Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Scout sistemiyle ihtiyaç transferlerini karıştıranlar var.

Scout sistemi FM'deki gibi değildir sadece. Kundaktaki (mübalağa ediyorum) yetenekleri keşfetmez sadece. Bazen takımın ihtiyaçları ya da hocanın beklentileri doğrultusunda gerekli mevkilere ilgili oyuncuları bulu onları analiz eder izler konuşur vs...

türkiye'nin soru nu bu sneijder veya onun seviyesinde bir alternatif alınacaksa ilk tercihi türkiye olmaz teklif beklerler gelmezse son tercihte gelirler yıllardır olan bir olay üstelik şuan bizden kötü durumda olan klüplerinde biten transferi yok demek istediğim bu yönetime has bir durum değil

PROFESYONELLİK ve KURUMSALLAŞMA'dan bahsetmeyecek başkanımız o zaman.

borsa muabbeti adnan polat donemindede vardı begeniriz begenmeyız o yonetimi ama hic bi zaman borsaya bildiripte alamadıgımız oyuncu olmadı.elnoyla keitayı son gune kadar basına bile dusmemişti simdi iste bizim yoneticiler bas bas bagırıyo sneijderı istioruz podolskiyi istioruz diye sonrada alamayınca oyuncu istemedi fiyatı arttırdılar gibi bahaneler uretiyolar.

valla bazen dusunmuyor degilim. hollandaca bilen birini gorusmelere yollasan, belki daha iyi sekilde anlatabilirdi galatasaray'i, turkiye'i vesaire.

Otururduk cay icerdik.. ondan sonra da Youtubu acip Feneri yendimiz maclari ve Uefa kupasi, Sampiyonlar ligi basarilarimizi gosterip konusurduk..

ve Yolanthe yengemize bakip gullerdik..

:D KESKE

Çok zor da değil aslında. Türklerin yoğun olarak yaşadığı ülkelerde 2-3'er kişilik ekipler kurup bunlardan süreki olarak rapor istemek yapılacak olan. Bu şekilde yılda 5-6 adam bile kazandırsak altyapıya her jenerasyondan Semih gibi 3-4 futbolcu bile çıksa yeter.

Ama bizde kalıcı bir yapı yok işte.Hem yönetim bazında hem sistem bazında.O yüzden süre uzuyor zaten.

hepinize iyi geceler, allah rahatlik versin. sakin olun, fazla uzulmeyin. belkide bu maglubiyet hayirli oldu bizim icin. :)

Şike davası sürecinde yok bizim kulüp. Fenerli bir basın elemanının ihbarı üzerine soruşturma açıldı ve bir şey çıkmadı. Ortada sadece bir mektup var Adnan Polat'a yazdığı. Bülent Tulun'u ben de sevmem yalnız adamın şikeyle falan hiç işi olmadı hakkını yemeyin.

O mektubun azizde ne işi var??

bu arada halan sneijder'i bekleyenler'mi var?? adam evime daha yakinim diyip resmen dalga gecmis :o

Yüksek ihtimalle ikisi de kazanır. Evlerinde kaybetmeyeceklerdir. Hele hele bizim kaybettiğimiz bir haftada mutlaka daha motive olurlar.

Bjk nin kazanması demek arenaya beraberlik için gelmeleri demek ,özgüven ile gelmeleri demek liderlik gidiyo kolay değil

Scout sistemi FM'deki gibi değildir sadece. Kundaktaki (mübalağa ediyorum) yetenekleri keşfetmez sadece. Bazen takımın ihtiyaçları ya da hocanın beklentileri doğrultusunda gerekli mevkilere ilgili oyuncuları bulu onları analiz eder izler konuşur vs...

Sonuç olarak hocanın onayı olmadan olmaz.Ben de buraya getirmek istedim aslında.

Cümleten iyi geceler

Ama bizde kalıcı bir yapı yok işte.Hem yönetim bazında hem sistem bazında.O yüzden süre uzuyor zaten.

Yahu daha teknik direktörün garantisi yok takımda sürekli bi Bizans oyunları var bu tarz yapıların kalıcı olması imkansız :) Ondan sonra Ferguson'dan Wenger'den bahsediyorlar..

O mektubun azizde ne işi var??

Bülent Tulun'un bir hatası olduğu kesin de olayın şike operasyonuyla alakası yok. Soruşturma oldu yargılamaya değecek bir şey bulunamadı. Bülent Tulun'un yaptığını etik yönden tartışalım diyorum. Millet direk "bu adam bizi şikeye bulaştırdı" gibisinden laflar ediyor. Saçma oluyor yani.

PROFESYONELLİK ve KURUMSALLAŞMA'dan bahsetmeyecek başkanımız o zaman.

1 yılda geçekleşecek olay değil bunlar öncelikle mali durumu düzeltmek gerekli üstüne kalıcı sportif başarı gerekli gelinen durum bence gayet olumlu 3 4 yıl avrupa da kalıcı olursun istedğin oyuncuyu alabilecek maddi gücün olur hepsi gerçekleştirilir henüz o seviyede değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt