Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

medya sonunda bazı yöneticilerin yardımıyla da amacına ulaşıyor

Böyle durumlar da mutlaka bi kelle gider, asıl sorun bu aşama dan sonra dahi bi kelle kesilmez ise o zaman geçmiş olsun , benim için hangi kellenin gideceği çok önemli değil zira sistem bu,, bu saatten sonra hiç bi şey yokmuş gibi davranılması hepsinden kötü

Transfer Nöbeti

Hoca "Hiçbir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir." derken kasettiği ve bu saatten sonra istemediği ayrıca artık bunca şeyden sonra fayda getirmeyecek adamdır Wesley Sneijder..

Nerden vardin bu kaniya?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Transfer Nöbeti

Sampiyon olamayiz bu sene. Komedi filmi gibiyiz. Yazik bu takima

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olm ben anlamıyorum bizim idarecileri ya. Başarı desen var, CL'de iyiyiz, Ligde lideriz, Geçen yılın şampiyonuyuz. Ne istiyolar anlamadım ki?

Fatih hocanın başarılı olmasını istemiyorlar çok net nasıl Galatasaraylı bunlar anlamış değilim

hiçbir futbolcu Galatasaray'dan büyük değil ama Galatasaray da bu rezil topçuları oynatacak kadar küçük değil hocam

Allah rızası için su Sneijder mevzusu kapansın artık herif gelmeden bizi bize düşürdü...

Hoca net bir şekilde basın önünde kendisiyle uğraşıp ortalığı herşey güllük gülüstanlık gibi gösterenelri hedef gösterdi.

İsim vermesini beklemek saçmalık kime söylediyse o anlamıştır onuru varsa çeker gider.

geldi mi

Şu saatten sonra hala Sneijder diyen varsa kusura bakmasın Galatasaray Sevgisinden şüphe ederim...

Sneijder'in geldiği gün Fatih Hocamızı kaybederiz..

Galatasaray'daki bu çiftbaşlılık son bulmalı. Bana kalsa Fatih Terim kalmalı fakat Ünal Aysal ekibinin ve bu ekibi oluşturan İnan Kıraç'ın en sevdiği adam olan Bülent Tulun'un gitmesi zor olduğundan hoca takımda huzur bulamıyorsa bırakmalı çünkü bu huzrsuzluk Galatasaray futbol takımına yansıyor.

Birakin sneijderi adam 31 ocak'a kadar karar vercem diyor...

Vazgecin artik biktim ya...

Uyuyamiyorum...

Sneijder daha gelmeden ortalık b*ka sardı. Bugün neler hayal etmiştim nasıl bitti olaya bak. Keyif falan kalmadı.

Bunu bu duruma getiren yönetim arkadaşım Transferi bu kadar uzatarak Fatih Hocayı çileden çıkarttılar. Ne yapsın hoca konuşmayıpta belki bunu başkana onlarca kez söyledi ama netice alamadı.

Geçen sene Hoca sezon bitsin bazı şeyler açıklayacağını söylemişti işte budün söyledikleri o açıklamalar.1.5 yıldır Hıca ile uğraşılıyor.

Ünal Aysal gbi başkan bulunmaz Ünal Aysal'ın yanındakiler sorun

Hani nerde o lanet olası stoper nerde o Allahıın ceszası stoperi neden bu vakte kadar alamadınız..

Gaza gelipte şınayder isteriz diye ölen antu kafalı adamlardan bıktık artık stoper diyoruz sol bek diyoruz şınayder diyolar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt