Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kadroya bakılırsa şöyle oynayacağız ;

Muslera

Sabri - Semih - Dany - Riera

Hamit - Melo - Emre

Selçuk

Burak - Elmander

Acaba ?? :)

Bu şablonda oynayacak olsak bile Emre oynar forvet arkasında, Selçuk oynamaz. Ayrıca iki hazırlık maçında da bu şekilde oynamadık hiç.

AZİZE'yi bir ben mi farkettim ? :D

j2chk.jpg

Transfer Nöbeti

@FabRomano21: Yolanthe Cabau in esclusiva a FcInterNews.it: "Amo l'Inter. Se dovremo, andremo via. Meglio Istanbul o l'Inghilterra? Per me è uguale..."

Bunu cevirebilecek var mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfer Nöbeti

Son karari icin babasida milanoya gitmis

Sozde bu haftabasi gidecekti ama epl hayalleri ile gecirdiler bu haftayi

Epl teklifleri karnini doyurmadi anlasilan, interde kapiyi coktan kapatti zaten suratina...

@FabRomano21: Yolanthe Cabau in esclusiva a FcInterNews.it: "Amo l'Inter. Se dovremo, andremo via. Meglio Istanbul o l'Inghilterra? Per me è uguale..."

Inter'i seviyorum. ama gitmek zorunda kalırsak İngiltere ya da İstanbul farketmez. İkisi de aynı benim için.

Beyler Sneijderin gsye degil evime yakinim dedigi yok

sorudan kacamak yapmak icin sarcasm yapiyor arkadas:D

bence gelicek:yenieek:

Yolanthe İstanbul veya İngiltere benim için aynı şey demiş. Tabi gerçekten böyle bir demeç verdiği tartışılır.

Inter'i seviyorum.İlla ki bir yere gideceksek İngiltere veya istanbul farketmez ,ikisi de benim için aynı.

Aslında bu olaylardan biraz ders almalıyız. Bir şey kesinleşmedikçe tarih verilmemelidir. Bizler buradan şu tarihte gelecek bu tarihte gidecek diyebiliriz. Ama yöneticiler ve Taraftar gruplarının başında bulunanlar bunu dememeliler sonuçta milyonlarca kişi bunların ağzından çıkan sözlere bakar.Eğer bu gerçekleşmez ise bu durumu taraftara nasıl açıklayacaklar merak içerisindeyim. Bir daha inaırıcılıkları kalacak mı oda ayrı bir mesele...

arkadaslar saf olmayin !!

sneijder imzaladigimiz protokollü biliyor.. ve bizi bu sebepten bekletiyor biz vaz gecene kadar..

ardindan iki gün sonra hop sneijder ingilterede !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt