Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkes 4 4 2 diyor ama geçiniz ya. Manchester United yıllardır 4 4 2 oynuyarda kim çözebiliyor.

Kanatlarında Nani, Valencia forvetin Van Persie, Rooney gibi adamlar olmadıktan sonra hiçbir halt olmaz bu takımdan.

Mesele formasyonda değil ki zaten renktaşım geçen sezon oyunun kıymetini bilen bir takım savaşıyorlardı.Bugün skoru kabullenen bir takım var bu maçları Galatasaray forması bile almaya yeter ama bu forma bazılarına uymuyor.Sen bir ay boyunca yatarsan büyük takıma ayrı hazırlanan bir takım böyle ceza keser işte.Burada hocayı sadece kadro planlamasında eleştirebiliriz.Kapalı savunmaya karşı etkili tek bir oyuncumuz bile yok.Burak-Amrabat-Umut bunlar hep aynı tip oyuncu açık alanda hepsi kral olur ama böyle takımlara hiçbir şey yapamıyorlar.Sneijder transferi şöyle önemli bu tip maçlarda Dünya Çapında bir oyuncun varsa ve mücadele ederse sende mecbur mücadele edersin.Hagi sadece lider değildi takımın karakteriydi kötü oyuna ve skora isyan eden ve takımın çehresini değiştiren bir adamdı.Böyle bir adama ihtiyaç var.

kafam bi turlu basmiyor, hoca sneijder diyor tamam gorusmeler baslandi, hoca defans diyor tik yok, hoca Kerim Frei diyor kanat icin Fulham satmayiz diyor, len KAra Denizin obur tarafinda daha yakin ve satilik Gokhan Tore var bari unu al da kanata az hiz gelsin...

bizim snijderi filan unutmamız lazım takımın 5-6 tane transfere ihtiyacı var :(

ali dürüstten aciklama bekliyorum, tatil dönüsü böyle kazalar olabilir hala lideriz, telafi ederiz rahat olun, transferlerle daha iyi oluruz, oyuncular form tutunca daha güzel bir galatasaray izleyeceksiniz, iyi aksamlar diliyorum herkese..

1-Defans çok kötü yol geçen hanı.

2- Ortasahayı rakip kolay geçiyor.

3-Top oynamıyoruz

katılıyorum tek farkla sabri ruhlada oynasa oynamasın arkadaşım adamın oynayıpta kazanabildiğimiz tek maç hatırlamıyorum son 2 yıldır

mac yuzunden babamla tartistim..ikimizde hasta Galatasarliyiz... offf be :(

şimdi pınar tırsar FT hiç bişey soramaz

kafam bi turlu basmiyor, hoca sneijder diyor tamam gorusmeler baslandi, hoca defans diyor tik yok, hoca Kerim Frei diyor kanat icin Fulham satmayiz diyor, len KAra Denizin obur tarafinda daha yakin ve satilik Gokhan Tore var bari unu al da kanata az hiz gelsin...

hamit varya daha ne istiyorsunki:(

Sabri'in oyunadi oyunayacagi hic biri maci kazanmayiz buraya yaziyorum , sabri'in oyunayip kazandigmiz en son maci kim hatirliyor sanirim buorduax maciydi 3-4 kazandigmiz..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

alın size sneijder yönetim veya hakikaten tam anlamıyla istiyorsa fatih hoca.alın anasını satym sneijder sneijder. şu takımın kalitesizliğini bi ben mi görüyorum ya. kurtarıcı diye umut giriyor ya. transfer olmasa bile nerde bu takımın hırsı ya? geçen seneki dolu dizgin takım nerede? hoca neredesin ya bu mu senin galatasarayın bu mu bu ruhsuzlar ordusu mu?

Kasımpaşayı yenmek için Sneijdere mi gerek var?

Fatih hoca konuşuyor

ali dürüstten aciklama bekliyorum, tatil dönüsü böyle kazalar olabilir hala lideriz, telafi ederiz rahat olun, transferlerle daha iyi oluruz, oyuncular form tutunca daha güzel bir galatasaray izleyeceksiniz, iyi aksamlar diliyorum herkese..

Ha birde transfer sorusunda hocanın istekleri doğrusunda çalışyıoruz gs takımı transfere ihtiyacı olursa alır der.

Murat,hangi transferlerle???

polyanna mübarek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt