Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1. Sneijder gelecek.

2. Sol bek gelecek.

3. Stoper gelecek.

4. Hoca'ya karşı komplo kurulmayacak. Tek başlı olacağız, çok başlı değil.

5. Çok başlılık olmayacak. Başkan Türkiye'de başkanlık yapıyorsa Türkçe'de hangi laf nereye gider öğrenecek.

Sonra bu takım ortalığı yıkarak şampiyon olacak ve Schalke'yi eleyecek.

1.Seçenek hariç İnşallah..

Martin Jol mü? Eric Gerets mi? ( Hiç ses çıkarmayan. A dedin mi A diyen TD'ler)

Eğer böyle giderse Fatih Terim gider.

şimdi tamam oldu hocacılar ve başkancılar olarak ikiye ayrılalım kendimizi daha güzel rezil edelim..

Terim'in hatalı olduğunu düşünen bir yönetim yada divan kurulu varsa adamın arkasından konuşmasınlar hemen istifasını istesinler.

Terim'in istediği oyuncuları alsınlar yada uğraşsınlar almak için olur yada olmaz orasını bilmem.

Sene sonu başarısız bulursa Aysal istediğini yapar, ama bu adamı bu kadar üzmenin anlamı yok.

Terim'e yapılan haksılıkta da TARAFTARI karşısına alacağını da unutmasınlar ama....

amrabattan önce kimleri istedi (onuda a.albayrak aldı)

melodan önce kimleri istedi

danny den önce kimleri istedi...

forvet kimleri istedi

sol bek kimleri istedi

bişeyleri söylecekseninz bunlarıda söyleyinnn

yapılan transferlerde hocanın istemediği bi transfer açıkla sende. herşeyide yönetime suç bulma renktaş. sakiri podolski olayları hoca haklıdır ama, polat dönemi gibide bi kadro yapılmadı şimdi ona.

Galatasaray da başkan olmak harbiden çok zor...her gelenin ömründen ömür gidiyor.Canaydın' ı tez gönderdik Polat'ın kafasında siyah saç kalmadıydı Ünal Başkan ında sonu pek hayırmış gibi gelmiyor

Yeter şu Fatih Terim sevdanız Ünal Aysala laf söylemeyin Adnan Polatı ne çabuk unuttunuz Balık hafızalılar

2010-2011 SEZONU ADNAN POLAT : Galatasaray ligi 8. Sırada bitirdi. Yenilgi sayısını hatırlamıyorum Ligin bitmesine 6 hafta kala küme düşme riski vardı.Ligde 15. Sıraya kadar düştü.UEFA Kupasında Karpaty Lyiv takımına elendi.Galatasaray tarihinin en başarısız sezonunu geçirdi.

2011-2012 SEZONU ÜNAL AYSAL : Galatasaray Şampiyon oldu. Fenerbahçenin mabedi Şükrü Saraçoğlu Stadında tüm engellemelere rağmen şampiyonluk kupasını kaldırdı. Direkt olarak Şampiyonlar Ligine katılacak. Transferlerde Muslera, Ujfaluji,Felİpe Melo,Eboue,Elmander gibi 1.sınıf oyuncular transfer edildi. Yerli rotasyonu için Selçuk İnan,Engin Baytar gibi futbolcular transfer edildi. Sezon sona erdiğinde Galatasaray en çok puan toplayan,en çok galibiyet alan, en az yenilgi alan,en çok gol atan,en az gol yiyen takım olarak ligi bitirdi.

TEKNİK ADAMLARLA ÇALIŞMALAR

ADNAN POLAT Eric Gerets,Feldkamp, Bülent Korkmaz,Skibbe,Rijkaard,Hagi,Bülent Ünder gibi sık sık Teknik direktör değiştiren bir yönetici olarak akıllarda kaldı. Bu bizim Anadolu takımlarının yöneticilerinde sık rastladığımız bir durumdu. Bu şartlarda Fatih Terim gibi Galatasaray aşığı bir hoca bile Galatasarayda görev almayı kabul etmedi.

ÜNAL AYSAL Sportif açıdan belkide en büyük seçimi Fatih Terimi Galatasaray Teknik Direktörü yapmaktı. Bu seçiminde ne kadar haklı olduğu Lig bitiminde anlaşıldı.Fatih Terim Galatasarayı şampiyon yaparak Şampiyonlar Ligine direkt katılmasını sağladı.

TRANSFERLER

ADNAN POLAT : Mehmet Batdal ( 2. Ligde Bucaspordan transfer edildi ), Serdar Özkan ( Bedelsiz olarak Beşiktaştan transfer edildi ), Çağlar Birinci (Denizlispordan transfer edildi ),Ali Turan( Kayserispordan transfer edildi ) ,Lorik Cana) (Sunderlandden tansfer edildi ),Pino Euro)(Monacodan transfer edildi ) , Misimovic (Wolfsburgdan transfer edildi ), Stancu Steau Bükreşten transfer edildi ), Culio Clujdan transfer edildi) ,Yekta(Kasımpaşaspor) ,Kazım kazım(Fenerbahçeden bedelsiz transfer edildi ),Zapata ( Bedelsiz)Insuayı kiralıkolarak transfer etti.

ÜNAL AYSAL : Muslera 12 milyon euro (Lazio,Uruguay Milli takımı), Ujfaluji (Atletico Madrid), Eboue ( Arsenal) Felipe Melo (Juventus) Riera( Liverpool) Elmander ( Bolton ), Selçuk İnan, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan. BU TRANSFERLER BİLE ADNAN POLATLA ÜNAL AYSAL ARASINDAKİ VİZYON FARKINI ORTAYA KOYMAKTADIR.

MALİ YAPI

ADNAN POLAT : Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan 2010 Yılı Mali Genel Kurul Raporu Kulüp Konsolide Borçlar ve Alacaklar bölümünde yer alan bilgiye göre, kulübün toplam borcu 514.046.150 lira,oldu..Galatasaray'ın aldığı banka kredileri ise toplam 187.275.809 lira. 2011 yılında Görevi bırakırken Kulubün toplam Borcu 315 milyon dolardır.

ÜNAL AYSAL : Göreve geldikleri 18 Mayıs 2011 tarihi itibariyle 56,2 milyon dolar olan vadesi geçmiş borçların, 31 Aralık 2011 tarihinde 31,3 milyon dolara indiğini aktaran Arkan, "Toplam borç alacak farkımız, 315,2 milyon dolardan, 251,9 milyon dolara indi. Faizleriyle birlikte kredi borçları 149,6 milyon dolardan, 110,1 milyon dolara geriledi.

Krediler karşılığı verilen teminatlar ise 850,5 milyon dolardan, 531,6 milyon dolara indi. Konsolide borç alacak farkı, vadesi geçmiş 31,3 milyon dolar, kısa vadeli 95,8 milyon dolar ve uzun vadeli 124,8 milyon dolar olmak üzere toplam 251,9 milyon dolardır. Bu rakamın göreve geldiğimiz tarihte 315,2 milyon dolar olduğu unutulmamalıdır" ifadelerini kullandı.Yılar sonra yükselen yerine düşen borçlardan sonra

Uefa kupası 5 lig şampiyonluğu bunları herhalde babam almadı Galatasaray'da başkan yönetici bitmez ancak 2 yıldır adını duyduğunuz adamı bu camiaya 30 senedir hizmet eden bir adama değişiyorsunuz ya en çok o bana koyuyor ve benim yaşım 20 sizin yaşınız 32 bunları benden daha iyi görmeniz bilmeniz gerekirdi

takım antremanları playstation 3 te yapmış sanırım fizik olarak berbat durumdaydık

Kimse (buna Fatih Terim'de dahil) GALATASARAY'in ustunde degildir. Her biri bu takim icin mucadele veren konumuna bakmaksizin birer ELEMANIDIR. Fatih Terim'in bu aciklamalarindan sonra (ozellikle onceden hazirlanmis) bu yenilgiyi bilerek aldigini dusunuyorum. Yaptigi akil almaz hamleler de zaten bunu gosteriyor.Yazik olan yine biz musterilere oluyor. Biz para verip heyecan ve basari beklerken ELEMANLAR para alip bu heyecani ve basariyi kendi hanelerine yazmak derdindeler. Hepsi ayni gozumde.

Mertcan sen Galatasaray taraftarını yemin ederim tanımamışsın..

Çözülemeyen bir problem varsa kuşlar gibi üstünü örtmez Galatasaray taraftarı üzerine üzerine gider ta ki çözülene kadar..

Abi Galatasaray taraftarını tanıdığım için söylüyorum bunu, saman alevi gibiyizdir biz. Başarılar da çabuk unutulur başarısızlıklarda bizde. Şimdi herkes sinirli, gergin falan ama bir transfer, bir Beşiktaş galibiyeti güllük gülistanlık yapar buraları :rolleyes:

bizim yöneticiler çok konuşuyor boş konuşuyor. biraz susun be kardeşim

arkadaşlar hocanın sneijderi istemediğini nerden çıkardınız helal olsun size ya

Bana bir tane buyuk kulup soyle transferi tamamen hocaya birakan.Bumudur kurumsallik.Milyonlarca dolar donen bir yerde transferi bir kisinin keyfine birakamazsin.Birakirsan eger sene basinda 5 oyuncu transfer edersin,devre arasinda tekrardan 4 oyuncu istersin.Kulupler nasil yonetimlerin oyuncagi degilse teknik direktorunde oyuncagi degildir.Bu isin ekip calismasiyla ustunde calisarak yapilmasi en dogrusu lakin Terim bu ise uygun degil ve kabullenemiyor.

ağzın bal yesin aynen terimin derhal kendini düzeltmesi dediğim dedik tavrını bırakması lazım

Atık bu sorunun çözülmesi lazım.Ünal Aysal doğru Fatih Terim ise çok doğru td.Aradaki yannışların yol alması lazım.

Galatasaray'ın en büyük efsanesinden bahsediyoruz.

Başkanın başkanlığını bundan sonra daha net görücez.Kriz yönetimi her yiğidin harcı değil.

Sorun nasıl çözülür biliyormusunuz;

1-Ünal başkan yarın sabah tulunu afaroz edecek.Yönetimin tümünü kucaklayacak.Ayrı gayrı olmayacak.

2-Yarından tezi yok Carlinyos,Djuricic vede Alper potuk alınacak.Her ne pahasına olursa olsun.

3-Eldeki arpalıklar gönderilecek.

4-Fatih hocada kötü oynayanlara artık destur diyecek.Emre-Hamit-melo başta olmak üzere.

Bu şekilde düzlüğe çıkarız.Yoksa gerisi yalan.

Hocanın hedefi Ünal Aysal değil kesinlikle.

Başka birileri var transfer olaylarına oyuncu seçimlerine Florya'ya müdahale etmek istiyor. Onların başını ezeceksin.

Evet bunuda gördük takım geçen sene şampiyon, bu sene lider, son 16'da ama sıkıntı hep var.

Osman Altunterim ‏@altunterim

Düşünmenizi istemedim" diyor.. Telefon kapanıyor.. Biliç'e teklifi götüreni de tahmin etmenizi istiyorum! Terim nelerle uğraşıyor siz bilin!

Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

3 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

"Ben siz görevdesiniz diye bu teklifi kabul etmedim.. Dostum olduğunuz için size de bilgi vermek istedim. Yanlış şeyler duyup yanlış şeyler

4 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

"Hayır ama bırakacakmış" diye cevap veriyor ve görüşme bitiyor.. Aynu gün.. Florya'da telefon çalıyor.. Arayan.. Evet.. Slaven Biliç!

5 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Kulüplerle menajeri görüşüyor.. Biliç "Kim" diyor.. Menajeri : GALATASARAY! Biliç şaşkın.. "Fatih Terim bıraktı mı?" diye soruyor.. Menajeri

6 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Biliç'in telefonu çalıyor.. Arayan menajeri.. "Türkiye'den seni istiyorlar".. Bilic milli takımı EURO 2012 sonrası bırakacağını açıklamış

7 dk Osman Altunterim ‏@altunterim

Geçen sezonun ikinci yarısı.. Galatasaray şampiyonluğa gidiyor.. Ligin sonlarına gelinirken, Hırvatistan Milli Takımı'nın hocası olan Slaven

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt