Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sezon kapanmistir dagilabilirsiniz arkadaslar.

Transfer Nöbeti

Transfer icin biri soru soracakken kisa kesti hoca...

Hic soru almadan konusacagim dedi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar bu olaylar belliydi. Burada biraz konuştuk. Bazı arkadaşlar görmek istemedi, basın filan dedi ama var bir sıkıntı. 1 haftadır dediğim gibi transfer dönemi bitmek üzere Başkan ve hoca daha bir araya gelmedi? Düşünebiliyor musunuz?

Evet kızmışlardı bize, Fenerli medyaya inanmayın demişlerdi ama sorunun mevcut olduğu açıktı.

Sneijder daha gelmeden ortalık b*ka sardı. Bugün neler hayal etmiştim nasıl bitti olaya bak. Keyif falan kalmadı.

hoca sonuna kadar haklı baskan ve dığerlerı saygı dıyor..tamam saygılıyız sıze karsı pekı sen efsanene saygılımısın...hem kulup sızın ve lıselılerın değil lıselıler denen kısıler bırtane lısanslı urun almıyordur...tebrıkler galatasaray yonetım uyelerı kurulu dısardan yıkamadı kımse ama ıcerıden yıktınız...adnan sezgın adnan polatı yedı..ama unal aysal kendı sonunu hazrlıyo bulent tulunla bır dahakı secımde alı durust lısteden cıkar...

Transfer Nöbeti

Onceden hazirlamis konusmasini resmen belli...

Ergün bir şey soracağım isim vermeden hocanın yaptığı bu konuşma ne işe yaradı? Bunu başkana direkt söylerdi zaten

Soner abim Başkan'ın bu profosyoneller,eleman gibi lafları kasıtlı bir şekilde söylediğini görmüyor musun ?

Ben Başkanım benim dediğim olur havalarında..

Valla parasına puluna güveniyorsa alsın başına çalsın o paralarını Galatasarayımızın onun paralarına ihtiyacı yok..

Benim gözümde Ünal Aysal bitmiştir.. Ta ki Fatih Hocadan özür dileyene kadar..

Kusura bakmasın ama Fatih hoca gecesini gündüzüne katıp bu klube hizmet ederken beyfendi ADA kiralamakla meşguldü..

Ergün bir şey soracağım isim vermeden hocanın yaptığı bu konuşma ne işe yaradı? Bunu başkana direkt söylerdi zaten

medyaya laf söyledi, içerde düzeni bozan yöneticilere söyledi.. söylesin abicimmm..

fatih terim içerlemiş. sustum diyor... hocayı çağırdılar mı acaba gelin konuşaym diye..

bülen tulun karga işte kılavuz bu isee ne yapıcann

Bosuna esip gurluyorsunuz.Terim bundan daha populer daha guclu oldugu gunlerde Galatasaray'dan istifa kisvesi altinda gonderildi hic bir sey olmadi.Simdi gonderilince mi bir sey olacak.Takim basarili oldugu surece kimse dunu hatirlamaz ,futbolun acimasiz gercegi bu.Dun yoktur bugun vardir.

Yapilacaklar basit:

Anti-Terimciler gönderilecek.

Acilen transfer yapilacak.

Ne güzel olurdu, o zihniyetli insanların kulüpten temizlenmesi ama bu çok sanırım.

Kongrede en önde oturan bastonlu dedeler varya onların çoğu Terim'i istemiyor ve onları da bu kulüpten atmak bildiğim kadarıyla imkansız.

Transfer Nöbeti

Cok icerlemis ve cok sinirlenmis butun mimik ve hareketlerinden belli

Olm ben anlamıyorum bizim idarecileri ya. Başarı desen var, CL'de iyiyiz, Ligde lideriz, Geçen yılın şampiyonuyuz. Ne istiyolar anlamadım ki?

Ligtv Röportajı Fatih terim ve oyuncular

[video=youtube;ymIzXiOeLLw]https://www.youtube.com/watch?v=ymIzXiOeLLw[/video]

02:08 Felipe Melo

03:17 Albert Riera

05:42 Umut Bulut

Abi bu Bülent Tulun denen kepaze herifle başkanın ne gibi işi olabilir adam pisliğin teki işte mektup olayı çıktı tiksindim ondan önce Ribery kaçırttı tiksindim Polat döneminde Zapatayı falan ittirdi yine tiksindim.Böyle bir adamın kulüpte çalışması nasıl bir mantıktır sicili şeceresi boktan kurtulmayan adam Başkanın danışmanı sıfatıyla görev alıyor bir de kalkmış öküz gibi Sneijder başka gündemimizde adam yok b planımız yok diyor böyle bir açıklamada yapılmaz.

konuşlan konu fatih hocanın basın önünde bu şekilde konuşup,milletin ağzına laf vermesi. yazdıklarını bi irdele ondan sonra benle tartışmaya gir.

Tam 3 gündür spor camiası başkanın "eleman" lafını tartışıyor. Milletin ağzına laf veren varsa, kusura bakmayın ilk başkandır.

medyaya laf söyledi, içerde düzeni bozan yöneticilere söyledi.. söylesin abicimmm..

fatih terim içerlemiş. sustum diyor... hocayı çağırdılar mı acaba gelin konuşaym diye..

bülen tulun karga işte kılavuz bu isee ne yapıcann

Yüz yüze görüşmemiş bile hocayla Başkan... derdin ne kardeşim hoca sana ne yaptı ?

Hoca "Hiçbir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir." derken kasettiği ve bu saatten sonra istemediği ayrıca artık bunca şeyden sonra fayda getirmeyecek adamdır Wesley Sneijder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt