Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Her türlü iddiasına girerim bence yarın ya da yakın zamanda yönetim geri vites yapacak sorunu tatlıya bağlayacaklar üstüne 31 Ocak'a kadar hocanın istediği adamların 1-2'sini alıp yönetimde sorun çıkaran hocanın çalışmak istemedikleri adamları usulca pasifize edecekler.
Liseciler düğmeye bastıysa bu dediklerin asla olmaz.

Fatih Terimin istifası = Sezonu çöpe atmak

Yönetim aklını başına alsın hocanın istediği oyuncuları zamanın da transfer etsin yeter artık

Aslında çözüm çok zor değil. Sneijder oldu diye düşünüyorum, yarın gidip Lyon'a Bastos için güzel bi teklif yap, sonra git Taşçı için de aynı şekilde hoş bi teklif yap. İki kulüpde iyi rakamlar karşısında zorluk çıkarmazlar zaten.

Burak

Riera Sneijder Hamit

Selçuk Melo

Bastos Taşçı Semih Eboue

Muslera

:ka21: Riera-Bastos kanadınnı serbest bırak kim kendini daha iyi hissederse ileri açılsın diğeri kademesinde beklesin. Maça göre önünde Yekta oynasın Dany stopere geçsin. Hamit yerine Aydın Engin istediğini oynat. vs vs.

Sneijder sezon başından beri forma şansı bulamıyo melo gibi olmasından korkuyorum , bizim sorunumuz arkada arkayı toparlamamız lazım

ama en azindan her gün antremanina cikiyor, melo 2 ay tatil yapti halen toparlanamadi. zaten toparlanamaz artik insallah alinmaz sezon sonu.

Fatih hocanın Schneijderi istemediğine katılmıyorum , Schneijder yada benzeri bir " oyun değiştirici " direkt sonuca gidebilecek ,

Selçuğuda rahatlatacak takıma seviye atlatacak bir oyuncu istiyor ,

bu Wesley de olabilir başkasıda bence hocanın sıkıldığı transferin bu kadar uzaması

Neyi istemedigine?

Alper Potuk Serdar Aziz Sercan Saraer kimdir ALLAH aşkına nasıl bir futbol cahilliğidir.ercan Saraer dediğin adamı Caner Erkin ergeni bile katlar.Serdar Aziz'i daha geçen fener maçında gördük.Alper Potuk ise gelicekte nerede oynayacak.Forvet arkası oynayacaksa bu takımda kim gol atıcak.

Saraeri Milli maç hariç seyretmedim onu bilmem ama, Serdar Aziz ve Alper Patuk dediğin kadar küçümsenecek futbolcular değil.Öncelikle gençler kumaşları iyi...İşin ilginç yanı bunlara mecburuz, tüpçü seneye 5 yabancı sınırlaması getirecek.Kimi alacağız Türk olarak? ne olur Serdar Taşçı demeyin başkada örnek yok zaten

Yönetimler değişiyor, başkanlar değişiyor, hocalar değişiyor ama transferler hiçbir zaman kampa yetişmiyor bende buna deli oluyorum.Transfer sezonunun başlamasına 1 ay kala görüşmeye başla işi bitir, Transfer sezonunun 1. günü al getir, çok zor olmamalı

Katılmıyorum abi.

Çok önceden halletmemiz lazım. Atıyorum yaz için şu aralar başlanmalı ufak ufak görüşmeler.

Fatih Terimin istifası = Sezonu çöpe atmak

Yönetim aklını başına alsın hocanın istediği oyuncuları zamanın transfer etsin yeter artık

fatih terimin istifası = gelecek 10 yılımızı çöpe atmak

fatih hoca orda duracak gitmesi gerekirse başkaları gider

Aslında çözüm çok zor değil. Sneijder oldu diye düşünüyorum, yarın gidip Lyon'a Bastos için güzel bi teklif yap, sonra git Taşçı için de aynı şekilde hoş bi teklif yap. İki kulüpde iyi rakamlar karşısında zorluk çıkarmazlar zaten.

Burak

Riera Sneijder Hamit

Selçuk Melo

Bastos Taşçı Semih Eboue

Muslera

:ka21: Riera-Bastos kanadınnı serbest bırak kim kendini daha iyi hissederse ileri açılsın diğeri kademesinde beklesin. Maça göre önünde Yekta oynasın Dany stopere geçsin. Hamit yerine Aydın Engin istediğini oynat. vs vs.

hersey cok güzelde bu kanatlarla olmaz... deminki konuya geldik yine renktas...:)

Fatih Hoca eleman lafına neden bu kadar takılyorki,

Başkan muslera yada mal demişti :)

Başkan bu lafları söylerken kötü bir niyeti yok ki? Kötü bir niyeti olsa en başta musleranın bozulması lazımdı. Mal dedi ötesi var mı?

Ayrıca her fırsatta Fatih hocaya desteğini söylüyor florya yı ona emanet ettim diyor, transferi hocanın listesine göre yapacağız diyor

Hoca daha ne bekliyor anlamadım gitti. Gözü dahamı yükseklerde, başkan mı olmak istiyor ne istiyor anlamadım.

bu liseliler ne yahu bi bırakın şu klubün yakasını bunaklar

Fatih Hoca eleman lafına neden bu kadar takılyorki,

Başkan muslera yada mal demişti :)

Başkan bu lafları söylerken kötü bir niyeti yok ki? Kötü bir niyeti olsa en başta musleranın bozulması lazımdı. Mal dedi ötesi var mı?

Ayrıca her fırsatta Fatih hocaya desteğini söylüyor florya yı ona emanet ettim diyor, transferi hocanın listesine göre yapacağız diyor

Hoca daha ne bekliyor anlamadım gitti. Gözü dahamı yükseklerde, başkan mı olmak istiyor ne istiyor anlamadım.

muslera kac yilini vermis galatasaray kulubune?

Yönetimler değişiyor, başkanlar değişiyor, hocalar değişiyor ama transferler hiçbir zaman kampa yetişmiyor bende buna deli oluyorum.Transfer sezonunun başlamasına 1 ay kala görüşmeye başla işi bitir, Transfer sezonunun 1. günü al getir, çok zor olmamalı

buda yonetimde dogru adam olmadigindan kaynaklaniyor.... sonra 2-3 sene geciyor tam ogrenmeye basliyorlar gummm bir secim ve yeni baskan ve ekibi.. tekrar basdan basliyoruzz... 2-3 sene izdirap cekiyoruz ve tam ogreniyorlar... gummmmm tekrar yeni yonetim seciliyor ve yeni baskan ve yeni duzen.. tekrar bastan... boyle sabaha kadar yazabilirim... Turkiyede yapilan yanlis budur...dogru duzgun hic bir kulubde duzen yoktur. yonetim deki butun insanlar transferden futbolcudan anliyor...hepsi teknik direktoru...hepsi yonetici...hepsi kameraya demec vermeye merakli....hepsi artistligin besinde....Ve malesef turkiyedeki butun takimlarin durumu belli... onu gectim turkiye federasyonu ve milli takimlar herseyi gosteriyor

Liseliler bu kulübü kimseye yar etmezler ki bu onların hakkı. Bu kültürün sahibi ve devam ettiricisi onlar, bu kulübün sahibi onlar. Halka yedirirler mi sanıyorsunuz Galatasaray'ı. Fatih Terimler, Hakan Şükürler, Arifler aslında bu takımın genine uymayan karakterlerdi, çünkü bu kültür elitist bir kültür; avamı kabul etmeyen bir kültür. Zaten bunca başarıya, taraftarın bunca bağlılığına rağmen hala indirmeye çalışmaları da bundan dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt