Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Irmak Kazuk ne dedi kaçırdım Sneijderle görüşmüş diyorlar

ırmak gelişmeler olumlu dedi sonında başını yakalayamadım :(

Irmak snejderi yakalamış herşey olumluymuş bide ırmak gülmüş:asd:

Snyder isi tamam gözüyle bakiliyor herhalde yada Sneiderin alternativi hazir ondan Sercabn gönderildi.

Tek forvet ile oyniyacagiz gibi geliyor bana .

Irmak Kazuk: Lerby Moratti ve Sneijder'le görüştü. ''Galatasaray'la anlaştın mı?'' dedik, kendisi güldü ve evine girdi.

Necati reisi kimse göndermedi o biraz acele etti forma sansı bulmam zor diye düşündüki haksızda sayılmaz kendi gitmek istedi gitmeyeydi suan ikinciye 8-9 puan fark atmıstık

kendi istedi derken??? sercanı tutmakmı yoksa necatiyimi. istesek tutuardık. demek istemedikk..

Olumsuz bir habere bile sevineceğim yeter ki belli olsun artık:sad007:

Dün söyledim Sercan 5 para etmez oyuncu ama küçümsemeyin kötüde olsa forvettir.Elmander 3 maçın birinde sakat durmadan sakatlanıyor. 4-4-2 tatkiğini 3 forvetle oynamak intihar .helede artık müzmin sakat olan elmander bu 3 ün biriyken .

Yani kısaca biz Tek forvete dçnüyoruz bu yüzden sercan gönderildi tek forvet oynayan takımiçin 4 forvet kadroda bulundurmak lüks olur.Sneijder mibilmem ama 10 numara alıncana kesin gözüyle bakıldından sercan kiralandı

İbrahim Seten ile Oğuz Altay bir mi sence ?

İbrahim Seten milyon tane şey yazar Başkanla birebir görüşemez bile.. Oğuz Altay görüşmüş hatta tüm gazeteler kaynak olarak gösterdiler..

şimdi buna cevap veririm, yine büyük tartışma olur :D

tek diyeceğim Başkan'ın ağzından duymadığım sürece; miş lere muş lara inanmamak lazım

Irmak ne dedi ? Yarın mı dedi ? :o

BA5bD40CIAEumEV.jpg

Hamit ve Melo sarı kart sınırındaymış ya la :SS:

Dün söyledim Sercan 5 para etmez oyuncu ama küçümsemeyin kötüde olsa forvettir.Elmander 3 maçın birinde sakat durmadan sakatlanıyor. 4-4-2 tatkiğini 3 forvetle oynamak intihar .helede artık müzmin sakat olan elmander bu 3 ün biriyken .

Yani kısaca biz Tek forvete dçnüyoruz bu yüzden sercan gönderildi tek forvet oynayan takımiçin 4 forvet kadroda bulundurmak lüks olur.Sneijder mibilmem ama 10 numara alıncana kesin gözüyle bakıldından sercan kiralandı

Allah korusun şu maçta bir sakatlık olsa yandık vallahi..

BA5bD40CIAEumEV.jpg:large

Irmak Kazuk peşinde Sneijderin Sneijder gülüyor

ben olsam bende gülerim Irmak' a evin dışında kaç gündür sapık gibi bekliyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt