Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar ikide bir Fatih Terim'in Sneijder'i istemediğini var sayan mesajlar okuyorum.

Fatih Terim Sneijder'i istemediğine dair bir şey mi dedi veya ima mı etti? Hayır.

Fatih Terim Sneijder'i istiyor diyen başkan Ünal Aysal ve Abdurrahim Albayrak varken neyin kafası bu Terim Sneijder'i istemiyor muhabbetleri?

Sorun Fatih Hoca'nın Sneijder'i isteyip istememesi değil. Sorun hocayı bu kadar bekletmeleri. Bu kadar bekleyeceklerine defans ya da sol bek transferi yapsaydılar bunlar olmayacaktı.

Bu arada FT bizim gördüğümüz en azından benim gördüğüm gibi bir Galatasaray aşığı ve rol modelse istifa etmez. Direnir.

bu kulübün sahibi halktır.

Bu kulübün sahibi halk olamaz. Sen Galatasaray kulübüne üye olabilir misin? Olamazsın, çok yüksek ücretler ve liseli ebeveynin yoksa çok çok zormuş.

Kulüp bir kültüre dayanıyor, bu kültür yüzlerce binlerce 'eleman' yetiştiriyor. Sonra bu kültüre dair hiçbir aidiyeti olmayan kişi çıkıp bu kulüpte benim de payım var diyor. Buna izin vermezler.

Hamit den KANAT Oyunucusu olmaz. NET

Hele "kreatif bi adam" veya "Sneijder gelirse....nerde oynicak?

433 de olmaz (Melo,Selcuk,Transfer)

Kerim Frei mutlaka ama mutlaka alinmali...

+Amrabat satilip, futbol zekasi yüksek olan, calim atabilen bi Kanat gelsin.

---------Melo(Transf.)------

-----Selcuk----Sneijder(X)----

Frei-------Burak-------Transfer

Arkadaşlar ikide bir Fatih Terim'in Sneijder'i istemediğini var sayan mesajlar okuyorum.

Fatih Terim Sneijder'i istemediğine dair bir şey mi dedi veya ima mı etti? Hayır.

Fatih Terim Sneijder'i istiyor diyen başkan Ünal Aysal ve Abdurrahim Albayrak varken neyin kafası bu Terim Sneijder'i istemiyor muhabbetleri?

istemiyo degil. ancak hocanin sol bek ve stoper istedigini, ancak onun istemesine ragmen herhangi bi calisma yapilmamasini biliyosun degil mi? riera'yi one cekip, sol bekte carlinhos olaydi bugun, belki kazanabilirdik maci. emre colak cok kotu bi performans gosterdi maalesef, riera'nin bu formuyla sol acikta oynayabilecegini dusunuyorum ben. ancak bu an itibariyle mumkun degil, cunku bu takimda sol bek y-o-k.

Fatih Terim'in istifa etmesi demek,belki de futbol tarihinin en anlamsız istifası olur..

Nedir yani sebep, Aysal'ın "Fatih Hoca Galatasaray için çok faydalı bir elemandır" demesi mi?

Yahu kariyeri bu kadar zengin bir adamın,böyle bir şeyi kendine dert edinmesini ben anlayamıyorum,açıkçası gülüp geçmesini beklerdim ama hoca 5 sayfa konuşma hazırlamayı tercih etti...Bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı herşey...

Liseliler azınlık Galatasaray halk takımıdır , Galatasaray Türkiyedir . Onlar karar veremez kimin gidip kalıcağına ,yok fatih hocayı istemiyolarmış ,bizde fatih hocayı yedirirsek bizede yazıklar olsun .Adamın istediği transferleri zamanında yapın ,huzursuzluk çıkarmayın bu kulübün başarısı büyük Galatasaray taraftarından ve fatih terimden geçer unutmasınlar bunu

muslera kac yilini vermis galatasaray kulubune?

Anlamadın sen

Aysalın kötü niyeti olmadığını söylüyorum özellikle söylemediğini. Art niyet olsaydı muslera bunu hakaret olarak anlayabilirdi diyorum

Bir adama mal demenin hizmetle ne alakası var :)

İyi ozaman 1 sene hizmet edene mal 40 sene hizmet edene eleman mı diyelim

bu liseliler mahmudi'yi istemez terim'i istemez kimi ister bunlar kukla'mı

Hamit den KANAT Oyunucusu olmaz. NET

Hele "kreatif bi adam" veya "Sneijder gelirse....nerde oynicak?

433 de olmaz (Melo,Selcuk,Transfer)

Kerim Frei mutlaka ama mutlaka alinmali...

+Amrabat satilip, futbol zekasi yüksek olan, calim atabilen bi Kanat gelsin.

---------Melo(Transf.)------

-----Selcuk----Sneijder(X)----

Frei-------Burak-------Transfer

djuricic veya chadli...

Transfer falan istemez hocanın gönlü alınsın yeter, bu durum takımı da etkiliyor çünkü çok belli.

Fatih Terim'in istifa etmesi demek,belki de futbol tarihinin en anlamsız istifası olur..

Nedir yani sebep, Aysal'ın "Fatih Hoca Galatasaray için çok faydalı bir elemandır" demesi mi?

Yahu kariyeri bu kadar zengin bir adamın,böyle bir şeyi kendine dert edinmesini ben anlayamıyorum,açıkçası gülüp geçmesini beklerdim ama hoca 5 sayfa konuşma hazırlamayı tercih etti...Bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı herşey...
Tekrar diyorum sorun hocayı bekletmeleri transfer konusunda. Olmuyorsa başkasına yönelim demiştir kabul etmemişlerdir. Sneijder'de israr etmişlerdir. Olup olmayacağı da meçhul.

Kendini sembol olarak gören kişi camiası tarafından eleman olarak görülmeyi arzu etmez.Çünkü bu bir his meselesidir.Profesyonel bir eleman mesai saati dışında rahatına bakar,keyfini hoş eder.Oysa Fatih Terim'in sabahlara kadar Florya'da sabahladığını hepimiz biliyoruz.Terim yokluk zamanı da görmüştür,cebinden futbolcularına para verdiği de görülmüştür.Çünkü o maaşlı çalışan biri değil,içten bir Galatasaraylıdır.Manchester United'ın gözünde Ferguson ne ise,Arsenal'in gözünde Wenger ne ise,Galatasaray ve Galatasaraylının gözünde Fatih Terim'de odur.Başkan istem dışı da olsa bir patavatsızlık yapmıştır ve bu yanlışını da Terim'in gönlünü alarak giderecektir.İnancım bu yönde.

Olay başkanın eleman demesinden kaynaklanmıyor ki sadece.Kumpas yapan bir çok adam var yönetimden.

o liseliler fazla olmaya başladı, kulübü ayakta tutan şey taraftardır bugüne kadar taraftar hiç direk liselilere karşı tavır almadı, bence şanslarını fazla zorluyolar bu iş öyle adnan polatı uzaklaştırmaya benzemez

Bu arada FT bizim gördüğümüz en azından benim gördüğüm gibi bir Galatasaray aşığı ve rol modelse istifa etmez. Direnir.

Kafaama aylardır birşey takılıyor senden mantıklı bir cevap alacağım için sana soruyorum kardeşim; Hoca şampiyon olduğumuz sene bir basın toplantısında dediki sezon sonu şike konusu ile ilgili konuşacağım, çok doluyum falan...Sezon sonu oldu Şike konusunda hiç konuşmadı neden?

Demek istiyorum ki hoca wesleyi istiyor , yada O'nun gibi kreatif direkt sonuca etki edebilecek bir adamı bugün kadrosunda görmek istiyordu ,

sorun gecikme kısaca ,

Ya tabiki istiyor adamın derdi Mali anlamda sıkıntı olmasın ona göre ayar cekicekseniz isterim demiş zaten bende sunu anlamıyorum sneijdere mali bütceyi ayarlayan bir takımız aynısı melo icinde gecerli biliyoruzki 25 30 mn € luk total bi sözlesme sunmustuk peki hocanın istedigi Shaqiri Suarez niye bunlara para verilmedi arkadas sonra hoca transferden anlamıyomus

Anlamayan hoca kaleye Muslerayı

Ortasahaya hepimizin bidon diye dalga gectigi sonra agzımızın acık kalarak izledigi Meloyu

Beyin Selcuk inanı

Yıllardır sag bek diye anamız aglarken Eboueyi

Bize sampiyonlugu getiren Necatiyi

bize gelmeli bize gelmeli fenere giderse cok kötu olur joker gibi adam denilen hamiti

Ne akıyor ne yardırıyor saglı sollu işte böyle adamlarıda basıp parayı hep fener alıyor işte bulduk neyse verip alalım denilen Amrabatı

Daha sayımmı bukelamunculuk oynamayın... yazım genel adaş üstüne alınma

djuricic veya chadli...

zor gelirler

tumblr_m6t3qkMelV1raprzuo2_100.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt