lütfen.

Renktaş özür dileyerek yapmadığım birşeyi yapıcam, senin söylediklerini ben analiz edicem. Şimdiden tekrar tekrar özür diliyorum çünkü sus sus patlamak üzereyim.

Şimdiye kadar söylediklerinden anladıklarım "KEM KÜM KEM KEM DE KEM KÜM, KEM KÜM DE KEM KÜM VE HATTA KEM KÜM DE KEM KÜM"

İsteyen ceza verebilir. Ben taraftarım takımıma destek olmak için cezayı göze alıyorum....

[h=1]Arap sermayesi Cim Bom'un peşine düştü[/h][h=2]Umman'ın önde gelen futbol kulüplerinden Fanja, Galatasaray ile ortaklık anlaşması yapmak üzere harekete geçti. Kulüp başkanı Al-Ismaili, "Türk takımı bizi tüm dünyada tanınır kılacak önemli bir marka" dedi[/h]

18 Ocak 2013 | 11:56

A[SUP]+[/SUP]A[SUP]-[/SUP]

49​

Onur Dinçer / Skorer Özel

Arap Yarımadası’nın en güneyinde yer alan Umman’dan bir takım Galatasaray’ı gözüne kestirdi. Son yıllarda futbol başta olmak üzere spora yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Umman’ın en önemli futbol kulüplerinden olan ve ülkede birinci ligde son şampiyon unvanına sahip olan Fanja takımının sarı kırmızılı kulüple bir ortaklık anlaşması yapmak istediği ortaya çıktı.

Observer gazetesine konuşan kulüp başkanı Hamyar Al-Ismaili kulüp olarak atılım içinde olduklarını ve artık ülke sınırlarını aşarak uluslararası arenada tanınırlık kazanmak istediklerini söyledi. Al-Ismaili şöyle konuştu: “Son 6 yıl içinde hedeflediğimiz birçok başarıyı yakalamamızın ardından şimdi hedefimiz ekibimizi her geçen yıl daha da ileriye taşımak. Bu Bu çerçevede kulüp olarak önümüzdeki 4 yıl için yeni bir gelişim stratejisi geliştirdik. Hedefimiz Fanja’yı tüm dünya üzerinde tanınır bir kulüp haline getirmek. Son olarak Kuveyt’tin Al Zahra ekibi ile bir ortaklık anlaşması yapmıştık. Şimdi ise Türkiye’den dev bir kulüple iş anlaşması yapmak istiyoruz. Bu kulübün ismi Galatasaray. Türk takımı bizi uluslararası arenada tanınır hale getirecek önemli bir marka.”

Fanja kulübünün Galatasaray ile yapmayı planladığı anlaşma çerçevesinde ocak ayında sarı kırmızılıları Umman’da kampa davet edebileceği, işbirliğinin oyuncu değiş tokuşundan, çeşitli finansal konulara kadar geniş bir yelpazeye yayılabileceği ifade edildi.

Yav araplar bile anladı bizim taraftarlar anlayamadı.

Eurosport.com TR@EurosportCom_TR

Dalla Vite: Sneijder'in Premier Lig'den teklif beklediği doğru. Galatasaray, Wesley için her türlü çabayı sarf ediyor. https://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-sneijder-puruzu-2-milyon-avro_sto3579388/story.shtml …

2 dk Eurosport.com TR@EurosportCom_TR

Dalla Vite: Sneijder'in Inter'den iki milyon avroluk alacağı var. Galatasaray bunu öderse transfer tamamlanır. https://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-sneijder-puruzu-2-milyon-avro_sto3579388/story.shtml …

3 dk Eurosport.com TR@EurosportCom_TR

La Gazetta dello Sport yazarı Dalla Vite: Galatasaray, Sneijder'le her konuda anlaştı. Pürüz, Wesley - Inter arasında. https://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-sneijder-puruzu-2-milyon-avro_sto3579388/story.shtml …

4 dk Eurosport.com TR@EurosportCom_TR

İtalyan basını, Galatasaray'ın Sneijder'e 2 milyon avro ödemeyi kabul etmesi halinde transferin sonlanacağını savundu: https://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-sneijder-puruzu-2-milyon-avro_sto3579388/story.shtml …

İki daha verek bitsin bu iş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt