Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O kadar düşüncesiz bi adam değil konuşmadım konuşmakta istemedim dedi fark ettiysen yönetimle de konustu ama elde somut bişey yok daha ne yapabilir bunlarıda demese tek suclu hoca olacak az bi yerlerini yırtmadı burdaki arkadaşlar hoca sneijderi nasıl istemez diye

Renktaş ne olursa olsun bu yaptığı bana göre Fatih Terime yakışmadı Fatih hoca klasında bir insan bu işi çözer sessiz sedasız.Geçen sene yönetimle arası iyiydi demek ki ya hoca tarafında ya da yönetim tarafında değişen bir şey var ama bunlar halledilebilir şeylerdir diye düşünüyorum artık olan oldu umarım bu fırtına bizi kenetlendirir de uçar gideriz ilerleyen dönemde yoksa yine bekleriz yıllar boyunca.

Bunun dışında çok net burada sorun belli her sene her durumda bunu görmek mümkün.

1) Galatasaray başarılıyken ortaya çıkan başarıyı sahiplenme huyu yönetim tarafından ve içeride birilerinin sürekli hocayı yönetimi gazlaması sonucu içeride kavgalar çıkması.Hoca değişir yönetim değişir ama bu kavgalar hiç değişmez bunu hep gördük.

2)Gazla çalışan taraftarımız. Hoca açıklama yapar aslansın hocam yürü hocam. Başkan sneijder der bu başkan büyük adam helal başkana be yürü be derler. Daha yarım saat önce insanlar hoca istifa diyordu biraz geri sayfalara bakmak yeterli şimdide yönetim istifa kimse Fatih hocayla uğraşamaz haddinizi bilin yönetim vs. diyor .

Biz böyle mi birlik olacağız ?

Soner abim Başkan'ın bu profosyoneller,eleman gibi lafları kasıtlı bir şekilde söylediğini görmüyor musun ?

Ben Başkanım benim dediğim olur havalarında..

Valla parasına puluna güveniyorsa alsın başına çalsın o paralarını Galatasarayımızın onun paralarına ihtiyacı yok..

Benim gözümde Ünal Aysal bitmiştir.. Ta ki Fatih Hocadan özür dileyene kadar..

Kusura bakmasın ama Fatih hoca gecesini gündüzüne katıp bu klube hizmet ederken beyfendi ADA kiralamakla meşguldü..

+1905. Galatasarayımız için gecesini gündüzüne katan kendini bu kadar adamış bir adamı bile bu konuşmayı yaptırcak hale getiriyorlarsa söylenecek söz kalmamış demektir...

Sezon kapanmistir dagilabilirsiniz arkadaslar.

sezon yaz dönemi transferleri ile zaten kapanmışdı ,sadece cl başarısı ve ligdeki durum buraya kadar öteledi, mevcut kadro ilk ikiye giremez, terim gider ve önümüzdeki iki yılıda tulun önderliğinde çöpe atarız.. suçlular tabiki başkan ve tulun ama terimde suclu bunların yanında keza yaz dönemi yapılan transferlerde hiçmi sucu yok .. uzun lafın kısası bu düzen gitmez , Galatasaray klübünde hem yönetici hemde teknik adam olarak 40 yaşının üstünde adam olmayacak şekilde yeni bir akıl yönetime gelmedikce düzelen hiçbir şey olmaz.

fatih teirm konuşmuş medyaya,,

arkadaş futboldan sorumlu kimlerr ali dürüst-a.albayrak ve fatih hoca..

bumu profesyonellik başkan transferi konuşur medya üzerinde, danışmanı başka işlerle uğraşanlarr...

tarih-hün-yok şöyle böyle.. bize lazım olanı al- ondan sonra bekleyelim. herşeyi karıştıran yönetim.

fatih terim mi haberleri sızdıran??

her transfer döneminde isim sızıyor... alınsa iyi boşa zaman geçiriyorlar.

hoca planlama ve aklındaki sahaya yansıtacakken sırf transferle uğraşmaktan işine adapte olamıyor, futbolcularda etkileniyorr..

yönetim'e tepkinin nedeni nedir açıklama mı var terim hakkında:confused:

Bu saatten sonra Sneijder gelse ne fayda olacak adam zaten burayı Katar belliyor ki haksız değil,gelse bile hocanın gönlü yok gibi bu şekilde gelirse artık hoca istese bile her gün haber yapılacak Hoca istemedi hoca istemedi en hayırlısı bu saatten sonra gelmemesi boşuna o kadar maddi yükümlüğe gireriz .

İyi hoş güzel de niye yenildik hoca? Saha dışı olaylar yüzüne mi? 4-4-2 israrında mı ? Transferler istedin de alınmadı mı ? Kim engel koydu ? Şimdi mi söylenir bunlar.

Ek olarak yarın Ünal Aysal divan toplantısında bir şeyler verecekti. Hangi yüzle gidecek şimdi?

Transfer Nöbeti

Tarihi bir basin toplantisi yapti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başkan neşteri vursa hocayla beraber efsane olur. Süren'i bile unutturabilir.

Süren zamanında da aynısı olmuştu UEFA'yı kazandığımız bir yılda hoca ile sıkıntı vardı.. Süren bu sorunu çözmek yerine hocaya yol vermeyi tercih etti ve çöküşe geçtik umarım bu sefer aynı hata yapılmaz..

uA'dan bişey beklemetin Alparslan Dikamen vefat ettiğinden beri tutumları yönetimerden yana zaten spn zamanlarda Fatih Terim'le uA'nın arası limoni söylentileri vardır ki ben uA ile Fatih Terim arasında ne alaka varki araları limoni olucak dedim bazı şeyler tezgahlanıyor

stoper dıyor sol bek dıyor herkes ancak gerçeği görmüyor

sneijder olsa ilerde top tutucaz yaratıcı olucaz defansa sürekli top gelmicek yanı suan ileri giden top duvara çarpıp donuyor defans iyi oynasada gol yiyor ve atamayınca yeniliyor bu kadar basit

Hoca Sneijder'i istiyor bence ama bizi oyalamasını, bizimkilerin de buna tepki vermemesini kabullenemiyor. Ayrıca Sneijder'le uğraşacağız diye diğer transferlerle ilgilenmeyen yönetimden de rahatsız ve sonuna kadar da haklı. Yoksa Sneijder'i istemiyor gibi bir anlam çıkaramayız hocanın açıklamalarından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt