Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allahtan ben falan Irmak'ın yerinde falan değilim.. Ne gülüyorsun millet kan ağlarken deyip dalardım herhalde olacak iş de olmazdı :)

Benimde bildiğim artık 4-4-2 sistemimizin artık tüm takımlar tarafından çözüldüğü için yine 4-5-1e döneceğimiz :)

Bilemiyorum hocam, benim aldığım bilgiler böyle. Tüm Galatasaray'a yakın kişilerde çift forvetin bozulmayacağını söylüyorlar zaten. :)

Sanırım Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Sneijder, Hamit, Burak, Umut gibi bir varyasyon olacak.

BA5bD40CIAEumEV.jpg

ırmak neye gülüyor bu adam onu anlat bize.

ırmak dedimde ırmak diye erkek ismimi olur ya. bütün bayan ırmaklardan igrendim.

Allahtan ben falan Irmak'ın yerinde falan değilim.. Ne gülüyorsun millet kan ağlarken deyip dalardım herhalde olacak iş de olmazdı :)

Ulan pislik herif, günlerdir kapında çadır kurdum yatıyorum. Sen ne şerefsiz,ahlaksız adamsın. Bir sıcak çay bile göndermedin hizmetçinle şimdi utanmadan bir de gülüyomusun:D

Sneijder fenerede gülmüştü durum ortada :D

Bilemiyorum hocam, benim aldığım bilgiler böyle. Tüm Galatasaray'a yakın kişilerde çift forvetin bozulmayacağını söylüyorlar zaten. :)

Sanırım Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Sneijder, Hamit, Burak, Umut gibi bir varyasyon olacak.

olmaz hocam yine çok gol yeriz atamazsak yeniliriz :)

Agalar bu Djurcic ismi çok geçio nasıldır neyin nesidir,düzenli takip edeniniz var mı bu adamı?

[video=youtube;-GFj1D4QbDg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-GFj1D4QbDg[/video]

Ulan pislik herif, günlerdir kapında çadır kurdum yatıyorum. Sen ne şerefsiz,ahlaksız adamsın. Bir sıcak çay bile göndermedin hizmetçinle şimdi utanmadan bir de gülüyomusun:D

Hizmetçiyi karıştırma Efe, Sezai yeminlen döver seni.. Hizmetçi Sezai'nin telefon da sekis arkadaşı o :)

Evet alınmalı Semih-Dany-Gökhan-Transfer gayet güzel olur. Ama Kolo Toure istemem yaşı 32 olcak bize biraz daha genç ( 27-30 ) biri lazım ya da Serdar Taşçı çok kral olur. Sol bek sene sonuna kadar idare eder sonra bakılır bence.

benim teorim şu

1-ujfa gideceği için sezon sonunda. buraya yine yabancı gelebilir. buda k.touredir. 32 yaş kötü değil bence. tecrübe arıyorsak çok uygun. afrikalı olmasıda sürekli fizik olarak diri olması demek. hem fiyat olarakda aşırı pahalı olmayacakdır. bir serdar azizden ucuzdur.

2-serdar taşcı-ömer toprak gibi isimler almak kolay değil. çünkü oynayan ve yaşları genç isimler. almayanda oynuyorsa bu adamlar ilk hedefleri orda kalıp dortmunda-bayer munıh kadrosuna girmekdir.

3-sol bek için bence acele etmeye gerek yok. şu dönemdede carlinhos dışında hiçbir isim ekstra birşey yapacağını zannetmiyorum. riera ayrıca sezon sonu gider. ozaman değerlendirmek gerekli.

4-snejder gelirse zaten lig için çok yeterli olacakdır. sadece şpl için 3-4 maçlık sol bek almaya gerek yok bence. h.balta-riera yeterli olur (hata yapacaklardır elbet)

ulan ırmak galatasaray camiası taraftarı türkiye seni bekliyor gelecekmisin felan desene

Irmak: Is it close ?

Sneijder: Sorry ?

Irmak: the deal, Galatasaray ?

Sneijder: It is close, to my house, hahaha.

harbi iyiymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt