Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hersey cok güzelde bu kanatlarla olmaz... deminki konuya geldik yine renktas...:)

Devre arasında yapılabilecek en güzel iş bu olur, sene sonunda da istediğin adamları alman daha kolay olur. Riera gönderilir, Melo yerine İnler denenir en azından. Kanatta daha geniş bi yelpazede adam bakarsın. Bu kadro sene sonuna kadar rahat rahat götürür :)

Liseliler bu kulübü kimseye yar etmezler ki bu onların hakkı. Bu kültürün sahibi ve devam ettiricisi onlar, bu kulübün sahibi onlar. Halka yedirirler mi sanıyorsunuz Galatasaray'ı. Fatih Terimler, Hakan Şükürler, Arifler aslında bu takımın genine uymayan karakterlerdi, çünkü bu kültür elitist bir kültür; avamı kabul etmeyen bir kültür. Zaten bunca başarıya, taraftarın bunca bağlılığına rağmen hala indirmeye çalışmaları da bundan dolayı.

bu kulübün sahibi halktır.

fatih hoca galatasaray'i birakirsa, bende uzun sureligine galatasaray'i boycot ederim.

Arkadaşlar ikide bir Fatih Terim'in Sneijder'i istemediğini var sayan mesajlar okuyorum.

Fatih Terim Sneijder'i istemediğine dair bir şey mi dedi veya ima mı etti? Hayır.

Fatih Terim Sneijder'i istiyor diyen başkan Ünal Aysal ve Abdurrahim Albayrak varken neyin kafası bu Terim Sneijder'i istemiyor muhabbetleri?

başkanın uslubunu anlamamışsın. konuşma tarzı böyle. cidden art niyet yok başkanda.

cok merak ediyorum haftaya fatih terimle ilgili birsey yapacak mi taraftar...

En kısa zamanda Hocaların Hocası Fatih HOCA'ya destek vermemiz gerekir. Beşiktaş maçında yine bir koreografi olabilir Hoca için.

Geçen gün sneijderde sorun madem alacağı cebinden yöneticiler versin bu parayı en azından huzursuzluk çıkmaz demiştim. Bazı arkadaşlar beni asmıştı hatırlarsa. Kazın ayapıda ortaya çıkardı sorun alacağımıymış yoksa başka birşeymiymiş diye.

Bugün puanla birlikte 750bintl para kaybettik. Muhasebeciler bilmem anlatabildim mi. Bu adam p.tesi takımda olsa belki bugüntakımın leş durumundan dolayı sonradan oyuna girip, hem puan hem para kazandırmıştı. Şimdi 750bintl parada heba oldu iyi mi. Sneijdere verilecek ekstra paranın 4te biri çıkmıştı en azından o da gitti.

Bence sorun para değil ya o ayrı mesele.

Saraeri Milli maç hariç seyretmedim onu bilmem ama, Serdar Aziz ve Alper Patuk dediğin kadar küçümsenecek futbolcular değil.Öncelikle gençler kumaşları iyi...İşin ilginç yanı bunlara mecburuz, tüpçü seneye 5 yabancı sınırlaması getirecek.Kimi alacağız Türk olarak? ne olur Serdar Taşçı demeyin başkada örnek yok zaten

5 yabancı sınırlandırılması yürürlüğe girmez büyük ihtimal.Bize Semih'in yanında oynayabilecek biri lazım.Semih başsız koyun gibi savrılıyor ilk onun hatası.Dany kariyerini bitiricek çocuğun.

Okudum abi. Emin olabilirsin Sneijder olayı en az 2 aylık bir süreç ancak geç buna rağmen geç.

Ya kardeşim orda dediğim süreç sembolik yani transfer sezonunun 1. gününe yetişsinde isterse 1 yıl önceden ,isterse 1 hafta önce başlasınlar demek istediğim bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt