Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

basimiza bela oldu sneijder denen bucuruk. agir kufur ediyorum kendisine su an. kendini bisey zannediyo, ulan sen futbolcu olmasan, kimse yuzune bakmaz lan.

Sneijderden daha öncelikli yerlere transfer lazım. Öncelikle sol bek. Riera,hakan,çağlar bu üçünü toplasan sağlam bir bek çıkmaz, ki riera hala neden bu takımda onuda anlamış değilim. Stoperede ihtiyacımız var. Sneijder bu saatten sonra gelse de schalke maçında oynayamaz. Bugün rıdvan dilmeninde söylediği gibi öyle kolay değil hazırlanmak. Melo örneği önümüzde duruyor. Bu arada kanatsız 4-4-2 oynuyoruz o da enteresan.

Ya tabiki istiyor adamın derdi Mali anlamda sıkıntı olmasın ona göre ayar cekicekseniz isterim demiş zaten bende sunu anlamıyorum sneijdere mali bütceyi ayarlayan bir takımız aynısı melo icinde gecerli biliyoruzki 25 30 mn € luk total bi sözlesme sunmustuk peki hocanın istedigi Shaqiri Suarez niye bunlara para verilmedi arkadas sonra hoca transferden anlamıyomus

Anlamayan hoca kaleye Muslerayı

Ortasahaya hepimizin bidon diye dalga gectigi sonra agzımızın acık kalarak izledigi Meloyu

Beyin Selcuk inanı

Yıllardır sag bek diye anamız aglarken Eboueyi

Bize sampiyonlugu getiren Necatiyi

bize gelmeli bize gelmeli fenere giderse cok kötu olur joker gibi adam denilen hamiti

Ne akıyor ne yardırıyor saglı sollu işte böyle adamlarıda basıp parayı hep fener alıyor işte bulduk neyse verip alalım denilen Amrabatı

Daha sayımmı bukelamunculuk oynamayın... yazım genel adaş üstüne alınma

hatası türkiyeden yabancı transferi yapmış olması. bu adamları da beleşe almadı. ayrıca yönetim beceriksiz.olabilir. bunu zaman zaman görüyoruz

ama elindeki kadroyu bu yıl iyi kullanamadığı bir gerçek. sistem değştir. bir seyler yap be hocam bugünkü oyun kabul edilemez.

Kumpas filan yok ortada ,transferde yetkileri alindi olay bu.Gecen hafta soyledim kimse dikkate almadi.Bundan sonra Terimin liste vermesi istenmiyor,mevkiyi ve oyuncu profilini soyleyecek yonetim ve profosyoneller oyuncuyu bulacak.Bir nevi bu Terime sen oyuncu secemiyorsun,bu konuda sana guvenimiz yok,yeterli degilsin demek.Haliyle bunu kabullenemiyor,isine karisilmak olarak goruyor.Burda yonetim hakli transfer teknik direktore birakilmayacak kadar ciddi bir istir,ekip calismasi gerektirir.

Transferde yönetim sınıfta kalmıştır kabul etmek lazım

ne kötü bir gün.yenildik,transfer yok,hocamızın durumu,yönetimin rahatlığı,kuşlarının mutluluğu.kafa dağıtıp ps3 oynamak istiyorum orda da psn bakımı var sabaha gelecekmiş.

basimiza bela oldu sneijder denen bucuruk. agir kufur ediyorum kendisine su an. kendini bisey zannediyo, ulan sen futbolcu olmasan, kimse yuzune bakmaz lan.

problem karsinda..cok kariya duskun kesin orda problem vardir ztn.. Hollanda basini bunu biliyor ztn

Başkanın iyi niyetinden şüphem yok. Orada bir kelime tercihi hatası yaptı eleman diyerek. Yarın divan kurulunda olayı tatlıya bağlar Ünal Aysal. Bildiğim kadarıyla uzlaşmacı bir adamdır.

iyi niyet göstermek istiyorsa klubumzu şike davası sürecine sokan bulent tulunu görevinden almalı değilmi?

Illersi icin bunu yapmaliyiz....

|Onur|

Eboue Semih Tasci Carlinhos

M'Vila* Selcuk

Frei Sneijder Chadli

Forvet

*Sissoko

Kale: Muslera transfer olacagi iddalar hic bitmiyor. Onur da gayet iyi bi kaleci, ve en önemlisi türk..(kontenjan)

Kanatlar: Akan, calim atabilen, skora etki yapabilecek Oyuncular

AMC: Bi Maestro...takimin futbol anlaminda Lider

DM: Selcukun yanina, kosan diri bi adam. M'Villa olmzasa bile Sissoko olabilir.

ST: Forvet. Evet Burak iyi hos, CL'de baya gol atdi... ama Üst düzey, bize gerekli Büyük Takim Forveti degil. Burak yedekde olur, ikinci yarilarda girebilir, hos olur.

Yedekler:

Burak

Hamit

Engin

Yekta

Alt yapi Oyuncu

Takviye Transfer

**

Gidenler:

Baros

Riera

Emre C.

Zan

Elmander

Aydin**

7 Transfer zor biliyorum...ama yavas yavas kücük adimlar ile, gerekli takviyeleri yaparsak, hem lig hem CL de gidersek ...iyi bi takima ulasabiliriz 2,3 yil icinde.

Kumpas filan yok ortada ,transferde yetkileri alindi olay bu.Gecen hafta soyledim kimse dikkate almadi.Bundan sonra Terimin liste vermesi istenmiyor,mevkiyi ve oyuncu profilini soyleyecek yonetim ve profosyoneller oyuncuyu bulacak.Bir nevi bu Terime sen oyuncu secemiyorsun,bu konuda sana guvenimiz yok,yeterli degilsin demek.Haliyle bunu kabullenemiyor,isine karisilmak olarak goruyor.Burda yonetim hakli transfer teknik direktore birakilmayacak kadar ciddi bir istir,ekip calismasi gerektirir.

İyi güzelde kendi seçtikleri adamları bile GETİREMİYORLAR Kİ :D

Kısmen katılıyorum.

Arsenal ya da ManU methodu en doğrusu. Scout ekibi ve profesyoneller gider oyuncu bulur hocaya önerirler. Hoca inceler vs... Sonra transfer olur. Hoca bir yerde devreye girmelidir bu 2+2 kadar basit bir sonuçtur.

hatası türkiyeden yabancı transferi yapmış olması. bu adamları da beleşe almadı. ayrıca yönetim beceriksiz.olabilir. bunu zaman zaman görüyoruz

ama elindeki kadroyu bu yıl iyi kullanamadığı bir gerçek. sistem değştir. bir seyler yap be hocam bugünkü oyun kabul edilemez.

4 yıldır sampiyon olmayan takımı sampiyon yapmıs ilk senesinde

İkinci senesinde İlk yarıyı lider kapatmıs ki bu sefer tek kulvarda degil ve Hala sampiyonlugun en buyuk favorisi

6 yıldır clye giremeyen takımı clye sokmus

12 senedir clde gruptan cıkamayan takımı gruptan cıkarmıs

İyi kullanamamıs? Ne var Allah askına hocanın elinde ne var kadro kadro diye yırtınıp duruyosunuz görende 3 tane takım cıkacak genişlikte kadro var zannedicek Transfere kac para ayırmısız 50 milyon € mu 60 milyon € mu? City grupta sonuncu Chelsea 3. olmus kadroyu iyi kullanamamıs hoca vay bee

Wesley+Sneijder+Felipe+Melo+Juventus+FC+v+hddl37dzjMAl.jpg

geleceksin!

Sneijderden daha öncelikli yerlere transfer lazım. Öncelikle sol bek. Riera,hakan,çağlar bu üçünü toplasan sağlam bir bek çıkmaz, ki riera hala neden bu takımda onuda anlamış değilim. Stoperede ihtiyacımız var. Sneijder bu saatten sonra gelse de schalke maçında oynayamaz. Bugün rıdvan dilmeninde söylediği gibi öyle kolay değil hazırlanmak. Melo örneği önümüzde duruyor. Bu arada kanatsız 4-4-2 oynuyoruz o da enteresan.

Katılıyorum. Sol bek, stoper, kanat bölgelerine ekleme yapmamız lazım.

Bunların üzerine Sneijder olursa çok güzel olur. Hem taraftarın yıldız isteği karşılanmış olur hem de saha içinde bir çok sorunu çözecek bir oyuncu gelmiş olur.

Ama Sneijder olsa da olmasa da öncelikli transferler var ve kesinlikle ama kesinlikle çabuk biçimde yapılması gerekiyor bu transferlerin.

Takımı bırakıyorsun hocaya transferi mi bırakamayacaksın ? Afedersiniz ama boldladığım kısım acayip mantıksız.

Arif Ulu Sen de mi Brütüs? :( Muslera nerde?!!

Profesyonel Tulun'sa sıkıntı var bu yapılanmada

iyi niyet göstermek istiyorsa klubumzu şike davası sürecine sokan bulent tulunu görevinden almalı değilmi?

Şike davası sürecinde yok bizim kulüp. Fenerli bir basın elemanının ihbarı üzerine soruşturma açıldı ve bir şey çıkmadı. Ortada sadece bir mektup var Adnan Polat'a yazdığı. Bülent Tulun'u ben de sevmem yalnız adamın şikeyle falan hiç işi olmadı hakkını yemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt