Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

arkadaslar saf olmayin !!

sneijder imzaladigimiz protokollü biliyor.. ve bizi bu sebepten bekletiyor biz vaz gecene kadar..

ardindan iki gün sonra hop sneijder ingilterede !

Tamam da cikip ben Galatasaraya gelmek istemiyorum dedikten sonra o protokol ne kadar gecerliligini korur?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

@FabRomano21: Yolanthe Cabau in esclusiva a FcInterNews.it: "Amo l'Inter. Se dovremo, andremo via. Meglio Istanbul o l'Inghilterra? Per me è uguale..."

Bunu cevirebilecek var mi?

interi seviyorum...gerekirse ayriliz .istanbul mu ingilteremi dah iyi .. benim icin ikiside ayni .. demis yani ikisinden biri olucak secimleri

sneijder gülmüş demek ki gelecek

[video=youtube;0fs9mL5Da3Y]https://www.youtube.com/watch?v=0fs9mL5Da3Y[/video]

sneijder imzaladigimiz protokollü biliyor.. ve bizi bu sebepten bekletiyor biz vaz gecene kadar..

Oyle birsey hukuken mümkün degil. Oyuncunun rizasi olmadan nereye protokol yapiyor kulüp? Istedigi yere gider adam. Zorlayamaz ya Moratti, Istanbul´a gideceksin diye

Yalnız Sneijder'in üstünde Hollanda Milli takım sorumluları ve medyası, İngiltere medyası gibi unsurların çok ciddi baskıları var/mış. Bunu da gözden kaçırmamak lazım.

gayet mantıklı zaten bu adam gelmeyecek

ınter bızımle sorunu yok çözduk prob lemı dıyor

ee ne beklıyor bu adam

Transfer Nöbeti

Yalnız Sneijder'in üstünde Hollanda Milli takım sorumluları ve medyası, İngiltere medyası gibi unsurların çok ciddi baskıları var/mış. Bunu da gözden kaçırmamak lazım.

Van gaal surekli ilk 11 oynayabilecegin bir takima git diyordu gecenlerde...

Beyler bence ikinci yarı performansı en kritik olan oyuncular elmanderle melo. Geçen sene iyi oyunları sayesinde tüm takım iyi oynadı. Elmander ve melo ile takım 13 kişi gibi oynuyordu. Selçuk rahatlıyor, orta saha oyuncuları pozisyona giriyor, önde başlayan pres ve melonun savunmaya katkısıyla rakip boğuluyordu. Şimdi ise topu burağa uzun gönder gol olsun diye bekle taktiği var. Umarım elmander ve melo geçen seneye yakın performans gösterirler ikinci yarı.

Oyle birsey hukuken mümkün degil. Oyuncunun rizasi olmadan nereye protokol yapiyor kulüp? Istedigi yere gider adam. Zorlayamaz ya Moratti, Istanbul´a gideceksin diye

Bilmediğimiz şeyler hakkında yorum yaptığımızdan böyle oluyor.

Söylenene göre o protokol gereği Sneijder bizden başka bir kulübe transfer olursa Inter bize tazminat ödeyecek (5m€ deniyor). Bu da demek oluyor ki Inter'i bizden başka bir kulüp almak isterse, bizim ödemeyi kabul ettiğimiz bonservisin 5m€ fazlasını ödeyecekler en az.

Mantıksız görünmüyor bence.

Şöyle zorlar, bizden başka hiçbir kulübün teklifini kabul etmez Sneijder da mecburen ya Inter'de kalır ya bize gelir.

Eğer bir protokol varsa bunu içeriyordur muhtemelen.

Transfer Nöbeti

Söylenene göre o protokol gereği Sneijder bizden başka bir kulübe transfer olursa Inter bize tazminat ödeyecek (5m€ deniyor). Bu da demek oluyor ki Inter'i bizden başka bir kulüp almak isterse, bizim ödemeyi kabul ettiğimiz bonservisin 5m€ fazlasını ödeyecekler en az.

Evet burada sneijderi baglayan birsey yok ki...

İsteyen takim gelir interin istedigi bonservis uzerine 5 milyon daha verir ve bu isi bitirir...

Böyle birşey ol sa dahi Sneijder ben Türkiye'de oynamam deseydi bizimkiler vazgeçerdi. Bu kadar basit. Adam oynayabilirim demiş belli ki. Ama başka alternatif çıkar mı diye bekliyor.

yapabılır ama bı hukmu yok

bıze baliç transferınde yaptık adam ezıklere gıttı

baglayıcı bı seyı yok

su var sure korsan baska takıma satamaz bu kluble senın aranda olan sey futbolcuyu baglamz

sözlesmesı surdugu surece ve anlasmanın sartlarını saglladıgı sürece ,klup izin vermedıgı sürece futbolcuda bı yere gıdemez net

Böyle birşey ol sa dahi Sneijder ben Türkiye'de oynamam deseydi bizimkiler vazgeçerdi. Bu kadar basit. Adam oynayabilirim demiş belli ki. Ama başka alternatif çıkar mı diye bekliyor.

Bence de. Bi de kendisinin de dediği gibi, bu karar basit bi karar değil. Kariyerinin geri kalanına yön verecek bir karar. Hamit'i bile kaç kez bekledik, gelmedi.

Bence Galatasaray artık bu transferden vazgeçip alternatiflere yönelmeli bu adam böyleyse Galatasaraya geldiğinde hiç oynamaz.

Inter Sneijder'i sadece Galatasaray'a satacak arkadaşlar.2 seçeneği var oyuncunun ya Inter'de kalacak ya bize gelecek.Detaylarını ben de bilmiyorum ama kabası bu bilmemiz gereken de bu bence.

Domates alırken bile 3-4 kez gözden geçirip alıp almayaya karar verenlerin Sneijderin kariyeri açısından böyle kritik bir kararı hızlıca vermesini beklemelerini anlamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt