Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Maçı izlerken acı çektim resmen. Midem bulandı bu futboldan.

Arkadaş adam kontratağı yiyeceksin yapacak birşey yok diyor. Sanki haldır haldır bastırdık da kontratak yiyoruz

biraz beyin olsa daha Afrika li oyuncu almayiz yoksa her sene Afrika Kupasi yuzunden cekeriz, 2 tane afrikali yeter

Takım bağırıyor yaratıcı oyuncu yok diye 25 dk selçuk ne yaptıysa o işte. Tamam kaybedebilirsin de kardeşim bu kadar aciz bi oyun bize hiç yakışmadı.Bu hafta transfer anlamında yoğun geçer umarım

Kasımpaşa defansındaki yalçın gibi bir tane yüreğini ortaya koyan adamımız yok yaa.bence en büyük sorun bu olsa gerek.yürek yok.hep kaçak güreş.

Şu forumda ilk defa ters laf söyleyeceğim ama ben onun yüreğine tükürüyüm. Adamın yapmadığını numara kalmadı kendini yere atışlar taklalar... Bu adamda kuyruk acısı var zamanında Galatasaraydan gönderildi diye her maçımızda böyle çirkeflik yapıyor...

katılıyorum tek farkla sabri ruhlada oynasa oynamasın arkadaşım adamın oynayıpta kazanabildiğimiz tek maç hatırlamıyorum son 2 yıldır

Sabri,Sabri,Sabri.Yeter ya.Ne istiyorsunuz sabriden.Sabri kadar taş düşsün başınıza.Kim ne oynadı bugün.Melo ne oynadı,Burak ne oynadı,umut,emre ? Hep Sabri hep Sabri.

Arda geri dönseydi keşke.

Ayrıca Emre Çolak ne iş yapar çıldırttı beni ama Fatih Hoca 'da çıkartmadı adamı nedir torpili anlamış değilim artık şu hikayeden de vazgeçelim alt yapımız iyi felan değil arkadaşlar o gerçek yaklaşık 10 yıl önce bitti malesef bana Semih ve Arda'dan başka çıkardığımız tek adam gösterin Emre,Aydın,.Sabri bu takımın oyuncusu olamazlar alt yapıdan 10 yılda 2 adam çıkıyorsa bir yerde hata var demektir ha bu dediğim şu anlama gelmesin yine bu ülkenin bu ülkede en iyisi biziz zaten bu futbolla,bu en kötünün iyisi alt yapı ile hala lider isek buda ne yazık kş Türkiye'nin futbol ayıbıdır benim düşüncem budur katılırsınız katılmazsınız bilemem

nasil bir TRANSFER komitemiz var anlamadim

Birde 3 ay boyunca yemeden içmeden peşlerinde koştuğumuz adamlar melo-hamit.Pehhh.

bence sneiderin peşinden daha az koştuk:))bunların yanında.

bizim yaverde maalesefki hiç b planı yok. şimdiye en azından 2 transfer bitirmeliydi.

Bundan sonra ne olacak biliyormusunuz can havliyle yapacaklar 1-2 transfer alın yaptık olacak.1 aydır neredeydin demezlermi adama.Sormazlarmı?

Sabah sene sonunda yönetim Fatih Terim'i gönderecek bence dedim demediğini bırakmadı kimse. Şu maç bile biraz gözler önüne serdi diye düşünüyorum acı tabloyu. Umarım yanılırım ama sene sonundan beri hic iyi durumda değiliz. Fatih Hoca özel meseleleri yüzünden işine adapte olamıyo bence

ne dedim bu pınar hiçbişey soramaz diye

quote_icon.png
Rifat Saygın Altınağ Nickli Üyeden Alıntı

fatih konuşuyor

angutlar hemen başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt