Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Scout sistemiyle ihtiyaç transferlerini karıştıranlar var.

İnşallah bu sene Şampiyon oluruz

İnşallah ilerliyebildiğimiz kadar C.L.de ilerleriz

İnşallah hocamız başımızda kalır

Sene sonuda inşallah Muslera'ya Barca falan talip olurda gider o adamı orada izlemek istiyorum :)

AntiTerimciler Baskanı kullanıyorlar bunlar Galatasaraylı falan degil dini imanı paraları egoları cıkarları mevzu bu

İnşallah bu sene Şampiyon oluruz

İnşallah ilerliyebildiğimiz kadar C.L.de ilerleriz

İnşallah hocamız başımızda kalır

Sene sonuda inşallah Muslera'ya Barca falan talip olurda gider o adamı orada izlemek istiyorum :)

kaleye ufuk geçer.bu yönetim kaleciye gerek duymaz

Realist bakis -> Muslera iyi bi paraya , büyük bi takima satilacak gibi...+ Kontenjan Reis :sad007:

realist bi bakis daha -> Muslera, Barcelona veya Real Madrid veya Man Utd de rahat oynar... ve boyle bi takima gidebilir...uzulurum, aglarim..ama onunla GURUR duyarim..

1.Taffi

2.Mussi

3.Mondi

Kaka transferi ivme kazanirmi acaba Fatih Terim icin...Plan B 'yi bilmiyoruz tabii.

Bugün bjk ,pazar fb kaybederse bu haftayı yırtmış oluruz

Kısacası, kısa vadede olması gerekenler bizim olumlu yönde akıbetimiz için;

- Hoca ile Başkan diyaloga girip sorunlarını aşmalı

- Sneijder ya da dengi kimse artık gelmeli bu takım gol atamıyor dolayısıyla rakip dirençleniyor ve önde top tutamıyoruz

- Stoper gelmel. Chivu bile ilaç olur. Kimse artık tecrübeli yaşlı biri. Ujfa dönecekse -bilmiyoruz bizler- gerek yok

- Solbek değil forvet lazım. Şaka değil gerekirse Neco geri gelsin eğer ki adam-aday yoksa olmuyorsa. Bu forvetler beni ligin ilk gününden beri rahatsız ediyor. CL hariç randıman alamıyoruz Buraktan ligde yetersiz.

Ya tabiki istiyor adamın derdi Mali anlamda sıkıntı olmasın ona göre ayar cekicekseniz isterim demiş zaten bende sunu anlamıyorum sneijdere mali bütceyi ayarlayan bir takımız aynısı melo icinde gecerli biliyoruzki 25 30 mn € luk total bi sözlesme sunmustuk peki hocanın istedigi Shaqiri Suarez niye bunlara para verilmedi arkadas sonra hoca transferden anlamıyomus

Anlamayan hoca kaleye Muslerayı

Ortasahaya hepimizin bidon diye dalga gectigi sonra agzımızın acık kalarak izledigi Meloyu

Beyin Selcuk inanı

Yıllardır sag bek diye anamız aglarken Eboueyi

Bize sampiyonlugu getiren Necatiyi

bize gelmeli bize gelmeli fenere giderse cok kötu olur joker gibi adam denilen hamiti

Ne akıyor ne yardırıyor saglı sollu işte böyle adamlarıda basıp parayı hep fener alıyor işte bulduk neyse verip alalım denilen Amrabatı

Daha sayımmı bukelamunculuk oynamayın... yazım genel adaş üstüne alınma

Hocam ilave olarak ,

Bana bir takım söyleyinki defansın önünde oynayan iki adamı gol-asist olarak takımın en önünde olsunlar , bu takımın adam gibi sağ-sol kanadı olmasın ,

net bir SANTRFORU olmasın ve bu takım ŞAMPİYON olsun ,

hocanın istediği takıma sınıf atlatacak Şakiri , podolski , forlan , suarez , Fabiano ,

gibi adamlar ALINMASIN ,

birde burda hoca amrabatı aldırttı diye laf ediyorlar Şakiri falan vardıda sanki ,

Şakiriyi ne kadar fark yüzünden kaçırdık yada ALMADILAR , suarez için PAHALI denmişti değil mi ,

neyse kanet olsun GALATASARAY içindeki GALATASARAY DÜŞMANLARINA , ALLAH onlara günyüzü göstermesin en değerlilerinden etsin ,

en ağır beddualarım onlar üzerine ,

Nöbetin tadı kalmadı :Z9:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt