Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Bu hafta hatta onumuzdeki 3 gun guzel hareketli olur buralar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde... :asd:

Yahu arkadaşlar deminden beri soruyoruz Fatih Hoca neler dedi özet geçebilecek yok mu?

Şöyle dedi 1.5 yıldır başarı alıyoruz ben sanmıştımki başarısız olunca birşeyler kötü olur ama bu başarılara rağmen kendi içimizde kendimizi bitiriyoruz dedi.Ben Galatasarayın bir elemanıyım diyerek 2 kere tekrarladı.Ayrıca Kimse Galatasaraydan büyük değildir dedi ne transfer edilecek futbolcular ne teknik direktörler ne de BAŞLKANLAR dedi.

napalım yonetim istifa etsin ustune fatih terimde takımı bıraksın bunumu isstiyosun

?

Fatih Terimi karşılarına almaktan korkmayabilirler ama ona destek olan milyonlarca taraftarı karşılarına almaktan korksunlar. bunu demek istiyorum. Fatih hocaya destek olsunlar atıp tutanlar, yönetim süper diyenler.

Diğer takım şerefsizligin önde gideni şike yapiyor bizim kadar yönetim icinde muhalif yok adamlarda.

konuyu saptırma.bu konu basın önünde apaçık konuşulacak konu değil.hocada hatalıdır.başkanda hatalıdır.

başlarım medyaya. galatasarayda sorun var. medya ne derse desin. iyi giden takımı kötü olmasına neden olan hep transfer politalardırı ttutulmayan sözlerdir...

bu taraftar-bu fatih terim bitik duruma düşmüş futbol takımını alıp bugunlere eski başarı dolu düzeye getirmek için uğraştık.

yönetim ne yaptıı?? medyaymışta cart mış curtmuş..

1,5 senedir burda herkes diyor. transfer politakası sözler cart curtlarr.. fatih terim bir konuşması ile ortalık karışıyor, adamlar tarih verme-alacaz-getircez diyip işin içine ediyor..

Kemal Demirkan ‏@GSlazo

"Terim küfretti" haberlerini okuruz basında. Alıştığımız hareketler olur. Yazıklar olsun.

doğru yorum.hoca bu şekilde konuşarak büyük hata yapıyor. ve zaten karışık olan içeriyi dahada kızıştırdı..

"Buradan herkese sesleniyorum; bir Galatasaray sevdalısı ve aşığı olarak bu kulübe 40 yıl hizmet etmiş ve sadece hocası olarak değil divan kurulu olarak bir ‘elemanı’ olarak tekrar ediyorum bir elemanı olarak futbolcular ile ilgileneceğim. Sadece buraya odaklanacağım ve saha dışıyla ilgilenmeyeceğim. Hepimiz insanız, hata yapmak insanlara mahsustur. Rica ediyorum, insanlara daha fazla zarar vermeden Galatasaray markasının büyüklüğünü zedelemeden içimizde daha fazla işimize bakalım." herşey açık ve net! Artık hiçbir şekilde saha dışında ne olursa olsun yokum diyor hoca siz işinize ben işinize. Ben burda varsam gs aşıgı olarak varım diyor

Sessiz kaldım diyor. Sessiz kaldığından bu durumdayız zaten. Birşeyler varsa konuşacaksın ki kimin ne mal olduğunu öğrenelim.

Ota b.ka açıklama yapan Galatasaray yöneticileri neden çıkıpta hocamızın arkasındayız demiyor ?

aslolan Galatasaraysa sen cikip basin toplantisinda böyle konusamazsin arkadas

simdi herkes o Galatasarayin üzerine gelecek ve yipratmaya calisacak

bumu yani ?

Şöyle dedi 1.5 yıldır başarı alıyoruz ben sanmıştımki başarısız olunca birşeyler kötü olur ama bu başarılara rağmen kendi içimizde kendimizi bitiriyoruz dedi.Ben Galatasarayın bir elemanıyım diyerek 2 kere tekrarladı.Ayrıca Kimse Galatasaraydan büyük değildir dedi ne transfer edilecek futbolcular ne teknik direktörler ne de BAŞLKANLAR dedi.

Kamp döneminden beri biriken meselelere patlamış demek ki hoca. Hakatten bir huzur versinler fener medyasının gazlamasıyla mevzular nereden nereye geldi.

Evet bilmiyorum ama medya vasıtasıyla başkanı taraftarın önüne attığını görebiliyorum hocanın bu Fatih Terime yakışmaz.

O kadar düşüncesiz bi adam değil konuşmadım konuşmakta istemedim dedi fark ettiysen yönetimle de konustu ama elde somut bişey yok daha ne yapabilir bunlarıda demese tek suclu hoca olacak az bi yerlerini yırtmadı burdaki arkadaşlar hoca sneijderi nasıl istemez diye

Arkadaşlar bu olaylar belliydi. Burada biraz konuştuk. Bazı arkadaşlar görmek istemedi, basın filan dedi ama var bir sıkıntı. 1 haftadır dediğim gibi transfer dönemi bitmek üzere Başkan ve hoca daha bir araya gelmedi? Düşünebiliyor musunuz?

Hele şükür kardeşim hele şükür Galatasaray taraftarı böyle olmalı...

Bu yolda hocamızla beraber yürüyoruz Allah Belasını versin nerde sneijder varsa..

Ergün çok doğru şeyler söylemişsin sana katılıyorum ama hocanın Sneijder'i istememe gibi bir durum yok.

Terim'in canını sıkan olay, diğer eksik bölgelerimize alınmayan oyuncular ve Sneijder'in bu kadar uzaması. (En büyük sorun kulüp içi onu karıştırmıyorum)

"Buradan herkese sesleniyorum; bir Galatasaray sevdalısı ve aşığı olarak bu kulübe 40 yıl hizmet etmiş ve sadece hocası olarak değil divan kurulu olarak bir ‘elemanı’ olarak tekrar ediyorum bir elemanı olarak futbolcular ile ilgileneceğim. Sadece buraya odaklanacağım ve saha dışıyla ilgilenmeyeceğim. Hepimiz insanız, hata yapmak insanlara mahsustur. Rica ediyorum, insanlara daha fazla zarar vermeden Galatasaray markasının büyüklüğünü zedelemeden içimizde daha fazla işimize bakalım." herşey açık ve net! Artık hiçbir şekilde saha dışında ne olursa olsun yokum diyor hoca siz işinize ben işinize. Ben burda varsam gs aşıgı olarak varım diyor

Belli ki küstürmüsler hocayı

yönetim içindeki anti terimcilere iyice malzeme çıktı "bu adam basının önünde nasıl ipimizi çekiyor" diye başlıcaklar cıyaklamaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt