Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sino yine cikmis antremana bugunde, bu adam bizi dusunmuyor net belli 2 milyon euro hikaye gibi geliyor bana. 2 milyon interi ne batirir ne cikarir istemedigi yere gittigi icin arizayi sino cikartiyor. gelmesin artik bize ben istemiyorum

antremana çıkmazsa inter ceza kesiyormuş ondan çıkıyor

Sino yine cikmis antremana bugunde, bu adam bizi dusunmuyor net belli 2 milyon euro hikaye gibi geliyor bana. 2 milyon interi ne batirir ne cikarir istemedigi yere gittigi icin arizayi sino cikartiyor. gelmesin artik bize ben istemiyorum

İtalya da çıkmassa ceza alır

Çift forvetli bir sistemde 3 forvetin kalması ne derece sağlıklıdır ?

Türlü türlü sebepler var ve umarım zor anlar yaşamayız.

Cok dogru ornek veriyorum Elmander 20. hafta sakatlandi diyelim kaldik 2 forvete, bir aciklamasi olamaz bu durumun heleki cl maclarindan once bir forvetimizin sakatlandigini dusunursek bu isim burak veya umuttan biri olursa elmander arka arkaya maclar cikartamaz. iyi yolda gitmiyoruz sanki ama hayirlisi

AÇIKLAMA:

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcularımızdan Sercan Yıldırım'ın 2012-2013 sezonu 2.yarısı için Sivasspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sivasspor Kulübü Derneği, Şirketimize 150.000 EUR ödeyecektir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Pinti Kayseri bile ceyhun için daha fazla vermişti:)

Baktım da Gökhan Zan çok para almıyor idare eder bence oynar sakatlık falan olursa ama duygusallığı gerek yok Ujfalusi sene sonu teşekkür edilip yollanılmalı. Ordan da bi 2.2 milyon gelir oh mis :D:D

sezon sonu bitiyor zatenn :)

ben stoper alınmasından yanayım. buda k.toure dir.

sol bek öyle veya böyle idare etmeli.. sol bek alacaksan iyi olmalı. carlinhos işi yattı gibi.

antremana çıkmazsa inter ona para vermekten kurtulur yani 2miodan onlar zaten antremana çıkmasa da yükümlülüklerini yerine getirmese biz de bunu noterle onaylatıp kurtulsak diyolar mecbur çıkacak antremana

Ne kadar kötü de olsa sonuçta forvet hocam. Nonda'nın gönderildiği zaman sıradan bir forvet bile işimizi görecekti mesela. :)

ona bakarsak necatinin gönderilmesi fiyaskodur sezon başında..

adamı süper kupa maçında oynat sonra gönder..

Cok dogru ornek veriyorum Elmander 20. hafta sakatlandi diyelim kaldik 2 forvete, bir aciklamasi olamaz bu durumun heleki cl maclarindan once bir forvetimizin sakatlandigini dusunursek bu isim burak veya umuttan biri olursa elmander arka arkaya maclar cikartamaz. iyi yolda gitmiyoruz sanki ama hayirlisi

Dzeko'yu alalım sezon sonu da elmander'i gönderelim:SS:

İtalya da çıkmassa ceza alır

Anlatmak istedigim cok istekli olsa dun kabul edebilirdi bugun kabul edebilirdi ama etmedi hala teklif bekliyor. Gelmiyor teklif iste oda belli. yada kalip sadece parasini almayi dusunuyor. yoneticilerde bunu biliyor b planini devreye soktu zaman kazanmak icin buda bir ihtimal.

sneijder 1 ay önce 9,5 m euro bonservis bedeli var dese gene milletin ağzı sulanırdı bence.

Tek forvete dönücez gençler Bjk maçı sonrası görürsünüz :b5:

Necati reisi kimse göndermedi o biraz acele etti forma sansı bulmam zor diye düşündüki haksızda sayılmaz kendi gitmek istedi gitmeyeydi suan ikinciye 8-9 puan fark atmıstık

Gitmek istedi be renktaş. O da gördü ki fazla forma şansı bulamıcak. Şimdi kendi alacağından fedakarlık yapıp bize gelen adama gitmek isterken gitme diyemeyiz ki.

o zaman Klubün hergün yalanlama yapması lazım I.Seten i hergün görüşüyor başkanla

İbrahim Seten ile Oğuz Altay bir mi sence ?

İbrahim Seten milyon tane şey yazar Başkanla birebir görüşemez bile.. Oğuz Altay görüşmüş hatta tüm gazeteler kaynak olarak gösterdiler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt